Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dva podněty:
V profilu na PC nevidím na první dobrou návštěvy na mém profilu.
V profilu - Přidání dítěte mi to nutí vyplnit přesné datum. Nestačil by rok?
@M_Vladim píše: Více
Návštěvy na profilu:
Ano, máte pravdu, návštěvy na profilu jsou na tabu, který je i při výchozím nastavení záložky Profil, nutné prokliknout. O změně jsme zatím neuvažovali, pokud máte zájem a vyvoláte obecnou diskuzi (prosím, v samostatné diskuzi, ideálně s anketou) a seženete alespoň 150 uživatelů, kterým by úprava udělala radost, upravíme.
Možnosti jsou například následující:
Pokud se vám tématem podaří zaujmout uživatele a o změnu bude zájem, rádi upravíme. Každopádně diskuzi na toto téma budu ráda sledovat a pokud budu mít k tématu co říct, ráda se zúčastním.
Datum narození dítěte:
Pro nás je datum dítěte důležité kvůli nastavení obsahu - týden těhotenství, týden miminka. Pro toto konkrétní nastavení je potřeba víceméně přesné datum, ale samozřejmě pokud si datum změníte o pár dní, je to na vás.
Pokud nechcete údaj zveřejňovat, můžete profil zamknout a zobrazovat jej jen přátelům.
Hezký den a díky za podněty ![]()
Jitka
@admin zajimavy,ze kdyz vy jste způsob zobrazení návštěv nedavno zmenili, tak jste se neptali ![]()
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.
Hurá!! na 5 pokus se podařilo vložit. To mám jen já nebo je to povinná výbava?
Dobré ráno,
při jaké příležitosti se vám tato hláška zobrazuje?
Moc díky za nahlášení ![]()
Jitka
@admin
je to zvláštní, ale zmíněná hláška se zobrazuje při návštěvě emimina ![]()
Díky za zprávu, prosím, zkuste si promazat cookies.
Hezký den,
Jitka
@kosteleckyjosef
To je vtipný dát to na drzovku do diskuze pro @admin
Chtěli.. ale je to krapet komplikované. Každopádně díky za návrh.
Jitka
Dobrý večer, téměř každý den se mi stane, že vaše stránka nenaběhne, objeví se chybová hláška. Ale ted dva dny je to každu chvíli. Jedno na čem, počítač, tablet, mobil. Různé prohlížeče.
Provedli jsme zásahy na serveru, prosím, dejte vědět, kdyby výpadky probíhaly i nadále.
Děkujeme za upozornění ![]()
Jitka