Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky Vám teď skáče mezi příspěvky (pokaždé) ta prdlá reklama s tím kohoutem? ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
mě pořád rozčiluje ta m bank.
edit dnes tu není, že by konečně zmizela. Ted tu někdo stříhá ovce ![]()
@vokishka píše: Více
Já mám Mbank pořád, asi proto, že jsem se posledně zmínil, že pro tu jejich otravnost jim kšeft nikdy neudělám…
![]()
Je to fakt děsný, zakrývá to horní třetinu monitoru na noťasu, naskočí to vždy po načtení stránky, někdy s mírnou prodlevou, takže když klikám na něco na horní liště, v tom momentu se mi tam roztáhne embanka a jí rozkliknu místo diskuse reklamu… A když ne, tak se tam roztáhne ta reklama bez křížku, bez možnosti zavření a musí se se stránkou emimina rolovat, aby se křížek objevil a šlo to zavřít… Sejří mě to strašně moc…
![]()
@bse.pedro píše: Více
do včerejška mi to na počítači taky pořád dělalo. Dnes zmizla. Možná pro mě připravují nějakou „lepší“ reklamu, která mě bude rozčilovat ještě víc ![]()
@bse.pedro tak jsem to zakřikla a ta mrška banka se mi opět objevila
Tou zmínko jsi vypustila džina z lahve…
Zdá se, že cílem těch, kteří mají na starost reklamu na émiminu, je nas.at co nejvíc uživatelů a odradit je od návštěv tohoto webu…
![]()
@bse.pedro píše: Více
To ví přece každý, že když v diskuzi zmíním ledničku, budu mít reklamy na ledničky. Pokud se vám nějaká reklama nelíbí, nesmíte o ní psát. ![]()
@malákráličice píše: Více
Taky mi tu pořád vocasuje reklama na banku a nic takového neřeším ![]()
@Anna766 píše: Více
Chudáci inzertenti. Platí peníze za reklamu, kterou emimino aplikuje takovým způsobem, že to inzerentovi odhání zákazníky ![]()
Děkujeme za připomínky k reklamě, předáme obchodnímu oddělení.
Hezký den,
Jitka
Zuzka jede.
Musí tady holka viset pěkně dlouho, když naposledy byla online v roce 2022. ![]()
@Blondiena píše: Více
Tak to je vidět, že je adminům putna, co si kdo dá do profilovky.
Kdyby přišla do diskuze, tak se jí všimnou dřív. Neboj, už se to tady Zuzce krátí. Možná má plnou schránku nabídek. ![]()
@vokishka Dobrý den,
děkujeme za upozornění, nevšimli jsme si jí právě z toho důvodu, že nebyla aktivní v diskuzi, profil jsem jí za porušení pravidel smazala.
krásný den
Diana ![]()