Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se nelíbí reklama, dle které každý může být akcionářem, vydělat 95 000 měsíčně a je tam foto prezidenta.
Víte o ní?
Bude to podvod, bych řekla…
@free333 píše:
@adminMně se nelíbí reklama, dle které každý může být akcionářem, vydělat 95 000 měsíčně a je tam foto prezidenta.
Víte o ní?
Bude to podvod, bych řekla…
Nejsi jediná na koho vyskakuje.
Mohla bych poprosit o printscreen reklamy případně url, kam reklama vede?
Bohužel jsem si sama zatím nezahlédla.
Moc díky za pomoc,
Jitka
Tak obchod ví a dnes celý den řeší. Děkujeme za nahlášení ![]()
Jitka
@admin píše:
Tak obchod ví a dnes celý den řeší. Děkujeme za nahlášení
Jitka
A co ty video reklamy? Rozšiřující mi diskuze. Na Emimino se přihlašuji na telefonu.
@topazio píše:
A co ty video reklamy? Rozšiřující mi diskuze. Na Emimino se přihlašuji na telefonu.
Jsou nahlášené a čekáme na řešení ![]()
Jitka
@topazio píše:
Nejsi jediná na koho vyskakuje.
taky ji tu mám ![]()
Uživatel1 mě zmíní přes @ - dostanu upozornění
Uživatel2 cituje Uživatele1, který mě zmínil přes @ - dostanu další upozornění, jako by mě zmínil uživatel2.
V druhém případě by k oznámení docházet nemělo. Příspěvek je pro mě nerelevantní.
Reklama přes celou stránku se objevuje po kliknutí na každou diskuzi.
Díky za nahlášení
Už jsem reportovali, ale evidentně k nápravě nedošlo. Abych mohla urgovat, prosím o zaslání:
Pokud nechcete psát veřejně, prosím o zaslání zprávy adminovi do soukromé zprávy.
Díky moc,
Jitka
@admin píše:
@topazioDíky za nahlášení
Už jsem reportovali, ale evidentně k nápravě nedošlo. Abych mohla urgovat, prosím o zaslání:
- printscreenu, náhledu chyby
- platformy (desktop, mobil, tablet)
- url s chybou
Pokud nechcete psát veřejně, prosím o zaslání zprávy adminovi do soukromé zprávy.
Díky moc,
Jitka
Prohlížeč Safari. Žádná jiná url se mi neukazuje. Jdu na stránku Emimino a hned ji rozšíří video reklamy mezi diskuzemi.
A mohla byste. prosím, poslat náhled chyby? Udělat printscreen?
Moc děkujeme ![]()
Jitka