Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20829
16.3.25 10:15
@rmot píše: Více

Děkujeme za zpětnou vazbu. Reklamy na webu pomáhají udržovat eMimino zdarma pro všechny uživatele, ale rozumíme, že některé formáty nemusí být každému příjemné. Pokud by vám nějaká konkrétní reklama vadila nebo způsobovala potíže s používáním stránky, budeme rádi, když nám dáte vědět – můžeme to prověřit s naším reklamním týmem.

Díky za pochopení a přeji fajn den! 😊
Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
16.3.25 14:40
@admin píše: Více

Neboli jsi mě asertivním způsobem poslala do míst mezi zády a nohama, že řešit to nebudete, protože se k této zpětné vazbě na reklamy inzerenti stejně nedostanou, taže si klidně zaplatí další reklamy. Chápu :) Tak alespoň tuto zpětnou vazbu vyřiďte tomu patlalovi, co tyto možná oku lahodící, ale programátorsky totálně zprasené reklamy vytváří. Ono totiž nikdy nevíte, kdy někdo z té zadávající firmy leze na emimino a když mu zrovna jejich reklama zasekne okno prohlížeče, tak mu to nemusí být lhostejné ;) Svět je malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21805
17.3.25 08:45

Dobrý den,
ta kilometrová reklama na pivo, která znemožňuje orientovani v textu, ta je schválně, aby odradila uživatele, protože máte velkou návštěvnost webu :think:
A k tomu ta vyskakovací každou vteřinu, ten co má reklamy na starosti, je asi po velkým víkendovém mejdanu. :nevim:
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
17.3.25 08:56
@mado píše: Více

@admin Upřímně je to velmi otravný, celá stránka mi poskoči jinam, vůbec pak nevím, kde jsem skončila v čtení. Nemluvě o tom, když začnu psát přispěvek, tak mi do toho skoči další reklama a když jí vypnu, tak se mi v 99% otevře. Jako chápu, že řeklamy jsou pro vás důležité, nicméně se tu opravdu funguje hůř a hůř.
Ta reklama na pivo je fakt peklo a super věc na maminkovsky server :roll:, jako správný češi podpoříme alkoholismus, ta reklama na plenky mi dávala větší smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42000
17.3.25 09:50

Souhlas. Ta reklama na pivo přes několik obrazovek je fakt “dobrá”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
17.3.25 11:23

Dobrý den, děkujeme všem, že nahlašujete nevhodné a obtěžující reklamy. Nicméně, prosím o pochopení, tyto stížnosti nepatří do Matrixu, kde řešíme přednostně chyby na eMiminu.

Proto jsme pro vás založily nové vlákno Hlášení nevyhovujících reklam , kam můžete nahlašovat reklamy, které vám nevyhovují. Odkaz na vlákno předáme týmu Mafry, který za podobou reklam stojí.

Moc děkujeme za pochopení a prosím, přenechte opět Matrix chybám eMimina.

Díky,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
17.3.25 11:53
@admin píše: Více

Vždyť my tu ale nehlásíme nějaké nevyhovující a obtěžující reklamy, ale vyloženě technické chyby, které zhoršují a někdy přímo znemožňují používání emimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
17.3.25 12:41

@rmot

Rozumím, dík. Programátoři eMimina nemají možnost zasahovat do reklam, ty musíme předávat jinému týmu Mafry. I jim pomůže, když budou mít samostatné vlákno.

Díky za pochopení,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42000
20.3.25 08:19

https://www.vesna.cz/…erinoveho/se*undoveho-lepidla

Se*unda není sprosté slovo a v tomto případě nejde napsat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
20.3.25 10:07

@Havlova

Sekunda je v pořádku, problém budou ty ostatní tvary. Nastavíme, děkuji.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36853
20.3.25 14:30

Dneska mi blbne Seznam. Ještě někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21330
20.3.25 15:05

@M_Vladim taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
24.3.25 14:53

Je možný, aby zmizel jen tak cely chat skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
24.3.25 14:54

@Pidulka1991 mam stejný problem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19251
24.3.25 14:54
@Pidulka1991 píše: Více