Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Jsem na PC, pevná linka, O2… ![]()
Edit: Tento příspěvek se odesílal cca 15-20 vteřin…
![]()
Příspěvek upraven 30.05.25 v 12:29
Pokud píši příspěvek, tak celá obrazovka různě poskakuje a klávesnice překrývá text. To se děje až dnes. Tak jestli je to důsledek oprav nebo ještě něco jiného.
Mobilní verze.
Díky všem.
@rmot Tonoucí se…
ale teorie už padla, sítí to pravděpodobně není. Problém je, že se nenasazovaly žádné podobné úpravy. Některé diskuze fungují, jiné ne. Jednou funguje dlouhá, podruhé dlouhá nefunguje.
Každopádně v rámci brainstormingu budem rádi za jakýkoliv tip ![]()
Jitka
A co vliv mimo emimino? Nesdílí emimino stejný databázový stroj s jinou službou, na které nějaké změny proběhly?
Zdá se, že pomalu se ukládají jen příspěvky s citacemi. Mohli byste ověřit? Případně napsat, pokud se vám ukládají pomalu i příspěvky bez citací?
Moc díky za pomoc,
Jitka
Bez citace hned.
S citací to trvá, to už jsem dnes několikrát zjistil.
Vypadá to, že zabržděné je načítání příspěvků s citací…
![]()
@N0BLE píše: Více
Kolegové zcela určitě nejsme… Já byl v šaškecu pouze pracovně, nebyl jsem tam hospitalizovaný v pokojíku bez kliky zevnitř…
![]()
Co prostě na emimino vrátit systém, který funguje všude jinde a tady byl do určité doby také, že se citace při vytváření příspěvku jen zkopíruje do odpovědi a stane se její součástí? Jednak by to ušetřilo dost výpočetního výkonu, protože je často vidět, že to server prostě nestíhá - načte se stránka, příspěvky a místa s citacemi jsou dlouho prázdná, než se citace donačtou. A hlavně je to doslova dementní v tom, že někomu odpovídám na jeho příspěvek a když ten dotyčný svůj přízpěvek zedituje, tak mě se to změní v tom mém, takže to potom vypadá, že odpověď je nesmyslná. A dobře fungovalo proti trollům, protože se u nesmyslných diskusí ocitoval úvodní příspěvek a troll se časem sám samotal do lží. Což při současném hájení trollů a anonymů pomalu vypadá na hlavní důvod té změny.
@rmot píše: Více
Prý je to takto kvůli GDPR. Přitom na jiných webech nedošlo k žádným změnám.
Souhlasím, že by to mělo zůstat tak, jak to tu bylo, když jsem sem chodil jen na návštěvu. Číst si příhody paní Klopotkové.