Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neprozradím, pod jakou kytkou byl proveden anonymní test, ale teď se anonymní i legální příspěvek načetly okamžitě… ![]()
Když jsem vypnul adblock, tak se mi odesílání příspěvku zrychlilo.
@admin píše: Více
to je síla, číst takové odpovědi, Matejí, běž raději na golf a klíčky odevzdej na vrátnici, přece není možné, aby něco takového adminovalo
Matěji, zrovna teď se to děje a nemyslím si, že by tady teď chtěl dav lidí cokolic sdělit, nicméně tvoji teorii o přetížení ti bebudu vyvracet
@Divná Bára píše: Více
Potvrzuji, taky se mi to ted deje a s ohledem na cas předpokládám nějaké fronty uživatelů.
A jelikož se nudim ve vlaku, tak jsem i odpocitala cas vkladani 34 vterin ![]()
Ale editace je pak iz rychlá.
@j.a.n.i1 píše: Více
Hezké ráno,
to je skutečně dlouhá doba, pokusíme se tedy co nejdříve zjistit příčinu a budeme vás informovat, proč se to děje. Moc se omlouváme za komplikace. ![]()
Děkuji za vaši trpělivost a mějte fajn den ![]()
Eliška
@bse.pedro @malákráličice @sirikit @j.a.n.i1 @Lily-of-the-valley @vokishka
Zatím se nám nedaří zjistit příčinu zpomalení.
Mohla bych vás poprosit o informaci ohledně operátora sítě, ke kterému jste aktuálně připojení? (O2, T-Mobile aj.?)
Jak zjistíte?
Na Androidu:
Nastavení → Síť a internet (nebo Připojení) → Mobilní sítě → Operátoři sítí.
Zobrazí se název aktuální sítě.
Na iPhonu:
Nastavení → Obecné → Informace → sjeďte dolů k sekci Operátor.
A jen pro jistotu, ověřte prosím, že jste v mobilní verzi webu.
Moc díky za pomoc,
Jitka
Tak mne to dela i na pc.
Jinak na mobilu jsem O2.
Na Wi-fi. 3 různé. Případně Vodafone. A i počítač.
Ale v této diskuzi se to třeba neděje.
Mne to dela na počítači, domaci wifi, mistni poskytovatel, stejně tak na datech na mobilu.
Když si dovolím svůj názor, chová se to přesně tak, jako když si někdo hraje s sql databází a blbě nastaví hodnoty zámků a zápisů do konkrétních tabulek. Případně jestli někdo netestuje nějaké nové kontroly příspěvků před tím, než se zapíší, třeba ty na sprostá slova. To mi přijde jako nejpravděpodobnější, když to dělá jen u vkládání příspěvků. Kdyby to souviselo s internetovým připojením, tak přeci vázne celý chod diskusního fora.