Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohly byste, prosím, potvrdit, zda je načítání pomalé i teď? S odhlédnutím od reklam, které jsou samostatní kapitola? Používáte nějaký adblock, blokování reklam?
Děkuji, hezký večer,
Jitka
@Jitka74 adblock nepoužívám, načítání zamrzá pořád, ale už možná kratší dobu, nejspíš, že tam nenaskakuje tolik reklam. Pokud tam skočí ovšem celostranková na ČD, tak se to sekne úplně a je třeba udělat krok zpět a tak reklamu obejít, jinak se přes ní nedá dostat.
Text naskočí rychle, ale potom to dlouho čeká na jakékoliv obrázky.
@admin píše: Více
Adblock nepoužívám. Načítání se rozjede, potom vyleze reklama, načítání škytne a zastaví se. Musím vyhnat reklamu, znovu kliknout na upozornění, a po chvili se stránka načte.
Mně když se načítá stránka, tak mi tam ani žádná reklama kolikrát neskončí a stejně se to načítá strašně pomalu.
@admin Já nepozoruji žádnou změnu. Načítání stále pomalé s reklamou i bez reklamy. Adblock nepoužívám.
Teď jsem se uklikla a místo diskuze jsem odklikla máte nove
a tím se vše zablokovalo úplně, kousek se nečetl a pak nic, ani dal, ani zpátky. Jen úplně vypnout web. Úplně to ztuhlo.
Teď ráno je to ještě horší. Ty velikanske reklamy, ty přes celou stranku( něco o místě ve vlaku), co zaplacenou celou stránku, nejdou zavřít. Moje zkušenost…
Dobrý den,
děkujeme za hlášení. Předala jsem informace do technického oddělení.
Ještě jednou děkuji
Jana ![]()
U mě pořád pomalé načítání, v mobilu (Android) i v PC - Chrome.
Reklamy mi jdou zavřít normálně.
@stock píše: Více
Mě v pohodě jde, ale načítání mám stejně pomalý.
Načítání hodně pomalé, zvláště při prvním spuštění. Velké reklamy nejdou vypnout, malé se musí zrušit, aby web pokračoval dál. Jinak to pořád čumí a nic se neděje.
Tři dny je to pořád stejné.