Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarena píše: Více
aha? já to mám také, ale mně ležela kočka na klávesnici, tak jsem myslela, že něco odklikla ![]()
a opravdu to nejde zvětšit, i když je tam tabulka velikost písma,
zmenšit to jde, už tak je to mrňavé
@stinga píše: Více
Ja kocku nemam. Tak aspon, ze to nejsem jen ja ![]()
Dobré ráno,
děkujeme za nahlášení
Můžete nám, prosím, poslat screen obrazovky? Ideálně do soukromé zprávy adminovi.
Děkujeme,
Jitka
Přestala chodit upozornění na srdíčka.
To je chyba, nebo umělecký záměr? ![]()
@vokishka píše: Více
Kdyz kliknes na zvonecek, v notifikacich se ukazovaly. Siri ma pravdu, poslednich par dnu tam taky nic nemam.
Souhlas, poslední notifikaci na srdíčko mám z 18.11. a včera jsem prokazatelně nejméně jedno získala - v diskuzi ho vidím, oznámení nedorazilo.
@větvička1 píše: Více
Tak ja je tam nikdy nemela a to nich mam dost, to bych neprehlidla. Chodim do diskusi jen pres zvoneček.
Já se chci taky zeptat na srdíčka, už pár dní mi mobil neukazuje a nemůžu je ani rozdávat, místo srdíčka se pořád točí „načítám“. Na PC tedy nevím, chodím jen přes mobil.
Já jsem taky jen na mobilu (android, prohlížeč Chrome), srdíčka dávat můžu, ale upozornění nechodí.
Stále mi nefungují (různé) odkazy v počtu asi pěti kusů pod oknem reklamy ve výpisu novinek diskuzí. Musím počkat na jiný nad oknem, nebo couvnout do historie (případně z mailu, nebo z profilu). ![]()