Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
18.3.24 14:37
@admin píše: Více

Co to melete? Dal jsem do citace standardním způsobem příspěvek uživatele rejžička a pak citoval text z webu banky relevantní k tématu. To je to, k čemu citace slouží.

A když Lama Lama chtěla citovat můj komentář, tak to nezafungovala. Prostě ta vaše nová implementac citací je zprasená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
18.3.24 16:11

Komunikujeme s každým uživatelem slušně a s respektem. Pokud nás nadále hodláte oslovovat a očekáváte odpověď, zopakujte ji ve společensky přijatelné podobě, díky za pochopení :mavam:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
18.3.24 16:32

@admin No, obviňovat někoho bez realnych podkladů a jeste mu vyhrozovat, neni ani slušné jednani, ani s respektem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.3.24 16:36

Já zase v reakci na hlášení technické chyby nejsem zvědavý na infantilní mávající smajlíky, to není komunikace dospělých lidí s respektem. Chybu jsem nahlásil. Chyba je zcela zjevná a zcela zjevně je na straně vašeho serveru. Ale jestli vám přijde v pořádku, že citací toho, co je v horní části obrázku vznikne to, co je v dolní části obrázku, tak prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
18.3.24 16:49
@j.a.n.i1 píše: Více

Uživatel reportoval chybu, kterou záměrně způsobil tím, že použil citaci nestandardně. Což samozřejmě musíme řešit a musíme dál citace validovat.
A přesně tohle jsou důvody, proč bují byrokracie, vznikají nová a nová nesmyslná omezení, protože se zkrátka jako lidi neumíme chovat rozumně…

Takže se Vám omlouvám, pokud jsem se Vás dotkla, ale jsem jen člověk a občas už toho mám plné zuby :lol: :mavam:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.3.24 16:58
@j.a.n.i1 píše: Více
test
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.3.24 16:58
@xtonda píše: Více

abc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.3.24 17:02

Právě jsem chybu znovu replikoval tím, že jsem v jednom komentáři zcela standardně tlačítkem citovat citoval dva jiné komentáře. A pak následně svůj příspěvek znovu ocitoval. To taky nestandardní? Každopádně systém má být blbuvzdorný, protože uživatelé dělají chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
18.3.24 17:04

@xtonda
Děkujeme za nahlášení chyby, na nápravě již pracujeme, každou chvíli bychom měli nasazovat opravu.
Hezký večer :mavam:,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.3.24 17:05

Jinak citaci jsem použil k tomu, abych citoval informaci z externího zdroje. co je na tom nestandardního?

BTW smazali jste můj příspěvek obsahující faktickou poznámku, že spořicí účet u Partners není bez podmínek, ale nedostal jsem o tom vyrozumění e-mailem jak podle vašeho tvrzení nařizuje DSA. Porušili jste tedy DSA, asi bych to měl hlásit na příslušný úřad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
18.3.24 17:15

@xtonda

Mohl byste si, prosím, ještě jednou ověřit, zda byl Váš příspěvek smazán? Pokud správně vidím, tak nic smazaného není.
Hezký večer :mavam:,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.3.24 17:24

Přehlédl jsem ho, protože byl změněn, moje chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
18.3.24 21:36

Taky chci nahlásit obtěžující reklamu, ráda bych viděla seznam nových diskuzí a ne nějaký otravný reklamní blok, který nejde zavřít a ani po kliknutí nezmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
19.3.24 06:34

@j.a.n.i1

Jedná se o standardní reklamní formát, nikoliv o reklamu obtěžující.
Reklamy umožňují provoz webu.
Děkujeme za pochopení :kytka:,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
19.3.24 06:56

Bezne mi reklama zabere pulku sloupecku novych diskusi a nemuzu se k nim dostat. I na pocitaci. Je to obtezujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová