Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eMimino přihlašování a iDnes přihlašování budou jedno a totéž. Pro vás to fakticky bude znamenat jen optickou změnu přihlašovacího prostředí, zakládat nový účet nebude potřeba, všechny stávající účty se stanou iDnes účty. Přihlašování bude pohodlnější a rychlejší, bonusem bude možnost rovnou využívat služby i na jiných webech.
Hezký den,
Jitka
Na tom webu idnes už jsem přihlášena a zobrazuje se mi tam email. Tak pokud se zde změní přezdívky na emaily, dejte vědět dopředu, abych se stihla smazat. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Na tom webu idnes už jsem přihlášena a zobrazuje se mi tam email. Tak pokud se zde změní přezdívky na emaily, dejte vědět dopředu, abych se stihla smazat.
Tak to si jdu založit nový anonymní email. ![]()
@aiwwa píše:
Tak to si jdu založit nový anonymní email.
Mám email s fejk příjmením, ale stejně, ten princip se mi příčí.
@Mango_Lassi píše:
Mám email s fejk příjmením, ale stejně, ten princip se mi příčí.
Já tam taky mám fejk příjmení, ale stejně, nepotřebuju to nikde uvádět. ![]()
Funkci očíčka upravíme, stejně tak jako link z názvu tématu tak, aby zůstaly zachovány funkce předchozí verze. Během dnešního odpoledne by se změna měla projevit na webu.
Ohledně grafiky vašeho profilu: Díky za nahlášení
Mohla byste, prosím, poslat printscreen obrazovky? Případně prohlížeč? Podíváme se na to.
Moc díky,
Jitka
Díky za dotaz, e-mailovou adresu vidíte jen vy sama a admin (ten ji na rozdíl od vás viděl i předtím). Nikdo jiný.
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@aiwwaDíky za dotaz, e-mailovou adresu vidíte jen vy sama a admin (ten ji na rozdíl od vás viděl i předtím). Nikdo jiný.
Hezký den,
Jitka
To vím ale na idnesu je vidět pokud vím.
Ne, eMimino nebude nijak zvýrazněno v rámci iDnes účtu, jde pouze o sjednocení přihlašování pro snazší řízení legislativy, která se na nás hrne z EU. Na eMiminu fungujeme v režimu anonymních přezdívek, obavy ze ztráty této výhody jsou zbytečné.
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@AvajBrFunkci očíčka upravíme, stejně tak jako link z názvu tématu tak, aby zůstaly zachovány funkce předchozí verze. Během dnešního odpoledne by se změna měla projevit na webu.
Ohledně grafiky vašeho profilu: Díky za nahlášení
Moc díky,Mohla byste, prosím, poslat printscreen obrazovky? Případně prohlížeč? Podíváme se na to.
Jitka
Dekuji za odpoved.
Pouzivam Chrome, PC verzi.
@admin píše:
@free333Děkuji za dotaz
Ano, připravujeme jednotné přihlašování napříč všemi weby Mafry. Jednotný iDnes účet umožní snazší pohyb a zpřístupnění všech služeb bez nutnosti dalších a dalších registrací.
Účet bude fungovat automaticky s přihlašovacími údaji eMimina, zatím není jasné, zda bude možné přihlašování pomocí přezdívky, proto jsme předběžně zobrazili každému uživateli jeho email, kterým se na eMiminu přihlašuje.
Detaily k jednotnému účtu budou publikovány v předstihu cca 3 týdny před plánovaným spuštěním. V té době také spustíme výraznou výstrahu, pokud bude nutné přihlašování emailem namísto přezdívkou. iDnes účet bude funkční i s Facebook či Google přihlašováním.
Pro vás, coby uživatele, nebude mít změna žádný vliv na funkčnost, pouze usnadní pohyb různými weby.
Hezký den,
Jitka
Myslim, ze to je to, po cem cast lidi treba vubec netouzi, dalsi sluzby, ktere nechce vyuzivat. ![]()
@free333 píše:
Mně taky ne, nemám ráda registrace kamkoliv
Presne!! Udelala jsem si registraci na emiminu. Cokoliv dalsiho nechci. Nepotrebuji mit ucet na Idnesu a dalších Mafra sluzbach. Je to pro me zbytecne a bude to z donuceni.
Rada bych si rozhodovala sama, kam a do ceho se registruji. ![]()
Profil eMimina bude nadále zobrazovat informace tak, jak jste byly zvyklé dosud. Svůj přihlašovací e-mail vidíte jen vy sama (a admin). Pokud již máte přihlášení na iDnes, záleží, zda u obou registrací máte stejný email.
Pokud máte stejný email, budete mít jednotné přihlašování. Přezdívky/ jména, ale zůstanou pro každý web oddělené, obsahy spolu propojené nebudou. S pomocí iDnes účtu se jen přihlásíte, profil eMimina i profil na iDnes budou stále stejné i všechny informace, které o vás uživatelé na vašem profilu zjistí. Weby mezi sebou nesdílí žádný obsah, sdílí pouze přihlašovací údaje.
Pokud máte jiný registrační email na iDnes a jiný na eMiminu, budete mít 2 různé iDnes účty. Pomocí obou se budete moct přihlásit na eMimino i na iDnes. V tomto případě ale upozorňuji na podmínky užití služby eMimina, jednalo by se o duplicitní účty. Něco jiného je přijít a číst obsah, něco jiného je účast v soutěžích a testováních, tam je duplicita problém. Takže prosím, nezneužívat duplicity k vícenásobným výhrám v soutěžích, pokud duplicitní účet téhož uživatele odhalíme, výhry nebudou odeslány ![]()
Hezký den,
Jitka
Mohla byste poslat i printscreen? U mne vypadá profil takto, vypadá stejně i u Vás? Výpis témat je v tomto případě stejný jako v Diskuzích. Asi nerozumím problému, mohla byste detailněji vysvětlit?
Díky,
Jitka
Díky za poznámku, je skvělé, že se ptáte, alespoň můžu vyvrátit veškeré obavy ![]()
Na iDnesu se nezobrazí Vaše přezdívka z eMimina. Na eMiminu nebude veřejný Váš email. Profily obou webů jsou oddělené. Obsahy obou webů jsou oddělené.
Budeme sdílet pouze a výhradně přihlašovací údaje. Veškeré obavy ze ztráty anonymity jsou bezdůvodné, přístup třetích osob k datům zůstane stejný jako dosud.
Hezký den,
Jitka