Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
26.10.23 16:34

@malákráličice

Budeme. A víme, že z toho radost nemáte. Snaha byla, aby se verze blížily, klíčová byla mobilní verze profilu. Každopádně bude profil mnohem rychlejší i u velmi objemných a letitých účtů.
Hezké odpoledne,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65190
26.10.23 16:39
@admin píše:
@malákráličiceBudeme. A víme, že z toho radost nemáte. Snaha byla, aby se verze blížily, klíčová byla mobilní verze profilu. Každopádně bude profil mnohem rychlejší i u velmi objemných a letitých účtů.
Hezké odpoledne,
Jitka

no mně by stačilo, kdyby se to normálně načítalo, ne že mám u kliknutí na diskusi každou chvíli prázdnou stránku při načítání, nebo rovnou chybovou hlášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
26.10.23 17:19

@vokishka

Díky za nahlášení :palec: Prosím, pošlete vzorový link nějaké chyby?
Bohužel jsem na podobnou chybu nenarazila.
Díky,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65190
26.10.23 17:25
@admin píše:
@vokishkaDíky za nahlášení :palec: Prosím, pošlete vzorový link nějaké chyby?
Bohužel jsem na podobnou chybu nenarazila.
Díky,
Jitka

až se mi to objeví, můžu to poslat. Ale nevím, co to je vzorový link, můžu poslat jen fotku. Ono se to stává téměř každý den skoro pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
26.10.23 17:56

@vokishka u me nefunguji poradne ocicka. I kdyz uz jsem diskuzi navstivila, ocicko zustava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
26.10.23 20:01

@vokishka

Potřebovali bychom url, odkaz, odkud jste se na chybu dostala. Ideálně i printscreen, jak se projevuje (ale to asi bude jen smajlík). Moc by nám to pomohlo.
Díky,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
26.10.23 20:01

@malákráličice

Díky za nahlášení :palec: Zítra zkusíme prověřit.
 JItka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65190
26.10.23 20:14
@admin píše:
@vokishkaPotřebovali bychom url, odkaz, odkud jste se na chybu dostala. Ideálně i printscreen, jak se projevuje (ale to asi bude jen smajlík). Moc by nám to pomohlo.
Díky,
Jitka

já fakt nevím, co to znamená. Mám zkopírovat odkaz? Chodím na ty diskuse ze zvonečku, otevírám to v novém okně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
27.10.23 09:58

@vokishka

Přesně tak, zkopírovat odkaz stránky, na kterou se kliknutím na upozornění dostanete :palec: Lze ho zkopírovat i tak, že najedete myší na odkaz v nefunkčním upozornění a kliknete na pravé tlačítko myši. Tím vyvoláte nabídku, ze které lze vybrat Kopírovat adresu odkazu (viz. obrázek).
Moc díky za snahu,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65190
27.10.23 10:25

https://www.emimino.cz/…ni/precteno/?…
tohle se mi stává téměř každý den, nenačte to, musím to zavřít a později otevřít znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
27.10.23 13:25

@vokishka

Děkujeme, prověříme :palec:
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.10.23 09:56

@vokishka

Moc děkujeme, pátráme po typu chyby. Našli jsme konkrétní notifikaci, víme, kam vede, ale link samotný je funkční. Mohla byste, prosím, při další podobné chybě poslat jen datum a čas, kdy k ní došlo? Skončí chyba žlutám chybovým smajlíkem nebo je stránka jen prázdná a nic se nenačte?

Ještě zkuste, prosím, smazat cookies, to by mohlo problém vyřešit.

Moc díky za pomoc,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65190
30.10.23 11:59
@admin píše:
@vokishka

Moc děkujeme, pátráme po typu chyby. Našli jsme konkrétní notifikaci, víme, kam vede, ale link samotný je funkční. Mohla byste, prosím, při další podobné chybě poslat jen datum a čas, kdy k ní došlo? Skončí chyba žlutám chybovým smajlíkem nebo je stránka jen prázdná a nic se nenačte?

Ještě zkuste, prosím, smazat cookies, to by mohlo problém vyřešit.

Moc díky za pomoc,
Jitka

Pekny den, vetsinou zustane prazdna, nekdy v tu dobu nejde nacist ani mimino jako takove. Za chvili uz jo. A stava se to na picitaci, tabletu i v mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.10.23 21:35

Prázdná stránka na telefonu. Prohlížeč Safari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65190
1.11.23 12:12

Dobry den, dalsi z hlasek, ktere mi to obcas hlásí. Jen u emimina, takze to meni problem mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová