Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
30.1.24 15:09

@větvička1 @neumisa @Havlova @DandátkoP

Ad časté odhlašování:

Cca kolem 12 a 14 hodiny jsme všechny uživatele jednorázově odhlásili a zrušili původní trvalé přihlášení. Od té doby bychom vás již odhlašovat neměli. Můžete pls potvrdit, že to bylo častěji než 2×?

(Nicméně pokud jste na jiné službě Mafry se stejným přihlášením a odhlásíte se tam, odhlásí vás to i na eMiminu. Ale to už bych to moc komplikovala.)

Díky za nahlášení :palec:,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42077
30.1.24 15:13
@admin píše:

Ad časté odhlašování:

Cca kolem 12 a 14 hodiny jsme všechny uživatele jednorázově odhlásili a zrušili původní trvalé přihlášení. Od té doby bychom vás již odhlašovat neměli. Můžete pls potvrdit, že to bylo častěji než 2×?

(Nicméně pokud jste na jiné službě Mafry se stejným přihlášením a odhlásíte se tam, odhlásí vás to i na eMiminu. Ale to už bych to moc komplikovala.)

Jitka

Ano, už asi 5× za odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
30.1.24 15:15

@admin

od 14:36 nic, přihlášení zůstává stabilní. Předtím nevím, nebyla jsem tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.1.24 15:19

@admin Nemohu se přihlásit přes Apple. Po kliknutí na Apple mi Emimino hlásí jen registraci, přihlášení bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.1.24 15:21
@Meredit píše:
Mě to po zadání mailu poslalo kód, který mi je na dvě věci, už dávno není mail aktivní. Po druhém pokusu už to chtělo heslo, bez problemu přihlášeno

Díky, že jste si poradila a jste zpět :palec: V rámci migrace jsme narazili na stovky e-mailů, které nebyly ze strany Účtu při prvním přenosu ověřeny a teprve dodatečně nám byla zaslána nová id. Proto pravděpodobně první pokus neprošel a při druhém pokusu už systém e-mail znal.

Děkujeme za nahlášení :palec:
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.1.24 15:27

@Havlova

Ověřovali jsme si nastavení doby přihlášení a limit pro automatické odhlášení není v rámci minut ani hodin, spíš týdnů. Ještě jsme zkusili upravit funkčnost původních cookie pro trvalé přihlášení, změna by se měla projevit cca do 15 minut.

Pokud by problém i po hodině pokračoval, prosím, zkusíte si smazat cookies? Prosím, dejte vědět, jak to dopadlo.

Moc díky za nahlášení :palec:,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.1.24 15:31
@topazio píše:
@admin Nemohu se přihlásit přes Apple. Po kliknutí na Apple mi Emimino hlásí jen registraci, přihlášení bohužel ne.

Děkujeme za dotaz :palec: Apple ID je nová služba a žádný účet nebyl spárován s Apple ID v rámci migrace.

Pokud chcete na svém profilu aktivovat Apple ID, jděte do Možností přihlášení (najdete je na svém profilu u loga Účet iDNES). V Možnostech přihlášení najdete volbu Vytvořit nové propojení. Zde můžete aktivovat propojení Účtu s Apple ID.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12986
30.1.24 15:35
@admin píše:

Ad časté odhlašování:

Jitka

Ano, bylo to casteji. Pokazde, kdyz jsem v mobilu preskocila na jinou kartu a pak se vratila zpet. Samo me to znovu prihlasilo a vratilo na uvodni stranku, ne na tu, na ktere jsem predtim byla. Ted to zatim funguje v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42077
30.1.24 16:44

Tak teď zatím dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.1.24 16:58
@admin píše:
Také díky za nahlášení :palec: a super, že jste i přes obtíže vymyslela cestu, jak zpět :palec: Ještě to zkusíme propátrat.

@neumisa @DandátkoP @klkakla

Neaktivovali jste si náhodou přihlašování prostřednictvím služby třetí strany (Facebook, Google)? To je jediné, kde by mohlo dojít k nějakému zádrhelu, prosím o potvrzení.

Díky moc,
Jitka

Taky primo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42077
30.1.24 16:59

Tak „planý poplach“. Už mě to zase odhlašuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12986
30.1.24 17:01
@Havlova píše:
Tak „planý poplach“. Už mě to zase odhlašuje.

Jo, taky jsem to prechvalila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.1.24 17:06

Děkujeme za info. Prosím o trpělivost, hledáme. Kdybyste nám mezitím poslali info o platformě (desktop, mobil, tablet), typu zařízení (typ mobilu) a konkrétní prohlížeč (Chrome, Safari..), bude to zase o chlup snazší.

Moc díky,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42077
30.1.24 17:26
@admin píše:
Děkujeme za info. Prosím o trpělivost, hledáme. Kdybyste nám mezitím poslali info o platformě (desktop, mobil, tablet), typu zařízení (typ mobilu) a konkrétní prohlížeč (Chrome, Safari..), bude to zase o chlup snazší.Moc díky,
Jitka

Mobil Realme, Google

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.1.24 17:30

Taky se mi to stale odhlasuje. Mobil, Iphone, Safari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová