Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stejny problem na mobilu, na cokoli kliknu presmerovani na Fio ![]()
@Maggdallena píše:
Stejny problem na mobilu, na cokoli kliknu presmerovani na Fio
Taky tak. Ted to zacina jit, ale dost dlouho jsem nemohla kliknout absolutne na nic, vzdycky to hned skoncilo na jinych strankach.
@Maggdallena @topazio @dandatkop
Děkujeme za nahlášení ![]()
Aktuálně již naštěstí chybu nevidím, proto předpokládám, že kolegové z reklam ji už našli a opravili.
Pokud chybu stále vidíte, prosím o url, na kterou chybně vložená reklama vede. Zjistíte ji tak, že kliknete na reklamu a zkopírujete adresu, na kterou vás reklama odvedla.
Prosím i o následující info (bohužel, mně již nasimulovat nejde):
1, printscreen obrazovky
2. (pokud z fotky nebude zřejmé) platformu, tj. zda se jedná o mobil/ desktop/ tablet
3. url, kam reklama vede (to pomůže nejvíc)
4. ideáně i typ prohlížeče (Chrome, Safari atp.)
Moc díky za pomoc a hezký den,
Jitka
@admin me uz to nedela. Ale chodim sem z mobilu ze safari, reklama to byla na fio banku. Nesla vypnout a clovek mohl kliknout na cokoliv mimo a odkazalo ho to na tu reklamu. Takze jsem klikla klidne primo na diskuzi a stejne jsem skoncila na fio bance. Ale podle me uz je to vyreseny. ![]()
Dobře ráno admin, začínám mohutne tloustnou po těch buchtach, které tvrdohlave už delší dobu zaplacnou, i s pekacem, celou stranku. Obrazek pošlu.
Teď řeším tohle, které se chová přesně jako ty buchty, zaplacne poslední dva dny, celou stranku.
Můžete mi od toho pomoci, dekuji ![]()
@stock píše:
Dobře ráno admin, začínám mohutne tloustnou po těch buchtach, které tvrdohlave už delší dobu zaplacnou, i s pekacem, celou stranku. Obrazek pošlu.
Teď řeším tohle, které se chová přesně jako ty buchty, zaplacne poslední dva dny, celou stranku.
Můžete mi od toho pomoci, dekuji
Tato reklama se ukazuje skoro na každé kliknutí na diskuzi. Je to otravné.
@stock píše:
@topazio @Konnny ano, člověka to odradí od koupi
Já mám parfémů dost. Stejně bych si tam žádný nekoupila. ![]()
Hezkou neděli admin
, jdu si u Vas na Vas postezovat
. Ta parfémová reklama obtěžuje neustále, buchty odpadly.
Díky reklamam, které zběsile lítají sem a tam a více versa, klikám vselijak, casto blbe/mylně. A Vy mi neopomenete připomenout, že nesmim dávat srdíčka sama sobe. Nedělám to, mým úmyslem to není, neposílejte mi " varovani" v červené barvě, jsem Býk!! (Nejsem, jsem Vodnar) ![]()
Tak ať máte dobrou neděli, bez stížností ![]()
Děkujeme za nahlášení ![]()
Aktuálně vidím reklamu typu vignette (celoobrazovková) pro Douglas. Zavírátko (křížek pro uzavření reklamy) je funkční, na mém zařízení v pravém horním rohu.
Pokud chybu stále vidíte, prosím o url, na kterou chybně vložená reklama vede. Zjistíte ji tak, že kliknete na reklamu a zkopírujete adresu, na kterou vás reklama odvedla.
Pak navíc poprosím i o následující info:
1, printscreen obrazovky
2. (pokud z fotky nebude zřejmé) platformu, tj. zda se jedná o mobil/ desktop/ tablet
3. a nutný je typ a verze prohlížeče (Chrome, Safari atp.)
Reklama má zřejmě chybu v konkrétním zařízení, bez uvedených informací ji ale nedohledáme. Pokud nechcete sdílet info veřejně, prosím o soukromou zprávu adminovi.
Moc díky za pomoc a hezký den,
Jitka
@admin No, ona ta chyba neni dle zarizeni, ale obcas, vetsinou zaviraci krizek mam, ale stane se, ze pri nacitani reklama malinko odroluje a pak krizek zmizi a uz se tam neda dostat zpet.
Plus tedy stale trva to, ze po zabvreni reklamy krizkem jsem na puvodni obrazovce a k prehozeni na tu, kam jsem chtela dojde az po prenacteni stranky. A ani tohle nebude zarizenim, neb na jinych webech se po zavreni celoobrazovkove reklamy normálně dostanu na cilovou stranku.
@admin Tak treba ted, tedy krom toho, ze uz je ro za poslední hodinu asi potreti, myslim zobrazena, chybme poprvé, ale ani tak neplati, ze by se ukazpvala jednou za 5 nebo kolik jste tvrdili hodin.
@admin Uz se zase zobrazila, 2× a tentokrát správně, ale fakt mi ta reklama uz silně leze krkem.