Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdou mi stírat losy, píše mi to že musím napsat recenzi, ale když to celé vyplním znovu, tak mi to napíše že už jsem porodnici hodnotila. A to mi to předtím fungovalo ![]()
Ať jsem nastavil cokoliv, ptá se to znova. Přestává mi bavit nastavovat a dávám „Odmítnout vše“.
@Žirafa 69 zkusila jsem vypnout emimino a restartovat počítač a zatím dobré, tak uvidíme.
@Štěpínek1 Dobrý den,
recenzi jste vyplnila 20.8.2024, kdy probíhala loňská soutěž, pro letošní soutěž byste musela mít novou zkušenost v jiném roce, nebo v jiné porodnici. Recenze pro letošní soutěž museli být napsány od září 2024 do teď, soutěž bude probíhat až do listopadu. Po ukončení letošního ročníku, budou moci hrát zase recenze v dalším roce, které přijdou v prosinci až v následujícím roce. Nelze hrát s jednou recenzí x dalších let.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@admin ano, dělalo to opakovaně včera při každém kliknutí, nerespektovalo to zamítnutí svolení. Ale po restartování PC už je to dobré.
Pěkný den, dnes se to celý den špatně načítá, někdy se tam i ukáže, že stránka nejde načíst.
Včera v odpoledních hodinách probíhalo technické testování, čímž mohlo docházet k nestandardnímu chování webu. Bylo ukončeno kolem 16.00 hodiny.
Hezký den,
Jitka
Od kdy se smí odpovídat sám sobě v diskusi. Jako anonym založit diskusi a pak pod jménem sám sobě odpovědět? To jste změnili v poslední době pravidla?