Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20834
3.12.24 07:24

@PapeJ @Anna766

Dobré ráno, děkujeme za nahlášení :palec: Mohly byste mi, prosím, poslat konkrétní příklad diskuze? Můžete i do soukromé zprávy adminovi.

Předem moc díky za pomoc,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
3.12.24 07:28
@Žirafa 69 píše: Více

Dobré ráno, děkujeme za nahlášení :palec:

Mohla byste si, prosím, ověřit své nastavení Upozornění ?

Zvonek by měl fungovat tak, že vás dovede zpět na poslední nepřečtený příspěvek od poslední návštěvy z notifikace.

Předem díky za prověření,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
3.12.24 07:34
@admin píše: Více

Teď jsem koukla a už to funguje :nevim: Bylo to ve Vánočním kolotoči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
3.12.24 09:14

„E-mail“ tam mám napsáno černě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
3.12.24 12:42

@Žirafa 69

Dobré odpoledne,

pokud chcete dostávat email k diskusím, mělo by vaše nastavení vypadat tak, jak je zvýrazněno na obrázku. Po změně nezapomeňte nové nastavení Uložit.

Pokud máte nastavení v pořádku a emaily stejně nechodí, prosím, dejte mi vědět.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
3.12.24 20:02

Moc děkuju za nápovědu a fotku. :mavam: Přesně tak jsem to tam ale měla, tedy nic špatně - a přesto… :nevim:
Ovšem když jsem před odchodem z domu vypnula PC a po návratu našla tuto Vaši zprávu, tak do několika minut se v mailu už vše objevilo, takže čert ví, čím to bylo. No uf, tak snad je to zas ok. Ještě jednou díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75672
12.12.24 22:30

Zdravím, zachytila jsem myslím vcelku velký průšvih.
Píšu si tak s někým SZ, jsou to SZ, takže probíráme věci, které veřejně rozhodně probírat nechceme.
Chci reagovat na něco, co zdejší kamarádka napsala, kliknu citovat konkrétní SZ, protože obě píšeme rychle a několik zpráv za sebou, aby tedy bylo jasné, co mám na mysli, a objevila se mi citace nicku, se kterým jsem si opravdu nikdy nepsala.
Konkrétně tohle:

@teejaa píše: Ahoj jen další malá zkušenost..včera jsem si zapoměla vzít adipex a okamžitě jsem dostala opět chutě, bylo mi odpoledne divný že mě tolik honí mlsná, že jsem se šla podívat na platíčko a zjistila jsem že jsem si ho dopoledne nevzala.. tak to je síla.. Dnes je to přesně týden co adipex beru a cítím se výborně, pořád nemám žádné vedlejší účinky, dobře spím ani nejsem náladová..uvidíme dál..

Uvádím daný příspěvek jenom proto, že dotyčná nepíše nic intimního, ale pokud se takhle můžou komukoli zobrazit libovolné příspěvky nebo soukromé zprávy náhodných nicků, myslím, že je to na hraně, nebo dokonce za hranou zákona.
Podívejte se na to prosím, nedávno se někomu z uzavřené stalo přesně totéž při citaci ve skupině.

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.12.24 22:39

Dobrý večer, ano, také to vnímám jako průšvih. V SZ si píšu věci, co jsou velmi intimního rázu a vyskakují mi tam citace lidí, které neznám. Stejně tak ale jim můžou skákat mé vlastní citace, co píšu lidem v domnění, že se nedostanou na světlo světa. @admin Prosím o nápravu, může to být problém 😔.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
12.12.24 23:22

@sirikit

Děkujeme za upozornění :palec:
Ano, máte pravdu, máme v nástroji chybu a obratem opravujeme. Dokud chyba nebude opravena, nebude fce dostupná.

Děkujeme a hezký večer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
12.12.24 23:26

@staleverim

Opravujeme obratem. Během 15 minut bude funkce znepřístupněna.
Hezký večer a díky za potvrzení a za zprávu :palec:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65147
13.12.24 06:15

Tak vcera to tu celkove blblo. Jednu chvili se stranky vubec nenacetly, a pak mi dlouho u novych diskusi po rozkliknuti psalo, ze je stranka ještě v plenkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24698
13.12.24 06:54

I já mám „zmatek“ v SZ. Co se deje/stalo se zprávami, které záhadně, při pokusu o odeslání, zmizely? Není to dobrý pocit, SZ se vyhýbám, mail to jistí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
13.12.24 08:41

@vokishka

Děkujeme za zprávu, včerejší výpadek byl během odpoledne stabilizován a nyní by mělo být vše v pořádku.

@stock

Dobré ráno, díky za nahlášení, můžete prosím upřesnit? Že by zprávy mizely zatím nikdo nehlásil. Děje se to i dnes? Chyba v citacích nemá nic společného s odesíláním a přijímáním soukromých zpráv.

Děkujeme za pomoc,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24698
13.12.24 08:56

Stalo se to před dvěma dny v noci. Teď opravdu nevím, SZ už neposílám. Ale protože nebyly posilany z ČR tak je možné, že je to nějaký zdejší zádrhel. Časem opět zkusím poslat SZ, a pokud se to bude opakovat, upozorním Vas. Jinak, díky za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
13.12.24 09:01

@stock

Moc děkuji za zprávu, i my budeme raději sledovat důkladněji funkčnost soukromých zpráv. Pokud byste měla například datum a konkrétní čas, kdy dojde k něčemu mimořádnému, moc nám tím pomůžete.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová