Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
26.11.23 11:06

@vokishka @Dixies @sirikit @Betty MacDonald

Děkujeme za nahlášení :palec:
Závada byla na serveru, po 9:00 hodině byla odstraněna.

Hezký víkend,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
1.12.23 07:09

Pekny den, myslela jsem, ze když mě upozornite, za začíná adventní kalendář a da se na to kliknout, tak se na něj dostanu :mrgreen:. Z mobilu ho nevidim, po kliknutí se dostanu na stránku v plenkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
1.12.23 09:10

@vokishka

Moje chyba, opravíme, díky za upozornění :palec:.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelja Rebelkovatá
1.12.23 13:52

Ja už se lekla, že taky budeme muset posílat občanku :lol:

• Citovat
  • Upravit
20838
1.12.23 15:45
@Rebelja Rebelkovatá píše:
Ja už se lekla, že taky budeme muset posílat občanku :lol:

Ne ne, toho se nebojte :lol:

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
2.12.23 15:00

Pekne sobotni odpoledne, behem posledni hodinky mi to kazdou chvili haze chybovou hlasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
2.12.23 17:31

@vokishka

Děkujeme za nahlášení :palec: Podíváme se na to.

Hezký podvečer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
14.12.23 10:22

Propana, ted zas „haloo, tady Impulsovi“ a nejde to vykrizkovat ani za nic. :cert: Teda asp.na mobilu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.12.23 12:32

Stránky dneska zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
14.12.23 13:36
@Žirafa 69 píše:
Propana, ted zas „haloo, tady Impulsovi“ a nejde to vykrizkovat ani za nic. :cert: Teda asp.na mobilu. :roll:

Jo, tak Impulsovi na mě volaji už druhý týden. Občas je odkliknu, obcas mě nasejri a drží jak prilepení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
14.12.23 16:19

@Žirafa 69 @stock

Děkujeme za nahlášení :palec: Předali jsme obchodníkům k urgentnímu řešení.

Hezký večer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
14.12.23 16:20

@topazio

Děkujeme za nahlášení :palec: Prověříme.
Hezký večer,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
18.12.23 10:25
@admin píše:
@rmot

To je relativně trefné shrnutí :kytka: Obecně informace ke cookies a jejich užití najdete v patičce webu, odkaz Cookies.

A ano, z eMimino profilu se nestane automaticky profil pro všechny weby Mafry. Každý web má své vlastní prostředí pro vytvoření profilu, jeho vznik je podmíněn vědomým požadavkem uživatele.

Hezký večer,
Jitka

Koukám na nový článek a zjišťuji, že původní informace o neaktivaci jinde se úplně nezakládala na pravdě. V článku se píše, cituji:

„Změna tedy znamená, že každý uživatel eMimina bude mít k 2.1.2024 aktivovaný svůj Účet iDnes s přihlašovacími údaji z eMimino.cz. Přihlašovací údaje zůstávají stejné.“

Takže údaje uživatelů z e-mimina Mafra vzala a bez souhlasu uživatelů použila do databáze iDnesu, kde jim účet hned i aktivovala. Mě je to jedno, mám pro e-mimino samostatnou e-mailovou adresu, ale ti, co použili pro e-mimino svůj e-mail používaný i jinde, z toho možná nebudou úplně nadšeni. No snad se nedočkáme obchodních nabídek do e-mailu typu „jako uživateli webu iDnes Vám posíláme…“ a zůstane jen u reklamního sledování a toho, že si tím iDnes nahoní statistiky, kolik má uživatelů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
18.12.23 11:24
@rmot píše:
Koukám na nový článek a zjišťuji, že původní informace o neaktivaci jinde se úplně nezakládala na pravdě. V článku se píše, cituji:

„Změna tedy znamená, že každý uživatel eMimina bude mít k 2.1.2024 aktivovaný svůj Účet iDnes s přihlašovacími údaji z eMimino.cz. Přihlašovací údaje zůstávají stejné.“

Takže údaje uživatelů z e-mimina Mafra vzala a bez souhlasu uživatelů použila do databáze iDnesu, kde jim účet hned i aktivovala. Mě je to jedno, mám pro e-mimino samostatnou e-mailovou adresu, ale ti, co použili pro e-mimino svůj e-mail používaný i jinde, z toho možná nebudou úplně nadšeni. No snad se nedočkáme obchodních nabídek do e-mailu typu „jako uživateli webu iDnes Vám posíláme…“ a zůstane jen u reklamního sledování a toho, že si tím iDnes nahoní statistiky, kolik má uživatelů :)

Nerozumím vašemu komentáři.

1. V článku nedošlo ke změnám, max. lehké stylistické úpravy na doporučení editora.

2. Přihlašovací údaje spravuje Mafra. Není podstatné, jestli v rámci eMimina nebo v rámci Účtu. Správce dat je stále stejný. Účet funguje pouze pro účely přihlašování.

Ano, jedná se o úpravy potřebné pro zachování fungování stávajícího reklamního systému, to není nic nového. V současné době se zdá, že přechod na přihlašování pomocí Účtu proběhne o pár dní později, ale přesnou informaci zatím nemám.

Jinak diskuze ohledně jednotného přihlašování probíhá zde a doporučuji případné komentáře či dotazy směrovat tam:
 https://www.emimino.cz/…ceka-513378/

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.12.23 20:45

Reklama nejde vykliknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit