Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V noci jsem se vrátila z ČR, a stal se zázrak, mimino funguje naprosto skvostne. Doufám, že to vydrzi ![]()
U mě také zlepšení, ale trochu pomalejší načítání trvá. Není to nic hrozného, tak 2-3 vteřiny, než se načte stránka. Jiné stránky se načtou hned.
@admin díky za zrychlení, ale velké reklamy to brzdí pořád. Jakakoliv reklama přes celou stránku na několik vteřin úplně zmrazí celý web. Pokud se načítá na počátku spuštění webu, tak to trvá ještě déle a nejde ničím vypnout nebo vrátit o krok zpět.
@admin píše: Více
Dobrý den,
oživuji toto starší téma ohledně iDnes.
Uvádíte, že si sdílíte jen cookies. Evidentně ale sdílíte i e-mail. Dnes mi přišel nevyžádaný e-mail od iDnes se souhrnem jejich zpráv.
Jak to tedy je?
E-mail je základní identifikátor pro založení účtu iDnes. Pokud jste obdržel nevyžádané oznámení, předpokládám, že souvisí s účtem iDnes nikoliv registrací na webu iDnes. (Ano, je to příšerně matoucí - účet je klíč, web je služba). E-mail jste pravděpodobně dostal od klíče ![]()
Zaregistrovala jsem také email související s mimořádnou událostí, poptám se, zda má odesílatel souhlas k rozesílce.
Děkuji za upozornění ![]()
Jitka
Chci citovat příspěvek a nemohu. Musím diskuzi rolovat dolu. Děje se mi to na MacBooku.
@topazio píše: Více
Dobré ráno, máme hlášený problém s některými citacemi, prověřujeme. Děkujeme za nahlášení ![]()
Hezký den,
Jitka
Bohužel se na stránce ukáže mnoho reklam. Chápu, že je eMimino potřebuje. Ale tohle už je příliš. Často se překrývají a nevidím ani, co kdo píše.
Od poslední „opravy“ se mi sice stránky na reklamě nezasekly, ale každá načítaná stránka nejprve několik vteřin visí bez načtení obsahu a potom se teprve objeví celý obsah naráz. Takže kliknu na emimino a jdu jinam, abych se po čase vrátil, až bude načteno. Přitom resolvy vypadají v pohodě, ping v pohodě, httping jen mírně zvýšený. Jako by to brzdil přímo server před kompletním sestavením stránky, nebo nějaká webcache s malým výkonem.
Napsat reakci na citovaný příspěvek je téměř nadlidský úkol. Mobil, android.
@Havlova píše: Více
Mám mobilní verzi, android a jde to. Opravdu Matrix. ![]()
Já mám zase problém s reklamama přes celou stránku. Odkrizkuju a nic se neděje. Až třeba za pět vteřin se začne načítat stránka.
Teprve dnes jsme se dostali k nějakému konkrétnímu řešení ohledně nevyžádaného mailu. Ač jsme se s kolegy shodli v tom, že hromadné rozeslání e-mailu bylo nevhodné a pokusíme se zajistit, aby k němu znovu v budoucnu nedošlo, obávám se, že k němu může v budoucnu dojít (z jakéhokoliv důvodu, např. změnou odpovědné osoby) znovu.
Bezpečným řešením je odhlásit se z newsletteru v patičce e-mailu, tím se již rozesílka opakovat nebude.
Díky za pochopení,
Jitka
Dobrý den, Jitko,
děkuji za čas který jste problematice věnovala. Z newsletteru jsem se odhlásil ihned jak e-mail přišel a zároveň jsem ho nahlásil jako SPAM, snad to zabere.
Přeji hezké podzimní dny
Pepa
Ano, problém je někde, kam na něj my sami nedosáhneme. Horší je, že z kolegů mimo náš tým se k němu nikdo nechce znát. Nicméně.. nevzdáváme to.
Díky za komentář,
Jitka
@Havlova píše: Více
Mohla byste nám dát konkrétní příklad? Printscreen toho, co vám nejde citovat nebo odeslat? Klidně do soukromé zprávy adminovi.
Ranní problém jsme již vyřešili, problém byl blokovaný výraz, který obsahoval samotný nový příspěvek, nikoliv chyba v citaci.
Díky a hezký den.
Jitka