Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky za printscreeny ![]()
Kdybyste mohla ještě poslat prohlížeč, který zlobí, pomohlo by to ![]()
A samozřejmě předávám kolegům z obchodu.
Pěkný den,
Jitka
@admin píše:
@j.a.n.i1Díky za printscreeny
Pěkný den,
Kdybyste mohla ještě poslat prohlížeč, který zlobí, pomohlo by to
A samozřejmě předávám kolegům z obchodu.
Jitka
Mám iPhone SE20 a bohužel křížky u reklam nejsou vidět. Musím se vrátit zpět a pak zase zpátky na stránku Emimina. Je to docela otravné. Ne každý má velký telefon. ![]()
@admin píše:
@stockDěkujeme za nahlášení
Aktuálně vidím reklamu typu vignette (celoobrazovková) pro Douglas. Zavírátko (křížek pro uzavření reklamy) je funkční, na mém zařízení v pravém horním rohu.
Pokud chybu stále vidíte, prosím o url, na kterou chybně vložená reklama vede. Zjistíte ji tak, že kliknete na reklamu a zkopírujete adresu, na kterou vás reklama odvedla.Pak navíc poprosím i o následující info:
1, printscreen obrazovky
2. (pokud z fotky nebude zřejmé) platformu, tj. zda se jedná o mobil/ desktop/ tablet
3. a nutný je typ a verze prohlížeče (Chrome, Safari atp.)Reklama má zřejmě chybu v konkrétním zařízení, bez uvedených informací ji ale nedohledáme. Pokud nechcete sdílet info veřejně, prosím o soukromou zprávu adminovi.
Moc díky za pomoc a hezký den,
Jitka
Dobré dopoledne, printscreen už nemusím, už jste dostali 2×
, Chrome, tablet, dneska se to objevuje trošku méně. Ale není to méně otravnejsi
![]()
Díky, nahlásili jsme obchodníkům ![]()
Věřím v brzkou nápravu
Jitka
Dobré odpoledne,
právě jsme nasadili jsme novou verzi profilu uživatele na eMiminu. Profil by nyní měl být výrazně rychlejší a snad i přehlednější.
Hezké odpoledne,
Jitka
@admin píše:
Dobré odpoledne,
právě jsme nasadili jsme novou verzi profilu uživatele na eMiminu. Profil by nyní měl být výrazně rychlejší a snad i přehlednější.
Hezké odpoledne,
Jitka
Už jsem to psala vedle, lepší by bylo kdyby byl zvoneček vpravo místo ikonky nastavení. Takhle se snadno trefí ikonka nastavení.
A já mám místo buchet a parfémů pro změnu teď tohle, co se chová přesně jako buchty s parfémy, zaplacne to celý tablet.. A ještě ke všemu je název té deskovky napůl vykradeny z fimu" Jak se budí princezny" z roku 1978, hanba ![]()
Teď je napadá, že to má mozna nějakou „vtipnou“ návaznost na to buzení princezen, ale nevím, nevím… ![]()
@admin píše:
Dobré odpoledne,
Hezké odpoledne,
Jitka
Zdravím,
nevím, zda je chyba u mě, ale díky této nové úpravě se mi stalo, že když mám rozečtenou diskuzi a chci pokračovat ve čtení, kliknu na to mrkající oko napravo od nadpisu. Pak se mi diskuze otevře ne tam, jde jsem skončila, nýbrž u posledního příspěvku a musím hledat, na které straně jsem skončila. Můžete to, prosím, prověřit?
Moc díky za komentář ![]()
Jen doplňující dotaz: Jdete na diskuzi z profilu nebo z některého přehledu v diskuzích? Funkci oka jsme neměnili nikde, není možné, že jste spíš klikla na šipku? Ta posílá na poslední příspěvek v diskuzi.
Moc díky za upřesnění,
Jitka
@admin píše:
@aieraMoc díky za komentář
Jen doplňující dotaz: Jdete na diskuzi z profilu nebo z některého přehledu v diskuzích? Funkci oka jsme neměnili nikde, není možné, že jste spíš klikla na šipku? Ta posílá na poslední příspěvek v diskuzi.
Moc díky za upřesnění,
Jitka
Taky klikam na oko v profilu a dostávám se na poslední příspěvek. Navíc v profilu musím téměř pokaždé rozkliknout Moje aktivity - Oblíbená témata, abych se dostala k těm, které sleduju
@admin píše:
@aieraMoc díky za komentář
Moc díky za upřesnění,
Jitka
Kliknutí na „oko“ mě taky posílá na poslední příspěvek (PC, prohlížeč Chrome).
@neumisa píše:
Potvrzuji, „oko“ posílá na poslední příspěvek
U me taky tak. Chodim pres mobil pres Safari.
Ja teda nebyla zvykla klikat na oko, klikala jsem vzdycky na nazev diskuze a tim jsem se dostala vzdy k poslednimu prispevku, ktery jsem cetla. Ted se kliknutim na nazev diskuze dostavam jen na 1. stranku a kliknutim na oko tedy zas na posledni.