Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@Magical-eyesVyřešeno
@a12 @topazio @stock @vokishka @Dixies
Vypadá to, že vypršela platnost nějaké cookie.
Zkusíte, prosím, smazat cookies a následně všechny schválit?
V Chrome najdete zde: chrome://settings/clearBrowserDataDáte prosím vědět, zda se problém vyřešil?
Moc díky za pomoc,
Jitka
Dobrý den všem,
dnes dojde cca po 9:30 hodině ke změně přihlašování, změnu poznáte snadno změnou přihlašovacího prostředí. Obracím se na vás, zkušené uživatele, pokud narazíte na chybu spojenou s přihlašováním, moc nám pomohou vaše připomínky.
Díky předem za veškerou pomoc,
Jitka
Hlásím, že mi systém neuznal heslo. a ano, BYLO to správně. Takže kolečko se zapomenutým heslem…
@neumisa píše:
Hlásím, že mi systém neuznal heslo. a ano, BYLO to správně. Takže kolečko se zapomenutým heslem…
Ja si myslim, ze me taky ne, heslo si pamatoval telefon a novej system mi ho nebere, prihlasila jsem se nejakym kodem pres email. ![]()
@DandátkoP píše:
Ja si myslim, ze me taky ne, heslo si pamatoval telefon a novej system mi ho nebere, prihlasila jsem se nejakym kodem pres email.
jj, taky tak. ale v noťasu.
Také jsem měla stejný problém, musela jsem si obnovit heslo přes email…
@větvička1 píše:
Mne system heslo uznal, zato me vytrvale odhlasuje.
Mě taky. ![]()
@větvička1 píše:
Mne system heslo uznal, zato me vytrvale odhlasuje.
Taky tak!! ![]()
Mě to po zadání mailu poslalo kód, který mi je na dvě věci, už dávno není mail aktivní. Po druhém pokusu už to chtělo heslo, bez problemu přihlášeno
@neumisa píše:
Hledáme, čím by to mohlo být, ale hesla se neměnila, ani nikam nepřesouvala. naopak Účet iDNES si je u nás při prvním přihlášení ověřuje. V9m, že jste upozornila jasně, že heslo bylo správně, ale nás vůbec nenapadá, čím jiným by to mohlo být a proto doufáme v tuhle možnost ![]()
Díky za nahlášení
a super, že jste i přes obtíže vymyslela cestu, jak zpět ![]()
Jitka
@DandátkoP píše:
Ja si myslim, ze me taky ne, heslo si pamatoval telefon a novej system mi ho nebere, prihlasila jsem se nejakym kodem pres email.
Ani u Vás netušíme, čím by to mohlo být, hesla se neměnila, ani nikam nepřesouvala. naopak Účet iDNES si je u nás při prvním přihlášení ověřuje.
Díky za nahlášení
a super, že jste i přes obtíže vymyslela cestu, jak zpět ![]()
Jitka
@klkakla píše:
Také jsem měla stejný problém, musela jsem si obnovit heslo přes email…
Také díky za nahlášení
a super, že jste i přes obtíže vymyslela cestu, jak zpět
Ještě to zkusíme propátrat.
Neaktivovali jste si náhodou přihlašování prostřednictvím služby třetí strany (Facebook, Google)? To je jediné, kde by mohlo dojít k nějakému zádrhelu, prosím o potvrzení.
Díky moc,
Jitka
@admin píše:
Také díky za nahlášenía super, že jste i přes obtíže vymyslela cestu, jak zpět
Ještě to zkusíme propátrat.
Neaktivovali jste si náhodou přihlašování prostřednictvím služby třetí strany (Facebook, Google)? To je jediné, kde by mohlo dojít k nějakému zádrhelu, prosím o potvrzení.
Díky moc,
Jitka
ne, šla jsem přímo