Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uz delsi dobu se citim citove frustrovana.
Jsem doma s temer rocnim miminkem. Partner mi byl behem meho tehotenstvi neverny a od te dobe mam pocit, ze nam to nefunguje.
Chybi mi laska. Ne zamilovanost, ne motylky v brise, to stejne nemam rada. Chybi mi pocit blizkosti, zda se mi, ze mame malo spolecneho - ne vlastnosti, nebo nazory, ale nejaky spolecny projekt. Ano, mame spolu dite, ale obcas mam pocit, ze je to to jedine, co nas spojuje.
Mam sice skvele dite, u ktereho vim, ze me miluje, ale chybi mi laska dospeleho. Laska, ktera mi i neco dava, ktera me podporuje.
Muj partner me bohuzel nijak zvlast nepodporuje, je celkem neschopny a sam v leccem na urovni pubertaka. Kdyz jsem se po tydnu cestovani vratila domu, cekal tu na me svincik. Cely den jsem uklizela, ted zase peru jednu varku za druhou. On nechape, proc jsem nastvana - vzdyt se snazil a cely den meho prijezdu stravil uklidem. Bohuzel vysledek nikde… Hodny je, koupil mi maly dort - akorat to nacasovani je trochu hloupe, protoze jsem zrovna privezla od pribuznych nekolik kilo cukrovi…
Citim se osamela, nevim, co mam delat, aby mi bylo lepe…
Dá se nějak napsat do soukromé zprávy ? Jsem nováček takže to moc neumím
a zda ti to nebude vadit