Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24715
26.1.24 15:49
@admin píše:
@Magical-eyes

Vyřešeno :mavam:

@a12 @topazio @stock @vokishka @Dixies

Vypadá to, že vypršela platnost nějaké cookie.
Zkusíte, prosím, smazat cookies a následně všechny schválit?
V Chrome najdete zde: chrome://settings/clearBrowserData

Dáte prosím vědět, zda se problém vyřešil?

Moc díky za pomoc,
Jitka
:palec: vyřešilo, ani se nic nemazalo. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.1.24 08:56

Dobrý den všem,
dnes dojde cca po 9:30 hodině ke změně přihlašování, změnu poznáte snadno změnou přihlašovacího prostředí. Obracím se na vás, zkušené uživatele, pokud narazíte na chybu spojenou s přihlašováním, moc nám pomohou vaše připomínky.

Díky předem za veškerou pomoc,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
30.1.24 14:25

Hlásím, že mi systém neuznal heslo. a ano, BYLO to správně. Takže kolečko se zapomenutým heslem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.1.24 14:26
@neumisa píše:
Hlásím, že mi systém neuznal heslo. a ano, BYLO to správně. Takže kolečko se zapomenutým heslem…

Ja si myslim, ze me taky ne, heslo si pamatoval telefon a novej system mi ho nebere, prihlasila jsem se nejakym kodem pres email. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
30.1.24 14:27
@DandátkoP píše:
Ja si myslim, ze me taky ne, heslo si pamatoval telefon a novej system mi ho nebere, prihlasila jsem se nejakym kodem pres email. :nevim:

jj, taky tak. ale v noťasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
30.1.24 14:31

Také jsem měla stejný problém, musela jsem si obnovit heslo přes email…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12992
30.1.24 14:35

Mne system heslo uznal, zato me vytrvale odhlasuje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
30.1.24 14:36

A co půl hodiny mě odhlásí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
30.1.24 14:37
@větvička1 píše:
Mne system heslo uznal, zato me vytrvale odhlasuje. :lol:

Mě taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.1.24 14:38
@větvička1 píše:
Mne system heslo uznal, zato me vytrvale odhlasuje. :lol:

Taky tak!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
30.1.24 14:38

Mě to po zadání mailu poslalo kód, který mi je na dvě věci, už dávno není mail aktivní. Po druhém pokusu už to chtělo heslo, bez problemu přihlášeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.1.24 14:52
@neumisa píše:

Hledáme, čím by to mohlo být, ale hesla se neměnila, ani nikam nepřesouvala. naopak Účet iDNES si je u nás při prvním přihlášení ověřuje. V9m, že jste upozornila jasně, že heslo bylo správně, ale nás vůbec nenapadá, čím jiným by to mohlo být a proto doufáme v tuhle možnost :think:

Díky za nahlášení :palec: a super, že jste i přes obtíže vymyslela cestu, jak zpět :palec:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.1.24 14:54
@DandátkoP píše:
Ja si myslim, ze me taky ne, heslo si pamatoval telefon a novej system mi ho nebere, prihlasila jsem se nejakym kodem pres email. :nevim:

Ani u Vás netušíme, čím by to mohlo být, hesla se neměnila, ani nikam nepřesouvala. naopak Účet iDNES si je u nás při prvním přihlášení ověřuje.

Díky za nahlášení :palec: a super, že jste i přes obtíže vymyslela cestu, jak zpět :palec:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.1.24 14:57
@klkakla píše:
Také jsem měla stejný problém, musela jsem si obnovit heslo přes email…

Také díky za nahlášení :palec: a super, že jste i přes obtíže vymyslela cestu, jak zpět :palec: Ještě to zkusíme propátrat.

@neumisa @DandátkoP @klkakla

Neaktivovali jste si náhodou přihlašování prostřednictvím služby třetí strany (Facebook, Google)? To je jediné, kde by mohlo dojít k nějakému zádrhelu, prosím o potvrzení.

Díky moc,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
30.1.24 15:07
@admin píše:
Také díky za nahlášení :palec: a super, že jste i přes obtíže vymyslela cestu, jak zpět :palec: Ještě to zkusíme propátrat.

@neumisa @DandátkoP @klkakla

Neaktivovali jste si náhodou přihlašování prostřednictvím služby třetí strany (Facebook, Google)? To je jediné, kde by mohlo dojít k nějakému zádrhelu, prosím o potvrzení.

Díky moc,
Jitka

ne, šla jsem přímo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová