Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Pokusím se. Když cituji a reaguji na citaci, tak musím „shodit“ příspěvek z plochy, protože mi nejde sjet dolů a znovu tam naskočit. Pak už to funguje.
Mohla byste zavřít všechna otevřená okna prohlížeče s eMiminem a otevřít eMimino znovu v novém okně prohlížeče? Udělali jsme dočasný nestandardní zásah do systému, potřebujeme ověřit, zda se Vám s tímto nastavením eMimino rozjede bez problémů.
Předem děkujeme za zprávu, můžete psát i do soukromé zprávy adminovi
Jitka
@admin jen dávám vědět, že asi od včerejška pozoruju zase zpomalení. Pár dní to šlo, teď už zase celkem dlouho čekám - na PC i na mobilu (Android), obojí přes Chrome.
@Titty přesně tak. A zase velké reklamy, ty to zpomalí úplně, na půl minuty to úplně zamrzne a pak se to pomalinku načítá. Je to pořád dokola, ale asi s tím nic dělat nebudou, protože reklamy.
Děkujeme za nahlášení ![]()
Prosím, zkuste si smazat cookies, zavřete všechna otevřená okna v prohlížeči. To by mělo situaci ve Vašem zařízení zlepšit. Ověříte, prosím?
Moc děkuji,
Jitka
Je to pomalé
okna mám zavřené
cookies vymazané
dlouhè načítání
@admin Zdravím, zjistila jsem, že do SZ nejdou vložit fotografie.
Systém píše hlášku, že server odpověděl kódem 500, ať už to znamená cokoli.
@sirikit píše: Více
potvrzuji, snaha před chvílí byla. Server odpověděl kódem 500. Nerozumím, ale fotku nevidím.
@admin píše: Více
I bez smazání cookies a zavření oken je dnes na mobilu už rychlost v pořádku. ![]()
Děkujeme za upozornění
V průběhu noci probíhala údržba serverů, na chybu se během dneška zaměříme.
Hezký den,
Jitka
@neumisa píše: Více
Přesně stejný problém. Muzete prosím kouknout? Nejdou vložit ani do diskuzí.
Děkujeme za nahlášení, fotky jsou opravené a lze je opět přidávat.
Mimochodem - už jste zkusili složit puzzle? Opět hrajeme o krásné sady cen, jestli vyhráváte, zjistíte ihned.
Dobre rano, uz podruhé za poslední tyden vidim tohle. Trva to teda jen chvili. Ale je zajimave, ze reklamy čínsky nejsou ![]()