Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Háže vám někomu emimino hlášku Bad Request, když třeba chcete přidat příspěvek do diskuze, nebo jen jít na další stránku? Mně to dělá posledních cca 14 dní, ne pořád, ale docela často. Jen na mobilu, PC jede v pohodě. Je to docela otravné, nadatluji třeba dlouhou odpověď, a jak to chci odeslat, tak to spadne.
iPhone, Safari. @admin
@lucad77 píše:
Háže vám někomu emimino hlášku Bad Request, když třeba chcete přidat příspěvek do diskuze, nebo jen jít na další stránku? Mně to dělá posledních cca 14 dní, ne pořád, ale docela často. Jen na mobilu, PC jede v pohodě. Je to docela otravné, nadatluji třeba dlouhou odpověď, a jak to chci odeslat, tak to spadne.iPhone, Safari. @admin
Tohle? Psala jsem to 28.8. Pomohlo smazat cookies jak psal admin…
@Maggdallena píše:
Tohle? Psala jsem to 28.8. Pomohlo smazat cookies jak psal admin…
Jj to je ono. Zkusím to, díky.
@admin píše:
@MaggdallenaDokázala byste říct nějaký počet za hodinu? Jestli jste mezitím byla či nebyla odhlášená?
Díky,
Jitka
U mě minule při každém novém kliknutí na diskuzi.
@Maggdallena Jojo, me to delal chrome na PC, cokies taky zafungovaly.
Hezky jste si pomohly
díky.
Reklamy se nastavovaly včera, takže snad dnes už by měly být ok. Formát pro konkrétní zařízení se teď kontroluje a oprava by měla být k dispozici již brzy.
Hezký večer,
Jitka
@admin píše:
@MaggdallenaDokázala byste říct nějaký počet za hodinu? Jestli jste mezitím byla či nebyla odhlášená?
Díky,
Jitka
Od rana se zobrazila asi 7×.
Odhlasena jsem nebyla.
Díky za zpřesnění informace
Předávám obchodníkům ke kontrole nastavení.
Jitka
@admin píše:
@MaggdallenaDíky za zpřesnění informacePředávám obchodníkům ke kontrole nastavení.
Jitka
To by bylo fajn, dneska uz 4 krat od rana. Fakt je to otravne. ![]()
Dneska celej den, nejsem schopna si přečíst ani jeden příspěvek, hned mi tam skočí nevypnutelna reklama, zmizí, kdyz aktualizuju stránku, ale než stihnu najet na příspěvek, kterej jsem četla, hned vyskočí zas. Už to vzdávám ![]()
Prosím, ověřte si, zda nemáte aktivní adblock, občas chyby způsobuje právě ten.
Tento typ reklamy by se měl objevovat max. 1× za 5 hodin a měl by mít možnost zavření (což dle fotky chybí). Přeposílám kolegům z obchodního k řešení, přesto prosím i vás o kontrolu, zda nemáte aktivní adblock.
Díky,
Jitka
@admin píše:
@a12 @Sylvania 333Prosím, ověřte si, zda nemáte aktivní adblock, občas chyby způsobuje právě ten.
Tento typ reklamy by se měl objevovat max. 1× za 5 hodin a měl by mít možnost zavření (což dle fotky chybí). Přeposílám kolegům z obchodního k řešení, přesto prosím i vás o kontrolu, zda nemáte aktivní adblock.
Díky,
Jitka
Nene, adblock nemám. Teď už se mi nezobrazuje.