Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rmot tak si hoď addblock a je to, neviděla jsem reklamu roky ![]()
@admin píše: Více
Ano, je to ono. Jen produkt reklamy se liší.
@Tichošlápek píše: Více
Blokátory reklam a scriptů používám, ale na emimino jsem je před časem vypínal, protože emimino jinak blokovalo přístup.
Tak to vás nepotěším, to je regulérní reklamní formát a ten neovlivníme. Takže prosím o trpělivost a pochopení, reklamy umožňují eMiminu fungovat bez plateb uživatelů.
Hezký den
,
Jitka
@admin píše: Více
Možná by měl někdo vašim odborníkům přes reklamu vysvětlit, že když na tuto reklamu kliknu, protože mi to nacpe klikací grafiku pod myš ve chvíli, kdy jsem chtěl kliknout na něco jiného, tak to fakt neznamená úspěšný proklik a úspěch tohoto reklamního formátu, ale nasraného uživatele, který to stejně bez užitku zavře a just si tam nic nekoupí ![]()
Máme nahlášenou chybu s načítáním citací v diskuzích a načtením srdíček vpravo vedle příspěvku. Děje se ještě někomu jinému? Ověřujeme zda jde o individuální nastavení nebo obecný problém.
Děkujeme za pomoc předem
,
Jitka
Mně se to taky nechce načíst, většinou pomůže aktualizace stránky. A hlásím, že jak mi bylo řečeno, že na mým prohlížeči to fungovat nebude, tak funguje
jen to není hned, ale po aktualizaci stranky to většinou naskočí.
@a12 píše: Více
No vida, zvláštní, ale hlavně že to nějak jede. Každopádně pátráme po příčině. Díky za odpověď
.
Hezký večer,
Jitka
Spíš s nimi někdo kreativně nakládá. Takže první varování ![]()
Jitka