Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@AvajBreMimino přihlašování a iDnes přihlašování budou jedno a totéž. Pro vás to fakticky bude znamenat jen optickou změnu přihlašovacího prostředí, zakládat nový účet nebude potřeba, všechny stávající účty se stanou iDnes účty. Přihlašování bude pohodlnější a rychlejší, bonusem bude možnost rovnou využívat služby i na jiných webech.
Hezký den,
Jitka
Ja alale nechci zadny uvet na idnes a pochybuji, ze jsem k tomu dala pri registraci na emimino souhlas. A nejake kecy o zjednodušení me vubec nezajimaji, ja sama si cjci ridit, kde a jak budu zaregistrována.
Příspěvek upraven 21.11.23 v 12:27
Admin já mám uložené přihlašovací údaje a přihlašuji se přes otisk prstu. To už asi také nebude fungovat?
@admin píše:
@aiwwaDíky za poznámku, je skvělé, že se ptáte, alespoň můžu vyvrátit veškeré obavy
Na iDnesu se nezobrazí Vaše přezdívka z eMimina. Na eMiminu nebude veřejný Váš email. Profily obou webů jsou oddělené. Obsahy obou webů jsou oddělené.Budeme sdílet pouze a výhradně přihlašovací údaje. Veškeré obavy ze ztráty anonymity jsou bezdůvodné, přístup třetích osob k datům zůstane stejný jako dosud.
Hezký den,
Jitka
Chápu to správně, že kdo se v prohlížeči přes den přihlásí na e-mimino a někdy poté bez logoutu vleze na i-dnes, tak ho to automaticky přihlásí, protože „sdílený účet a sdílené cookies“? Takže jde především o zlegalizování sledování internetových aktivit e-mimi uživatelů i mimo emimino?
Nikdo Vás nebude nutit k registracím na dalších službách, registrace nebude automatická
Pokud si ale budete chtít založit profil na dalším webu, budete to mít jednodušší.
Aneb: Nevytvoříme Vám automaticky profil na všech službách, jen umožníme přihlásit se jedním účtem, pokud si profil budete chtít založit. Je to srozumitelné?
Něco jiného je možnost jednotného přihlášení, něco jiného je profil na službě ![]()
Hezký den,
Jitka
Pokud si nezaložíte profil na iDnes a nepokusíte se přihlásit, žádný profil ve službě mít nebudete. Volba je jen na Vás. S pomocí iDnes jednotného přihlašování se pak přihlásíte jen na eMimino (s dosavadními přihlašovacími údaji). Žádný souhlas od Vás nepotřebujeme, protože Vám žádný profil na iDnes nezaložíme ![]()
A poprosím o konstruktivnější diskuzi. Přečtěte si mé předchozí odpovědi.
iDnes jednotné přihlašování neznamená, že budete mít ve všech službách Mafra založený profil. Nebudete. ALE pokud si ho sami budete chtít založit, bude jeho zakládání jednodušší.
Hezký den,
Jitka
Při prvním přihlášení přes iDnes jednotné přihlašování si jen aktualizujete údaje ve svém správci hesel (asi budete muset jednou zadat email a heslo) a pak už budete opět používat nástroje, které na svém zařízení používáte, tak, jak jste zvyklá.
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@aiwwaDíky za poznámku, je skvělé, že se ptáte, alespoň můžu vyvrátit veškeré obavy
Na iDnesu se nezobrazí Vaše přezdívka z eMimina. Na eMiminu nebude veřejný Váš email. Profily obou webů jsou oddělené. Obsahy obou webů jsou oddělené.Budeme sdílet pouze a výhradně přihlašovací údaje. Veškeré obavy ze ztráty anonymity jsou bezdůvodné, přístup třetích osob k datům zůstane stejný jako dosud.
Hezký den,
Jitka
Díky za odpověď. ![]()
@admin píše:
@AvajBrMohla byste poslat i printscreen? U mne vypadá profil takto, vypadá stejně i u Vás? Výpis témat je v tomto případě stejný jako v Diskuzích. Asi nerozumím problému, mohla byste detailněji vysvětlit?
Díky,
Jitka
Ano, to je stejne, jak to vidim ja. Ten seznam diskuzi, ktery je pro denni uzivani nejdůležitější, je proste moc dole a malinky. Zbytecne velky prostor zabira ta hlavicka s nickem a profilovymi detaily. Ty snad znam. Na profil chodim kazdodenne jen kvuli oblibenym diskuzim. Proto by mely byt vys a vetsim.
@admin píše:
@AvajBreMimino přihlašování a iDnes přihlašování budou jedno a totéž. Pro vás to fakticky bude znamenat jen optickou změnu přihlašovacího prostředí, zakládat nový účet nebude potřeba, všechny stávající účty se stanou iDnes účty. Přihlašování bude pohodlnější a rychlejší, bonusem bude možnost rovnou využívat služby i na jiných webech.
Hezký den,
Jitka
Ale ja nechci propojit s jinymi weby
@rmot píše:
Chápu to správně, že kdo se v prohlížeči přes den přihlásí na e-mimino a někdy poté bez logoutu vleze na i-dnes, tak ho to automaticky přihlásí, protože „sdílený účet a sdílené cookies“? Takže jde především o zlegalizování sledování internetových aktivit e-mimi uživatelů i mimo emimino?
Moc díky za dotaz. Odpověď se různí pro různé scénáře:
1. Mám jen profil na eMiminu a nemám profil na iDnes
2. Mám profil na iDnes i na eMiminu, ale různé registrační e-maily
3. Mám profil na iDnes i na eMiminu se stejným registračním e-mailem
1. Odpověď:
Když odejdete bez odhlášení z eMimina, nedojde k aut. přihlášení na iDnes. Nemůže dojít, protože registrační email eMimina nebude mít vytvořený iDnes profil. Bez Vaší aktivní registrace a vytvoření profilu k přihlášení na iDnes nedojde. Služby si jen předají cookie kvůli reklamnímu systému.
2. Odpověď:
Když odejdete bez odhlášení z eMimina, nedojde k aut. přihlášení na iDnes. Nemůže dojít, protože registrační email eMimina nebude mít vytvořený iDnes profil. Služby si jen předají cookie kvůli reklamnímu systému.
3. Odpověď:
V tomto případě si Vás služba jednotného přihlašování bez dalšího přihlášení předá. Nesdílí žádné informace, kromě cookie kvůli reklamnímu systému.
Nejde o legalizování sledování. V rámci služeb si předáváme jen reklamní cookie.
Hezký den,
Jitka
Jak už jsem psala, nikdo Vás nikam nepropojí. Jen získáte možnost snadněji se registrovat, pokud o registraci budete stát. Pokud nebudete, nic Vás nikam nezaregistruje.
iDnes jednotné přihlašování bude fungovat stejně jako Facebook či Google login. Můžete jej použít a přihlašování s ním bude snazší - ale nemusíte. Ani Facebook ani Google Vás nikam automaticky sám nezaregistruje. Vždy musíte vy aktivně dát pokyn k registraci. Stejně tak s iDnes jednotným přihlašováním ![]()
Hezký den,
Jitka