Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@topazioDíky za nahlášeníPošleme k opravě obchodníkům.
Díky,
Jitka
Reklama se zobrazuje několikrát za den.
Pěkné nedělní odpoledne, už delší dobu se mi stává, že když mám nějakou oblíbenou diskusi a delší dobu „spí“, tak mi při nových příspěvcích nepřijde upozornění. Většinou přijdu náhodně na to, že diskuse opět běží. Když se pak jednou podívám, už to zase upozornuje. Ted naposledy se mi to stalo u diskuse https://www.emimino.cz/…vnik-292939/. Běží zase od včerejška, já si až dnes všimla a zjistila to.
Ano, reklama se může objevit několikrát za den.
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@topazioAno, reklama se může objevit několikrát za den.
Hezký den,
Jitka
I několikrát během hodiny?
Psali jste, ze po 5 hodinach nebo po odhlaseni. To rozhodne nefunguje…
Dobrý den, díky za nahlášení
Upozornění jsou nastavena tak, že fungují (bez ohledu na to, zda je diskuze aktivní či pasivní), dokud je uživatel proklikává. Jakmile upozornění neotevřete, rozesílka se pozastaví buď do otevření posledního upozornění nebo do nové návštěvy samotné diskuze.
Pokud máte přesto pocit, že jste otevřela všechna upozornění a přesto nové nepřišlo, prosím o potvrzení.
Díky,
Jitka
Díky za nahlášení
Vignetta několikrát za hodinu je rozhodně chyba. Jediná výjimka, co mne napadá, je návštěva eMimina z různých zařízení (zejména desktop/ mobil). Opět jsme urgovali nápravu u obchodníků, jsme v pořadí.
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@topazio @MaggdallenaDíky za nahlášeníVignetta několikrát za hodinu je rozhodně chyba. Jediná výjimka, co mne napadá, je návštěva eMimina z různých zařízení (zejména desktop/ mobil). Opět jsme urgovali nápravu u obchodníků, jsme v pořadí.
Hezký den,
Jitka
Používám pouze prohlížeč Safari.
@topazio píše:
Používám pouze prohlížeč Safari.
Ja pouze chrome (na mobilu) a taky se mi to za ráno ukázalo už 2× a ne, ve 3 jsem fakt nevstávala…
A ještě se mi jako bonus poté co tu otravnou věc zavřu, nenačte ta stránka, na kterou jsem chtěla jít a musím pokaždé dát reload.
Děkujeme za nahlášení
Čekáme na vyřešení chyby.
Hezký den,
Jitka
@admin píše:
@a12 @Sylvania 333Prosím, ověřte si, zda nemáte aktivní adblock, občas chyby způsobuje právě ten.
Tento typ reklamy by se měl objevovat max. 1× za 5 hodin a měl by mít možnost zavření (což dle fotky chybí). Přeposílám kolegům z obchodního k řešení, přesto prosím i vás o kontrolu, zda nemáte aktivní adblock.
Díky,
Jitka
Jakoze adblock zpusobuje otravne reklamy, ktere nejde zavrit? 😂