Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Občas se mi emimino nenačítá, ale dnes je to teda extra. Každou chvíli mi to píše: Tento web není dostupný.
@vokishka píše: Více
Děkujeme na nahlášení, prověříme.
Hezký den,
Jitka
Kontrolní otázka - musím skládat to puzzle…
![]()
Pořád mi to červeně bliká vpravo nahoře, už jsem asi stokrát vlezl na stránku, jako že budu skládat a pak zase že néé a zas se mi to rozbliká…
![]()
No, mně se teda žádné puzzle nenačte. Jen ikonka vytrvale bliká.
@bse.pedro píše: Více
Blikání jde vypnout, mám vypnuté i u srdíček.
Ale…když zkusím spustit neblikající puzzle, nic se neděje, nefunguje to ![]()
Tak já si ráno zahrála 2× a už to vubec nejde, puzzle nikde
![]()
Taky mě to nejede, pustilo mě to jen jednou a nic jen reklama..
Vidím, že tenkrát je výhra pro miminka.
Hrát nebudu, přeji všem, kdo se zúčastní hodně štěstí. ![]()
Stává se mi že nevidím citace. A to ani v telefonu ani v počítači. Pak nevím na co kdo reaguje.
@Anna766 píše: Více
Mne to nejde uz nekolik tydnu, ALE! Ja ted najednou po te dobe vidim i srdicka a nekde i citace!
A koukam, ze mi funguje i smajlik! Před tim neslo ani zminit citovat, dat fotku, proste NIC. Uvidim ještě doma na PC.
No nechci to zakriknout, cert vi, cim to je. ![]()
@admin Nedelali nebo nezmenili jste dnes neco?
@Žirafa 69 píše: Více
Tento problém už jsem nahlásila před mnoha dny a admin se ještě nevyjádřil. Mně se citace nezobrazují na Macbooku.
Děkujeme za nahlášení puzzle, funkčnost byla do 9. hodiny obnovena. Informaci o možnosti znovu skládat puzzle lze vypnout v Nastavení uživatele/ Upozornění/ Mimořádná soutěž.
Ohledně citací: Zatím netušíme, co způsobuje chybu u konkrétních uživatelů, ač jsme si zajistili shodné prostředí uživatelů, kteří chybu hlásí. Vypadá to, že problémy způsobuje konkrétní nastavení prohlížeče nebo doplňky prohlížeče. Prosím, pokud jste ochotni problém podrobně řešit (včetně náhledu obsahu doplňků prohlížeče a výpisu z vývojářské konzole), napište adminovi do soukromé zprávy.
Děkujeme za pochopení,
Jitka
@admin Dobre ráno admin, tahle neodbytná reklama mi navrtava celé mé žití a byti. Usmyslela si, že se nedá zavřít a má pravdu. Když se zjeví, tak „zmrzne“ celý tablet. Nojo, ono to asi bude tim, co doporučuje ke koupi ![]()
Teď zrovna nejde ani kopírovat, potvora, zkusím později…