Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin zajímavý proč mě nechodí odpovědi na nahlášení do e-mailu? A ne není to ve spamu ani jinde.
@topazio píše: Více
já taky, furt jsem různě klikala, myslela jsem, že se něco jen špatně otevřelo, ale prostě to tam není.
@topazio dobrý den,
to je naše chyba. Zakladatel požádal o smazání příspěvku a naší nepozorností jsme příspěvek smazali místo editace. Bohužel to nedokážeme vrátit. Velmi se omlouváme. Podle DSA nesmíme mazat celé diskuze. Nemáme právo smazat příspěvky ostatních. Vím, že tu z toho je pak nepořádek. Máme svázané ruce.
Děkuji vám za pochopení a omlouvám se.
Krásný den
Diana ![]()
@ka2ka dobrý den,
u nikoho dalšího jsme tento problém nezaznamenali, používáte běžně email, se kterým se sem přihlašujete? Pokud ano a není v něm ani žádný překlep, napíšeme si soukromou zprávu a pokusíme se to vyřešit.
Krásný den
Diana ![]()
Jde nějak zjistit v jakém stavu je sprocesování /mého) deníčku?
![]()
Dobrý den,
zjistím. Adminka Petra, která má deníčky na starosti vám napíše soukromou zprávu. Věřím, že vyjde brzy. Sama se budu těšit.
Krásný den
Diana ![]()
Dobrý den,
chtěla jsem zkusit VIP soutěž. Stáhla jsem si kartičku a po kliknutí na odkaz v „MimiPassu“ na tajnou soutěž mě to vrátí na stránku emimina, abych si stáhla kartičku (žádná otázka, na kterou bych mohla odpovědět, se mi nezobrazí). Dělám někde chybu, nebo je to nějaký globální šotek?
Děkuji.
@ZItu Dobrý den,
děkujeme za ohlášení závady, na odstranění pracujeme. Prosíme o trpělivost. Dám vědět hned, jak bude všechno funkční. Velmi se omlouváme.
Krásný den
Diana ![]()
Dobrý den,
@ZItu soutěž by měla být již v pořádku, kdyby byl ještě jakýkoliv problém, prosím dejte vědět.
Krásný den
Diana ![]()
@vokishka píše: Více
Dobrý den,
zpětná vazba ohledně nahlašování je aktuálně možná pouze prostřednictvím emailu. O změně - vzhledem ke komplikovanosti rutiny hlášení - neuvažujeme. Děkujeme za návrh ![]()
Jitka
Nevím, jestli to už někdo hlásil, ale…
Když používáte eMimino na mobilu a jděte do svého profilu, kde se vám zobrazí seznam diskuzí a u nich takového to oko.
Tak, když klikněte na oko a vyskočí v tu chvíli reklama, kterou zavřete, tak oko jaksi nefunguje.
Pokud ta reklama nevyskočí, tak to funguje normálně.