Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rmot píše: Více
Děkujeme za zpětnou vazbu. Reklamy na webu pomáhají udržovat eMimino zdarma pro všechny uživatele, ale rozumíme, že některé formáty nemusí být každému příjemné. Pokud by vám nějaká konkrétní reklama vadila nebo způsobovala potíže s používáním stránky, budeme rádi, když nám dáte vědět – můžeme to prověřit s naším reklamním týmem.
Díky za pochopení a přeji fajn den! 😊
Viktorie
@admin píše: Více
Neboli jsi mě asertivním způsobem poslala do míst mezi zády a nohama, že řešit to nebudete, protože se k této zpětné vazbě na reklamy inzerenti stejně nedostanou, taže si klidně zaplatí další reklamy. Chápu
Tak alespoň tuto zpětnou vazbu vyřiďte tomu patlalovi, co tyto možná oku lahodící, ale programátorsky totálně zprasené reklamy vytváří. Ono totiž nikdy nevíte, kdy někdo z té zadávající firmy leze na emimino a když mu zrovna jejich reklama zasekne okno prohlížeče, tak mu to nemusí být lhostejné
Svět je malý.
Dobrý den,
ta kilometrová reklama na pivo, která znemožňuje orientovani v textu, ta je schválně, aby odradila uživatele, protože máte velkou návštěvnost webu ![]()
A k tomu ta vyskakovací každou vteřinu, ten co má reklamy na starosti, je asi po velkým víkendovém mejdanu. ![]()
@admin
@mado píše: Více
@admin Upřímně je to velmi otravný, celá stránka mi poskoči jinam, vůbec pak nevím, kde jsem skončila v čtení. Nemluvě o tom, když začnu psát přispěvek, tak mi do toho skoči další reklama a když jí vypnu, tak se mi v 99% otevře. Jako chápu, že řeklamy jsou pro vás důležité, nicméně se tu opravdu funguje hůř a hůř.
Ta reklama na pivo je fakt peklo a super věc na maminkovsky server
, jako správný češi podpoříme alkoholismus, ta reklama na plenky mi dávala větší smysl.
Souhlas. Ta reklama na pivo přes několik obrazovek je fakt “dobrá”.
Dobrý den, děkujeme všem, že nahlašujete nevhodné a obtěžující reklamy. Nicméně, prosím o pochopení, tyto stížnosti nepatří do Matrixu, kde řešíme přednostně chyby na eMiminu.
Proto jsme pro vás založily nové vlákno Hlášení nevyhovujících reklam , kam můžete nahlašovat reklamy, které vám nevyhovují. Odkaz na vlákno předáme týmu Mafry, který za podobou reklam stojí.
Moc děkujeme za pochopení a prosím, přenechte opět Matrix chybám eMimina.
Díky,
Jitka
@admin píše: Více
Vždyť my tu ale nehlásíme nějaké nevyhovující a obtěžující reklamy, ale vyloženě technické chyby, které zhoršují a někdy přímo znemožňují používání emimina.
Rozumím, dík. Programátoři eMimina nemají možnost zasahovat do reklam, ty musíme předávat jinému týmu Mafry. I jim pomůže, když budou mít samostatné vlákno.
Díky za pochopení,
Jitka
https://www.vesna.cz/…erinoveho/se*undoveho-lepidla
Se*unda není sprosté slovo a v tomto případě nejde napsat jinak.
Sekunda je v pořádku, problém budou ty ostatní tvary. Nastavíme, děkuji.
Jitka