Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkujeme za potvrzení, i druhý hlášený problém se podařilo vyřešit.
Hezký víkend,
Jitka
Dobře ráno admin, co je to za nesmysl, aby se pod mým příspěvkem objevil cizí " podpis"?
Dá se s tím něco udělat?
V diskuzi o devitiletem klouckovi, který zemřel, se pod mou kondolenci objevil neci nesmyslný „podpis“. Je to hodně rušivé.
Nebo to vidím jenom já?
„Doufám“, že teď se to objeví také.
@stock píše: Více
Taky jsem se toho všimla, já vidím u všech uživatelů stejný podpis! Zrovna jsem uvažovala, že to nahlásím - byla jsi rychlejší;) edit. Dokonce ho mám i u sebe…
@Jahudka82 píše: Více
Ale tos mě potěšila. Nikdo nic neříkal, tak jsem se vyděsila, že u mě začíná nějaká duševní porucha, že vidim něco, co jiní nevidí ![]()
@stock píše: Více
Taky jsem si říkala, že je něco špatně, že by mi už od rána tak hrabalo… ![]()
Dobrý den,
děkujeme za nahlášení, chybu programátor opraví, dočasně bude teď funkčnost podpisů pozastavena.
Děkujeme za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Koukám, že není problém jen s podpisy. Věčně to dnes vypadává, nenačítají se stránky.
Prosím vás, já chápu důležitost mít na webu reklamy, ale vážně ty reklamy musejí být tak rušivé?
Třeba taková reklama na mBanku se mi zobrazí jako obří baner přes půlku fóra. Zavřu ji, ok. Pokračuji ve čtení a zase vyběhne. A když se to opakuje xkrát za sebou velmi to ruší koncetraci a čtení zdejších diskuzí.
@Alexandria Nixia píše: Více
Je to opravu otravné. Reklam přibývá a některé nejdou ani vykliknout. Myslím ty na mobilu. Na MacBooku to ještě jde.
Nejdou mi nahrát fotky, prý „něco se nepovedlo“ s vykřičníkem.
Děkujeme za nahlášení
Chyba by měla být během dopoledne vyřešena aktuálně pracujeme na jejím odstranění.
@vokishka
Zároveň řešíme i podpisy v diskuzích, ty souvisejí s výpadky webu z minulého týdne. Pro plynulejší chod jsme podpisy (coby méně podstatnou část služby) dočasně pozastavili a řešíme chybu. Jakmile bude vyřešena, zprovozníme opět podpisy.
Hezký den,
Jitka
@admin chtěla jsem dát fotku, ale nejde nahrát. Nevím komu podpis pod příspěvky patří, ale vidím ho úplně pod každým příspěvkem stejný.
Mně se asi objevuje to samé, co těm, co tu psaly holky toho 5.7. a i tady a teď se ukazuje a i u mých příspěvků:
**11/2007 - Ema, většinou normální puberťačka ![]()
01/2014 - Karolína, většinou úplně mimo****
Mně to ruší a nemůžu se soustředit na to, co chci kam psát
Zprvu se objevovalo něco jiného, ale jak jsem zašla do jiné diskuze tak pak už toto.
Ja podpisy nevidim, nemam je zapnute. Ale uz nejakou chvili mi na tabletu preskakuje velikost pisma a celeho prispevku. Dost to otravuje.