Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20826
14.7.25 16:15

@vokishka

Dobré odpoledne,
otázka patří do diskuze https://www.emimino.cz/…miny-492524/
Díky za pochopení, v Matrix-u řešíme technické chyby na webu.
Hezký den,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
11.8.25 06:50

Již od včerejška nejede mobilni verze webu, resp ukazuje se misto ni nejaka zmrsenina toho klasickeho. A to i pokud mobilni berzi vynutim dole v partičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
11.8.25 07:50

@j.a.n.i1

Odpovídám z mobilu, kde vše funguje normálně.

Vyzkoušejte mobilku v anonymním okně. Pokud se tam rozjede, mělo by stačit promazat cookies. Pokud ne, prosím, napište do Soukromé zprávy adminovi. Napište svůj prohlížeč, typ zařízení a zda používáte nějaký adblock.

Díky za nahlášení,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
11.8.25 10:13
@admin píše: Více

I v anonymním okně se to chova stejne, mam Redmi Note 13 Pro+ a Chrome a zadny advlock nepouzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21313
11.8.25 10:14
@j.a.n.i1 píše: Více

Funguje mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
12.8.25 07:55

Dobrý den,
pokud vám nefunguje mobilní verze webu na zařízení Redmi Note 13 Pro+ v prohlížeči Chrome, zkuste následující:

1. Aktualizace prohlížeče Chrome:Zkontrolujte, zda máte v prohlížeči Chrome aktuální verzi. Pokud ne, doporučuji prohlížeč aktualizovat.
  2. Vymazání cache prohlížeče:Někdy může být problém způsobený uloženou cache. Zkuste vymazat historii prohlížení a cookies, což může vyřešit problém s načítáním stránky.
  3. Nastavení JavaScriptu: Ujistěte se, že máte v prohlížeči povolený JavaScript. Pokud je JavaScript vypnutý, web se nemusí správně načíst.
  4. Zkuste jiný prohlížeč: Pokud problém přetrvává, zkuste otevřít web v jiném prohlížeči, například Firefox, abyste zjistili, jestli to pomůže.

Prosím o info, zda se podařilo problém vyřešit, hezký den
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
12.8.25 13:08

@admin Tak nevim cim to bylo, ted uz vse nabehlo správně, ještě nez jsem stihla projet napsané body. Každopádně vyreseno, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
29.8.25 07:28

Dobrý den, dnes je to des, v každé diskusi, kterou otevru a ctu, se mi po chvili objevi to, co je na obrázku. Nechce to zmizet, nic se neda cist. Včera to delalo obcas, dnes pořád. Ta reklama taky nejde zavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
29.8.25 07:44

@vokishka

Dobré ráno, díky za nahlášení :palec:
Rozumím správně, že se Vám v průběhu čtení zničehonic objeví menu a přes něj reklama, která nejde vypnout? Prosím o potvrzení, zatím mi nejde nasimulovat.

Díky,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
29.8.25 11:48
@admin píše: Více

Ono to je kazde zvlášť. Ale to černé zustava, i kdyz sjedu dolu nebo nahoru. Ta reklama mi tak nevadi, obcas se vypnout da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
1.9.25 06:49

@vokishka

Díky za upřesnění,
to vypadá na chybu na Vašem konkrétním zařízení. Zkuste následující:

1. Aktualizace prohlížeče Chrome:Zkontrolujte, zda máte v prohlížeči Chrome aktuální verzi. Pokud ne, doporučuji prohlížeč aktualizovat.
  2. Vymazání cache prohlížeče:Někdy může být problém způsobený uloženou cache. Zkuste vymazat historii prohlížení a cookies, což může vyřešit problém s načítáním stránky.
  3. Zkuste jiný prohlížeč: Pokud problém přetrvává, zkuste otevřít web v jiném prohlížeči, například Firefox, abyste zjistili, jestli to pomůže.

Prosím o info, zda se podařilo problém vyřešit, hezký den
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
1.9.25 11:48

@admin pekny den, delalo mi to jen ten jeden vecer a druhý den, potom to samo prestalo. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 19:41

V sekci recenzi skolek jsou u “nasi” skolky ProFamily - Čiperka v recenzi fotky, ktere rozhodne nejsou porizeny v dane skolce. Prispevek nelze nahlasit. Hlaseni nefunguje ani v PC ani v mobilu.

• Citovat
  • Upravit
20826
18.9.25 20:37

Děkujeme, předávám na opravu dále.

Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39585
22.9.25 16:17

@admin Lze - prosím, odstranit tu otravnou reklamu, kdy na PC když kliknu na název vlákna nebo na srdíčko/a, skočí do dalšího okýnka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová