Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
13.3.24 21:46
@stinga píše: Více

Latinsky neumím. Radši bych text v angličtině. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
13.3.24 22:03
@stinga píše: Více

Viz. test:
Chyba je v konkrétní kombinaci znaků u citovaného příspěvku (který vznikl ručním přepsáním citace). Upravíme a děkujeme za nahlášení :palec:.

Hezký večer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
13.3.24 22:44
@admin píše: Více

Při čtení je to bohužel takto lepší, tak sem holt asi ještě chvíli polezu. Nechcete to vrátit do toho nepoužitelného stavu? Ušetřil bych denně trochu času :)
Při psaní stále katastrofa, protože místo abych viděl text, na který reaguji, tak vidím jen:

(citace) @admin 56168075 (/citace)"

což je u reakcí na obsáhlejší zprávy dost nepraktické. To samé při náhledu napsané zprávy před odesláním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
14.3.24 06:57
@rmot píše: Více

Děkujeme za připomínku :palec: Zkusíme vymyslet, jak zobrazit i u psaní příspěvku.
Hezký den,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24703
14.3.24 08:32

Dobrý ráno, zželelo se mi Vas admin. Odsirate to za všechny „hříchy EU“ :lol:. Normálně fundovany člověk si dokáže pamatovat pár řádků textu, který zrovna přečetl a odpovědět na to. Protože kdyby ne, tak ten clovek není schopen si přečíst třeba knihu. Posílám Vám za snahu, a hlavně trpělivost, velikou :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
14.3.24 08:58
@stock píše: Více

Jak bylo psáno.. U delšího textu.. Nekdy na tebe někdo promluví a vis prd, na co odpovídáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
14.3.24 09:51

Tak třeba teď také odepíšu na tvůj krátký příspěvek, aniž bych se k němu musel vracet :) A evidentně máš sama problém si zapamatovat, na co reaguješ, protože já psal o dlouhých příspěvcích :) Ale to, že místo abych viděl, na co reaguji, je tam jen (citace) @stock 56169274 (/citace) vypadá spíš jako že se programátorům něco nepovedlo, než lidsky přívětivé rozhraní. Nemyslíš, že adminům jde právě o tu zpětnou reakci od uživatelů, aby se vychytaly chyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24703
14.3.24 12:59
@a12 píše: Více

Nojo no, život mě naučil neodpovidat na něco, když nevím o co jde. Bez ohledu na to, jestli je to kratky, nebo dlouhý.
Ale většinou si pamatuji, co jsem cetla/psala, podle toho odpovídám. Asi to tady bude tim, ze se tak často neangazuji v diskuzich. Neber to ve zlém, není to tak míněno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
14.3.24 13:52

Co to je za blabol? :mrgreen: však odpovídáme na to, u čeho vime o co jde :mrgreen: jen tam máš třeba tři věci, na kterých chceš odpovědět, tak se k tomu vrátíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
14.3.24 15:23

I mně osobně vadí, že citace není v rámci psaní příspěvku vidět, zejména, když odpovídám na dotaz, pak bych ráda odpovídala pokud možno přesně a ráda bych si zpětně ověřila formulaci dotazu. I ve vlastním zájmu vymýšlíme, jak to vyřešit a řešení už asi známe, jen bude chvilku trvat, než se dostane ven.

Každopádně díky za připomínky, chceme abyste se v nové situaci cítili tak komfortně, jak to jen technické možnosti, servery a legislativa dovolí :) :mavam:

Opravdu děkujeme za připomínky, pokud to bude možné, budeme je řešit :srdce:
A moc díky i za podporu, vážíme si jí :srdce:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24703
14.3.24 18:49
@a12 píše: Více

Ok, blábol :lol: Nojo no, Ty se vracis, já si je pamatuji. Přesně kvůli odpovedim tohoto typu se moc neangazuji ve vsech moznych diskuzich, a proto si pamatuji :mrgreen: Máme zkratka rozdílný nazor na věc, myslím, že jsem svůj názor vcelku slušně vysvětlila, složitější to není. Tvůj Ti samozřejmě neberu, respektuji ho.
Omluva za OT, začíná se to stacet někam, kam já nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
15.3.24 09:27

Dneska mi zase vyskakuje ta překrývací reklama od mbank, která překryje i příspěvek, který jsem měl číst. Nevím, co si od toho inzerent slibuje. Ano, určitě si mbank zapamatuji, ale místo jejich služeb si vzpomenu na tu otravnou reklamu a mbank si asociuji jako něco negativního a otravného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
15.3.24 10:05

Myslíte reklamní formát na mobilce vpravo dole (jinak tzv. mobilní branding, sticky)? Bohužel, to je oficiální formát a tvar reklamy.

Ale pokud se jedná o tzv. mobilní vinětu (jinak specifikace reklamních formátů Mafry najdete zde ), která překrývá obsah, tak by se měla objevit max. 3× denně.

Můžete, prosím, specifikovat? A prosím, ač je to v rozporu s cítěním (rozumím, že na obtěžující reklamu nikdo dobrovolně klikat nechce), potřebovali bychom url, na kterou vede… Tím ji totiž jednoznačně identifikujeme. Těch reklam a reklamních formátů je mnoho, proto se obtížně dohledává.

Díky moc :kytka:,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148577
15.3.24 10:19

Ano, vyskočí to nahoře na obrazovce počítače překryje příspěvky a trvá dlouho než naskočí nahoře vpravo křížek, kterým to lze odstranit. Je to opakující se a otravné jak svítiplyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
15.3.24 10:24

Přesně jak to teď popsala Anna766. Na počítači reklama po stranách a odzhora se hned vysune další část, která překryje cca třetinu obrazovky a schová pod sebe i aktuální příspěvek na čtení. Musí se zapohybovat stránkou, aby se objevil křížek, kterým se dá tato překryvná část zavřít. Tohle musel vymyslet nějaký agent od konkurence, který se k vám infiltroval, protože tohle akorát tak poškodí jak emimino, tak inzerenta. Nebo vaši „odborníci na reklamu“ mají mezi sebou tajnou soutěž, komu se povede víc naštvat lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová