Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Skutečně se jedná o chybu. Někde galerie funguje jak má, jinde se může stát, že nesedí pořadí fotek. Hledáme důvod chyby, prosím o trpělivost, děkujeme.
Hezký den,
Jitka
@admin píše: Více
Setkávám se s tím ve dvou diskuzích. U Kornelije a ve vtipech, takže rozsáhlejší diskuze.
Ano, přesně tam jsem to našla. Díky za potvrzení.
Hezký den,
Jitka
Už několik dnů se mi občas objevuje hlášení „Uživatel byl smazán“…
Nejprve to bylo v diskusi založené anonymně, teď se mi to stalo i v uzavřence u nového příspěvku uživatele, který se určitě nesmazal, je stále aktivní… ![]()
Noťas, W10, Kůůgl… ![]()
Můžete nás prosím příště tagnout nebo nám napsat SZ, až se to stane znovu v diskuzi? @bse.pedro
Děkuji,
Matěj
Náhodou jsem si při čtení jedné diskuze všimla, že v pravém postranním panelu je náhled dotazů z poradny. Jeden dotaz mě zaujal, tak jsem ho rozklikla a všimla jsem si, že je založen pod anonymem. Ale v tom postranním panelu na stránce s diskuzí je vidět nick zakládající uživatelky
Druhý dotaz pod tím, stejná situace - v postranním panelu nick, po otevření anonym. To asi není správně ![]()
EDIT: Sorry jestli se to tu už řešilo, jsem v této diskuzi poprvé.
Děkujeme za nahlášení ![]()
Boxy jsme preventivně odstranili všude a prověříme.
Hezký den,
Jitka
Dnes jsem se chtěla podívat, co je zde nového, bohužel se to nedá, řádí velmi agresivně mBank.
Kamkoliv kliknu, okamžitě zakryje půlku obrazovky na ntb, i ted, jak píšu, se zase rozevřela.
Takže to je o ničem… ![]()
@free333 píše: Více
souhlasím, je to velmi nepříjemné. Soustavně se rozbaluje horní panel, z celé diskuze zbývá viditelný tak jeden příspěvek.
@neumisa píše: Více
Ano, historie se opakuje… V nedávné minulosti tu reklama na Mbank řádila stejným způsobem… Aspoň vím, kde NIKDY účet mít nebudu…
![]()
Teď se přidala stejným stylem reklama na Decodoma, chtěl jsem si u nich objednat přehoz na sedačku,,, Nas.at!!!
![]()