Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DandátkoP píše:
Taky se mi to stale odhlasuje. Mobil, Iphone, Safari.
Mně to samé. iPhone, prohlížeč Safari.
Tak nejprve jsem se nemohla přihlásit. Prý neodpovídají přihlašovací údaje a heslo. Přitom jsem je zadávala stopro správně. Tak jsem byla nucena dát si nové heslo. No nic, pak mě to odhlásilo ještě dvakrát, ale už jsem se připojila automaticky. Tak snad to už nebude blbnout. Přes mobil. Chrom.
@Buba mara blbne to. Pokazdy kdyz se vratim, treba i po 10 minutách jen, tak se musim prihlasovat znova, jen s tim rozdilem, ze si to ty udaje uz pamatuje
Nasadili jame úpravu cca v 18:45, snad se eMimino rozběhne, jak má.
Děkujeme za hlášení,
Jitka
@admin píše:
Děkujeme za hlášení,
Jitka
Nemuzu se prihlasit na tabletu, haze mě to na registraci, navic tam vidim mail, nez me to tam hodi, ktery uz tu nemam. A to jsem byla uz nejmene tyden prihlasena pres mail, jak jste nabadali, at si to vyzkousime.
@admin píše:
Děkujeme za hlášení,
Jitka
Zatim se mi neodhlasilo, takze zatim dobry. ![]()
@admin píše:
Děkujeme za hlášení,
Jitka
Porad se nemuzu na tabletu prihladit, pritom mobil a pocitac jo. Co s tim, hsze me to na registraci.
@neumisa píše:
Hlásím vyhazov…
A jejda. Jdeme hledat dál, děkujeme za nahlášení ![]()
Jitka
@vokishka píše:
Porad se nemuzu na tabletu prihladit, pritom mobil a pocitac jo. Co s tim, hsze me to na registraci.
Děkujeme za nahlášení, jdeme hledat v čem je problém.
Hezký večer,
Jitka
@vokishka píše:
Ještě dotaz, zkusila jste volbu Použít jiný účet? Objeví se na začátku přihlašování, Tím byste měla mít možnost zastavit přihlašování a změnit přihlašovací e-mail na tabletu.
Prosím o vyzkoušení,
Jitka
@admin píše:
Ještě dotaz, zkusila jste volbu Použít jiný účet? Objeví se na začátku přihlašování, Tím byste měla mít možnost zastavit přihlašování a změnit přihlašovací e-mail na tabletu.
Prosím o vyzkoušení,
Jitka
Uz se mi to podarilo, ze zacatku ta volba jiny ucet nebyla aktivni, nic to nedelalo. Pak jsem to zacala zkouset v kuse porad dokola a pak to najednou slo. Asi si to reklo, ze me odmeni za vytrvalost ![]()
@vokishka píše:
Uz se mi to podarilo, ze zacatku ta volba jiny ucet nebyla aktivni, nic to nedelalo. Pak jsem to zacala zkouset v kuse porad dokola a pak to najednou slo. Asi si to reklo, ze me odmeni za vytrvalost
To je ale hodně divné chování, tak by se přihlašování chovat nemělo. Budeme pátrat, jestli se podaří najít důvod. Děkujeme za detailní popis, super ![]()
A samozřejmě i za vytrvalost ![]()
Jitka