Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Reklamy se stále ukazují velmi často a nejdou vykliknout. Chybí křížek.
Jojo, to uz je tu kolorit
asi nas tu nechteji, jinal si to nedovedu vysvetlit, nez cilenpu snahou zprudit uzivatele, aby prestali na diskuze lezt.
A když nahodou reklama krizek ma, tak se po jejim zavreni nenacte ta stranka, na kterou člověk chtel, ale zustane na puvodni.
Díky za precizně nahlášený problém, radost předávat dál ![]()
Díky, je to problém formátu konkrétního tabletu, křížek je pravděpodoběn uskočený kousek výš, viděla byste při zmenšení obrazovky. Čekáme na nápravu.
Ale mám dotaz - reportovali jsme zařízení IPhone SE20, což vypadá spíš na mobil, píšete ale o problémech na tabletu. Pokud se jedná o dvě zařízení, pošlete i specifikaci druhého? Díky ![]()
Kdepak, samozřejmě nám na uživatelích mimořádně záleží
Vaši frustraci chápu, i nás neustálé problémy s reklamou trápí. Nicméně, díky ní eMimino funguje. Díky za pochopení ![]()
Hezké odpoledne,
Jitka
@admin Já jsem o tabletu nic nepsala. Na Emimino chodím pouze z mobilu. Mám iPhone SE20.
@Lenkalin píše:
@topazio ano, tohle člověk píše, když se splete
Nic se neděje. Jen sem si, říkala jestliže se ti nesmazal dotaz. ![]()
@topazio ne, chtěla jsem to napsat do jiného tématu… to jsem proste já ![]()
Dobrý den, nějak puzzle nefungují ![]()
Po otevření z upozornění to nic nenačte a pokliknutí na 🧩 to načte ukončenou soutěž od Seba med.
Děkujeme za nahlášení
Prosím zkuste znovu, vše by mělo být v pořádku. případně link na hru je zde: https://www.emimino.cz/…-mam-puzzle/
Hodně štěstí ve hře,
Jitka
@admin píše:
@Štěpínek1Děkujeme za nahlášeníProsím zkuste znovu, vše by mělo být v pořádku. případně link na hru je zde: https://www.emimino.cz/…-mam-puzzle/
Hodně štěstí ve hře,
Jitka
Link funguje, ale 🧩 nahoře ještě pořád ne.
Hlásím, že puzzle nefunguje v prohlížeči Brave. Jde hýbat jen s pár dílky, s většinou ne.
Díky za nahlášení, ano, optimalizujeme jen pro hlavní prohlížeče a v tomto směru neuvažujeme o rozšíření. Prosím, použijte některý z běžných jako jsou Chrome, Firefox, Safari aj.
Hezký den,
Jitka