Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
15.11.23 15:55

Přes MacBook se sem dostanu, přes mobil bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2912
15.11.23 19:52

Stejny problem na mobilu, na cokoli kliknu presmerovani na Fio :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.11.23 20:52
@Maggdallena píše:
Stejny problem na mobilu, na cokoli kliknu presmerovani na Fio :zed:

Taky tak. Ted to zacina jit, ale dost dlouho jsem nemohla kliknout absolutne na nic, vzdycky to hned skoncilo na jinych strankach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
16.11.23 08:30

@Maggdallena @topazio @dandatkop

Děkujeme za nahlášení :palec:
Aktuálně již naštěstí chybu nevidím, proto předpokládám, že kolegové z reklam ji už našli a opravili.

Pokud chybu stále vidíte, prosím o url, na kterou chybně vložená reklama vede. Zjistíte ji tak, že kliknete na reklamu a zkopírujete adresu, na kterou vás reklama odvedla.

Prosím i o následující info (bohužel, mně již nasimulovat nejde):
1, printscreen obrazovky
2. (pokud z fotky nebude zřejmé) platformu, tj. zda se jedná o mobil/ desktop/ tablet
3. url, kam reklama vede (to pomůže nejvíc)
4. ideáně i typ prohlížeče (Chrome, Safari atp.)

Moc díky za pomoc a hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
16.11.23 10:50

@admin me uz to nedela. Ale chodim sem z mobilu ze safari, reklama to byla na fio banku. Nesla vypnout a clovek mohl kliknout na cokoliv mimo a odkazalo ho to na tu reklamu. Takze jsem klikla klidne primo na diskuzi a stejne jsem skoncila na fio bance. Ale podle me uz je to vyreseny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
17.11.23 08:30

Dobře ráno admin, začínám mohutne tloustnou po těch buchtach, které tvrdohlave už delší dobu zaplacnou, i s pekacem, celou stranku. Obrazek pošlu.
Teď řeším tohle, které se chová přesně jako ty buchty, zaplacne poslední dva dny, celou stranku.
Můžete mi od toho pomoci, dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.11.23 08:37
@stock píše:
Dobře ráno admin, začínám mohutne tloustnou po těch buchtach, které tvrdohlave už delší dobu zaplacnou, i s pekacem, celou stranku. Obrazek pošlu.
Teď řeším tohle, které se chová přesně jako ty buchty, zaplacne poslední dva dny, celou stranku.
Můžete mi od toho pomoci, dekuji :kytka:

Tato reklama se ukazuje skoro na každé kliknutí na diskuzi. Je to otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
17.11.23 08:45

@stock přesně! Porad a pořád Douglas pres celou stranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
17.11.23 11:29

@topazio @Konnny ano, člověka to odradí od koupi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.11.23 12:03
@stock píše:
@topazio @Konnny ano, člověka to odradí od koupi :lol:

Já mám parfémů dost. Stejně bych si tam žádný nekoupila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
19.11.23 11:12

Hezkou neděli admin :), jdu si u Vas na Vas postezovat :D. Ta parfémová reklama obtěžuje neustále, buchty odpadly.
Díky reklamam, které zběsile lítají sem a tam a více versa, klikám vselijak, casto blbe/mylně. A Vy mi neopomenete připomenout, že nesmim dávat srdíčka sama sobe. Nedělám to, mým úmyslem to není, neposílejte mi " varovani" v červené barvě, jsem Býk!! (Nejsem, jsem Vodnar) :lol:
Tak ať máte dobrou neděli, bez stížností :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.11.23 07:09

@stock

Děkujeme za nahlášení :palec:
Aktuálně vidím reklamu typu vignette (celoobrazovková) pro Douglas. Zavírátko (křížek pro uzavření reklamy) je funkční, na mém zařízení v pravém horním rohu.
Pokud chybu stále vidíte, prosím o url, na kterou chybně vložená reklama vede. Zjistíte ji tak, že kliknete na reklamu a zkopírujete adresu, na kterou vás reklama odvedla.

Pak navíc poprosím i o následující info:
1, printscreen obrazovky
2. (pokud z fotky nebude zřejmé) platformu, tj. zda se jedná o mobil/ desktop/ tablet
3. a nutný je typ a verze prohlížeče (Chrome, Safari atp.)

Reklama má zřejmě chybu v konkrétním zařízení, bez uvedených informací ji ale nedohledáme. Pokud nechcete sdílet info veřejně, prosím o soukromou zprávu adminovi.

Moc díky za pomoc a hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
20.11.23 08:45

@admin No, ona ta chyba neni dle zarizeni, ale obcas, vetsinou zaviraci krizek mam, ale stane se, ze pri nacitani reklama malinko odroluje a pak krizek zmizi a uz se tam neda dostat zpet.
Plus tedy stale trva to, ze po zabvreni reklamy krizkem jsem na puvodni obrazovce a k prehozeni na tu, kam jsem chtela dojde az po prenacteni stranky. A ani tohle nebude zarizenim, neb na jinych webech se po zavreni celoobrazovkove reklamy normálně dostanu na cilovou stranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
20.11.23 08:58

@admin Tak treba ted, tedy krom toho, ze uz je ro za poslední hodinu asi potreti, myslim zobrazena, chybme poprvé, ale ani tak neplati, ze by se ukazpvala jednou za 5 nebo kolik jste tvrdili hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
20.11.23 09:08

@admin Uz se zase zobrazila, 2× a tentokrát správně, ale fakt mi ta reklama uz silně leze krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová