Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
Latinsky neumím. Radši bych text v angličtině. ![]()
@stinga píše: Více
Viz. test:
Chyba je v konkrétní kombinaci znaků u citovaného příspěvku (který vznikl ručním přepsáním citace). Upravíme a děkujeme za nahlášení
.
Hezký večer,
Jitka
@admin píše: Více
Při čtení je to bohužel takto lepší, tak sem holt asi ještě chvíli polezu. Nechcete to vrátit do toho nepoužitelného stavu? Ušetřil bych denně trochu času ![]()
Při psaní stále katastrofa, protože místo abych viděl text, na který reaguji, tak vidím jen:
(citace) @admin 56168075 (/citace)"
což je u reakcí na obsáhlejší zprávy dost nepraktické. To samé při náhledu napsané zprávy před odesláním.
@rmot píše: Více
Děkujeme za připomínku
Zkusíme vymyslet, jak zobrazit i u psaní příspěvku.
Hezký den,
Jitka
Dobrý ráno, zželelo se mi Vas admin. Odsirate to za všechny „hříchy EU“
. Normálně fundovany člověk si dokáže pamatovat pár řádků textu, který zrovna přečetl a odpovědět na to. Protože kdyby ne, tak ten clovek není schopen si přečíst třeba knihu. Posílám Vám za snahu, a hlavně trpělivost, velikou
![]()
@stock píše: Více
Jak bylo psáno.. U delšího textu.. Nekdy na tebe někdo promluví a vis prd, na co odpovídáš.
Tak třeba teď také odepíšu na tvůj krátký příspěvek, aniž bych se k němu musel vracet
A evidentně máš sama problém si zapamatovat, na co reaguješ, protože já psal o dlouhých příspěvcích
Ale to, že místo abych viděl, na co reaguji, je tam jen (citace) @stock 56169274 (/citace) vypadá spíš jako že se programátorům něco nepovedlo, než lidsky přívětivé rozhraní. Nemyslíš, že adminům jde právě o tu zpětnou reakci od uživatelů, aby se vychytaly chyby?
@a12 píše: Více
Nojo no, život mě naučil neodpovidat na něco, když nevím o co jde. Bez ohledu na to, jestli je to kratky, nebo dlouhý.
Ale většinou si pamatuji, co jsem cetla/psala, podle toho odpovídám. Asi to tady bude tim, ze se tak často neangazuji v diskuzich. Neber to ve zlém, není to tak míněno ![]()
Co to je za blabol?
však odpovídáme na to, u čeho vime o co jde
jen tam máš třeba tři věci, na kterých chceš odpovědět, tak se k tomu vrátíš.
I mně osobně vadí, že citace není v rámci psaní příspěvku vidět, zejména, když odpovídám na dotaz, pak bych ráda odpovídala pokud možno přesně a ráda bych si zpětně ověřila formulaci dotazu. I ve vlastním zájmu vymýšlíme, jak to vyřešit a řešení už asi známe, jen bude chvilku trvat, než se dostane ven.
Každopádně díky za připomínky, chceme abyste se v nové situaci cítili tak komfortně, jak to jen technické možnosti, servery a legislativa dovolí
![]()
Opravdu děkujeme za připomínky, pokud to bude možné, budeme je řešit ![]()
A moc díky i za podporu, vážíme si jí ![]()
Jitka
@a12 píše: Více
Ok, blábol
Nojo no, Ty se vracis, já si je pamatuji. Přesně kvůli odpovedim tohoto typu se moc neangazuji ve vsech moznych diskuzich, a proto si pamatuji
Máme zkratka rozdílný nazor na věc, myslím, že jsem svůj názor vcelku slušně vysvětlila, složitější to není. Tvůj Ti samozřejmě neberu, respektuji ho.
Omluva za OT, začíná se to stacet někam, kam já nemusím…
Dneska mi zase vyskakuje ta překrývací reklama od mbank, která překryje i příspěvek, který jsem měl číst. Nevím, co si od toho inzerent slibuje. Ano, určitě si mbank zapamatuji, ale místo jejich služeb si vzpomenu na tu otravnou reklamu a mbank si asociuji jako něco negativního a otravného.
Myslíte reklamní formát na mobilce vpravo dole (jinak tzv. mobilní branding, sticky)? Bohužel, to je oficiální formát a tvar reklamy.
Ale pokud se jedná o tzv. mobilní vinětu (jinak specifikace reklamních formátů Mafry najdete zde ), která překrývá obsah, tak by se měla objevit max. 3× denně.
Můžete, prosím, specifikovat? A prosím, ač je to v rozporu s cítěním (rozumím, že na obtěžující reklamu nikdo dobrovolně klikat nechce), potřebovali bychom url, na kterou vede… Tím ji totiž jednoznačně identifikujeme. Těch reklam a reklamních formátů je mnoho, proto se obtížně dohledává.
Díky moc
,
Jitka
Ano, vyskočí to nahoře na obrazovce počítače překryje příspěvky a trvá dlouho než naskočí nahoře vpravo křížek, kterým to lze odstranit. Je to opakující se a otravné jak svítiplyn.
Přesně jak to teď popsala Anna766. Na počítači reklama po stranách a odzhora se hned vysune další část, která překryje cca třetinu obrazovky a schová pod sebe i aktuální příspěvek na čtení. Musí se zapohybovat stránkou, aby se objevil křížek, kterým se dá tato překryvná část zavřít. Tohle musel vymyslet nějaký agent od konkurence, který se k vám infiltroval, protože tohle akorát tak poškodí jak emimino, tak inzerenta. Nebo vaši „odborníci na reklamu“ mají mezi sebou tajnou soutěž, komu se povede víc naštvat lidi.