Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bse.pedro píše: Více
opačně - asi to byl těžký absťák, včera jsem lupla 3 piva a ráno už to bylo v cajku ![]()
Opravili jsme, ke změně došlo nastavením v jiné sekci webu. Sekundární efekt
Děkujeme za nahlášení ![]()
Hezký den a víkend,
Jitka
Dobryden, uz si stezovali v jine diskusi, byla tam adminka, tak se pridam i tady. Neustale me, mimino odhlasuje, kdyz jsem jinde a pak jdu sem, znovu musim kliknout prihlasit.
@vokishka píše: Více
Přesně tak, od včerejšího odpoledne doteď ![]()
@inkakřivák píše: Více
Nejsi. Asi znamení, že sem nemám tak často chodit. ![]()
@inkakřivák píše: Více
Jo akorat vcera se to odhlasilo jednou za čas, teď uz me to odhlasuje furt.
Dnes opět odhlášena. Přihlášení jde tedy bez problémů, to zase ano.
Děkujeme všem za nahlášení
Opravíme co nejdříve.
Hezký den,
Jitka
@Anna766 píše: Více
To jo, ale ja si kolikrat nevsimnu odhlášení a marne hledam diskuse a zvoneček 😃
Možná vás to ještě jednou odhlásí, ale s trochou štěstí by pak už mělo být vše v pořádku.
Hezký den,
Jitka
Dobrý večer, stezovala jsem si, ze v jedne diskusi zakladatelka odpovida v dalsich dvou pripadech jako nekdo jiny. Jako řešení mi přišlo tohle :Forma opatření: Editace obsahu
Co to znamena, kdyz se jeji prispevky nezmenili, ani v diskusi admin nenapsal, ze takhle ne. V podstatě se nic nedeje.
@vokishka Ono v podstatě admini nic nedělají a na všechno je odpověď, že podle právního rozboru nic nemohou… Tak nevím, buď jsou tedy blbě pravidla nebo zbyteční admini
v obou případech to tady jde od 10 k 5…
@vokishka Dobrý den,
jdu to napravit, proč večerní služba zadala do DSA, že se stane editace obsahu nevím, možnost zadat v DSA napomenutí nemáme, tak možná proto, ale napomenutí mělo proběhnout a vidím, že neproběhlo. Proběhne teď ode mě.
Krásný den
Diana ![]()