Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
na emaily se snažíme aktivně každý den několikrát odpovídat. Mohlo se však stát, že váš email zapadl a za to se samozřejmě omlouváme.
Matěj
@DanielaD píše:
ten kdo sem chodí málo, tak to bude pro ně docela nepříjemná záležitosttaké jsem se nemohla přihlásit, psát vám maily je marné, neodpovídáte, a nejlepší ze všeho je stránka-nemůžete se přihlásit? Napište nám.
Vyzkoušejte si to, ono to fakt nefunguje.
Pošlete prosím url nefunkční stránky? Obratem opravíme. Díky za nahlášení.
Jitka
@admin píše:
@PapeJDíky za zprávu, prosím, sledujte, kdyby se chyba opakovala, dejte mi vědět. Zatím se přikláním k tomu, že nedošlo k obnovení pokynu pro rozesílku (tzn. nedošlo ke kliknutí na odkaz v e-mailu). Každopádně i my budeme sledovat, zda někde není nějaký problém.
Hezký den,
Jitka
Stále mi nechodí upozornění na meil, teď jsem se sem dostala přes profil a oblíbená témata, jinak bych netušila, že sem něco přibylo. ![]()
Pokud dojde k přerušení rozesílky e-mailů, je nutné najít poslední e-mail nebo notifikaci ve zvonečku a prokliknout upozornění. Pokud to neuděláte, rozesílka se neobnoví. Případně by mohl zafungovat i váš nový příspěvek v diskuzi.
Funkčně nemáme v rozesílce e-mailů žádné evidované chyby, e-maily odcházejí. proto doporučuji prokliknout link v posledním e-mailu, který jste obdržela.
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@DanielaDPošlete prosím url nefunkční stránky? Obratem opravíme. Díky za nahlášení.
Jitka
Jitko,
nikdy nelze odeslat, zadávám svůj nick, mail
což je logické, když vám píšu, zadám svůj nick, tak mě to musí napsat, že už je používaný
Došlo k těmto chybám:
zadané jméno (nick) již používá jiný registrovaný uživatel, zadejte prosím jiné, pro získání chráněného jména (nicku) se zaregistrujte zde
Pekne nedelni rano, je problem dat jakoukoliv diskusi do sledovani, vzdy to hodi chybovou hlasku.
To je dobry, ta hlaska se objevila i pri odeslani prispevku, i kdyz se odeslal.
@vokishka píše:
Pekne nedelni rano, je problem dat jakoukoliv diskusi do sledovani, vzdy to hodi chybovou hlasku.
Tak mi to dělá taky.
@vokishka píše:
Tak mi to dělá taky.
@vokishka píše:A odesílá se to několikrát.
Odesílá se to jednou, ale když se po odeslání objeví chybová hláška, člověk se obvykle o krok vrátí a příspěvek odešle znovu. Chybová hláška - a znovu. ![]()
Je třeba odeslat příspěvek, zavřít okno s chybovou hláškou, otevřít nové okno, najít diskusi, kde se zatím odeslaný příspěvek v pořádku zobrazil, a pokračovat ve čtení.
Moc praktické. ![]()
Mezitím jsem odeslala pár příspěvků několikanásobně, jak D. ebil
no, nejsem sama ![]()
@Betty MacDonald píše:
Mezitím jsem odeslala pár příspěvků několikanásobně, jak D. ebilno, nejsem sama
koukala jsem, že už v noci tu byly v diskusích několikanásobné příspěvky ![]()