Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38914
21.11.23 13:57

Ano, 👁️ uz zase funguje. :dance:
A diky za trpělivost s vysvětlováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36962
21.11.23 14:18

Idnes je Seznam? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.23 14:27

@M_Vladim

Tato diskuze je věnovaná technickým problémům na eMiminu, pro jiná témata, prosím, založte nové téma.

Moc díky,
Jitka

PS iDnes a eMimino jsou Mafra, Seznam je Helifreak Limited.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36962
21.11.23 14:58
@admin píše:
@M_Vladim

Tato diskuze je věnovaná technickým problémům na eMiminu, pro jiná témata, prosím, založte nové téma.

Moc díky,
Jitka

PS iDnes a eMimino jsou Mafra, Seznam je Helifreak Limited.
:nevim: Ale já to mám hůlkovým písmem! :nevim:
Ptal jsem se, jestli je účet na Seznamu propojen s iDnes. ;) Čili technická. :kytka:
Rozumím tomu tak, že není.
Děkuji za odpověď. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17897
21.11.23 15:50
@admin píše:
@AvajBr

Nikdo Vás nebude nutit k registracím na dalších službách, registrace nebude automatická :) Pokud si ale budete chtít založit profil na dalším webu, budete to mít jednodušší.

Aneb: Nevytvoříme Vám automaticky profil na všech službách, jen umožníme přihlásit se jedním účtem, pokud si profil budete chtít založit. Je to srozumitelné?

Něco jiného je možnost jednotného přihlášení, něco jiného je profil na službě :)

Hezký den,
Jitka

Pisete, ze budeme potrebovat mail, z ktereho sme se registrovali. Mail, ktery jsem pouzila pri registraci na EM, uz davno nepouzivam. Uz si nepamatuju ani heslo, proste se tam nedostanu. Jak postupovat? Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.23 16:15

@My Melody

Pokud si pamatujete kombinaci přihlašovacího e-mailu a hesla, tak je vše bez problémů. S jejich pomocí se přihlásíte.

Co se týče změny e-mailu:
S novým přihlašováním bude změna e-mailu snadnější. Účet iDnes nabízí možnost změnit si e-mail. (Jen si nejsem jistá, jestli je k tomu potřeba ověření z původního emailu, zatím nemáme k testování plně funkční verzi.)

Aktuálně lze změnit e-mail na eMiminu, jsou k tomu potřeba 2 kroky:

• odeslat soukromou zprávu adminovi se starým i novým e-mailem,
  • odeslat ze starého e-mailu e-mail adminovi, s přezdívkou, žádostí o změnu reg. e-mailu a novým e-mailem.

Každopádně změna e-mailu - bez přístupu k původnímu e-mailu - je problém a na eMiminu v podstatě automaticky možná není. Není jak ověřit vlastnictví. V takovém případě je nutný individuální postup a domluva s adminem, alternativní doložení identity.

Pokud si přejete změnu e-mailu a nemáte přístup k původnímu, kontaktuje admina v soukromé zprávě. Jen počítejte s nutným ověřením identity.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17897
21.11.23 16:18
@admin píše:
@My Melody

Pokud si pamatujete kombinaci přihlašovacího e-mailu a hesla, tak je vše bez problémů. S jejich pomocí se přihlásíte.

Co se týče změny e-mailu:
S novým přihlašováním bude změna e-mailu snadnější. Účet iDnes nabízí možnost změnit si e-mail. (Jen si nejsem jistá, jestli je k tomu potřeba ověření z původního emailu, zatím nemáme k testování plně funkční verzi.)

Každopádně změna e-mailu - bez přístupu k původnímu e-mailu - je problém a na eMiminu v podstatě automaticky možná není. Není jak ověřit vlastnictví. V takovém případě je nutný individuální postup a domluva s adminem, alternativní doložení identity.

Pokud si přejete změnu e-mailu a nemáte přístup k původnímu, kontaktuje admina v soukromé zprávě. Jen počítejte s nutným ověřením identity.

Hezký den,
Jitka

Dekuji za odpoved. Pisete, ze nebude povinnost se zaregistrovat na IDNES, rozumim tomu dobre, ze pak zustava vsechno po starem, bude mi stacit na prihlaseni muj nick a heslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.23 16:25

@My Melody

Přesně tak, jednotné přihlašování prostřednictvím Účtu iDnes Vás nezavazuje k založení profilu na iDnes.

Pokud budete znát svůj přihlašovací e-mail a heslo, přihlásíte se na eMimino automaticky.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
21.11.23 16:31

Ahoj sdmin hezky skorovečer, a jak to bude s cizaky, mění se něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.23 17:44

@stock

Dobrý večer,
nerozumím dotazu, cizáci? Nepřihlášení uživatelé? Nezmění se nic, kromě přihlašovacího okna, to bude vypadat nějak podobně, viz. obr.

Hezký večer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115981
21.11.23 17:44
@admin píše:
@stock

Dobrý večer,
nerozumím dotazu, cizáci? Nepřihlášení uživatelé? Nezmění se nic, kromě přihlašovacího okna, to bude vypadat nějak podobně, viz. obr.

Hezký večer,
Jitka

@stock asi myslela, že se přihlašuje ze zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.23 17:47

@stock @aiwwa

Pokud se dotaz týká zahraničních emailů, tak s nimi budeme nakládat stejně jako dosud, o žádných omezeních nevím. Jakmile je mail ověřený, nakládáme s ním stejně jako s tuzemským a neděláme v nich rozdíly.

Hezký večer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17897
21.11.23 19:31
@admin píše:
@My Melody

Přesně tak, jednotné přihlašování prostřednictvím Účtu iDnes Vás nezavazuje k založení profilu na iDnes.

Pokud budete znát svůj přihlašovací e-mail a heslo, přihlásíte se na eMimino automaticky.

Hezký den,
Jitka

Dekuji. Jak jsem psala, ja se do toho mailu nedostanu, uz dlouho ho nepouzivam, takze pokud tomu dobre rozumim, bude stacit, kdyz jen napisu nick, heslo a ten mail, z ktereho jsem se sem registrovala, ale zadny kod na prihlaseni a overeni mi do mailu zasilat nebudete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
21.11.23 19:53

@My Melody

žádný kód, žádný prověrky, neboj, pokud si pamatuješ původní mail, tak kontrolou projdeš, taky jsem měnila nevyužívaný mail. Oni si neuvědomují, že je to v podstatě pro mnoho lidí nereálné, pamatovat si mail, jaký byl před 15 roky…a přitom taková blbost

prověrka jak na NBÚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
21.11.23 19:55
@admin píše:
@free333

Děkuji za dotaz :palec: Ano, připravujeme jednotné přihlašování napříč všemi weby Mafry. Jednotný iDnes účet umožní snazší pohyb a zpřístupnění všech služeb bez nutnosti dalších a dalších registrací.

Účet bude fungovat automaticky s přihlašovacími údaji eMimina, zatím není jasné, zda bude možné přihlašování pomocí přezdívky, proto jsme předběžně zobrazili každému uživateli jeho email, kterým se na eMiminu přihlašuje.

Detaily k jednotnému účtu budou publikovány v předstihu cca 3 týdny před plánovaným spuštěním.

V té době také spustíme výraznou výstrahu, pokud bude nutné přihlašování emailem namísto přezdívkou. iDnes účet bude funkční i s Facebook či Google přihlašováním.

Pro vás, coby uživatele, nebude mít změna žádný vliv na funkčnost, pouze usnadní pohyb různými weby.

Hezký den,
Jitka

a k čemu je toto všechno dobrý? Pro koho to má přínos?

tak důrazná výstraha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová