Chybí mi ségra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2559
11.2.17 23:21

@destrukce :hug: to mi mrzí. Moje mamka ztratila sestru ve 27 letech a dodnes jí chybí, vím, jak to celý život řeší. Myslím, že si na tu ztrátu zvykneš, ale sestra ti svým způsobem bude chybět vždy. Měla děti? KOlik jí bylo?
Píšu ti ale hlavně proto, že u nás se o tom vždycky mlčelo a až poslední léta jsme vlastně zjistili, že to bylo špatně, mamka o tom měla mluvit, babička taky, a hlavně té zemřelé děti, těm je dnes přes třicet a dodnes se s tím nevyrovnali právě díky tomu, že s nimi o tom nikdo nikdy nemluvil, aby je neranil. A to je prostě všechno špatně. PRostě sestra je víc než kamarádka, je to smutný a znovu říkám, že mi to moc mrzí, že se tohle děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
11.2.17 23:23

To je mi moc líto. Mám podobnou zkušenost, sestra mi odešla před patnácti lety, byla po autonehodě několik let vegetativní, než zemřela. Bylo jí sotva dvacet. První roky byly hodně zlé, ale čas, čas bolest otupí. Hodně sil, drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
11.2.17 23:23

Kdyby aspoň šlo vzít telefon a vědět, že se má dobře a že o sobě víte :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
11.2.17 23:33
@destrukce píše:
Je to hodně čerstvé, měli se švagrem nehodu přesně před měsícem, švagr měl mozek KO, jeho rodiče dali souhlas s darováním orgánů :hug: Ségra na tom byla hodně dlouho špatně, pak se to zlepšilo, ale 24.ledna zemřela, byla to moje mladší sestřička, o kterou jsem se vždycky starala, organizovala ji, chránila ji a teď tu není :,(

Je mi to moc líto.

Příspěvek upraven 25.03.19 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.2.17 23:40
@destrukce píše:
Je to hodně čerstvé, měli se švagrem nehodu přesně před měsícem, švagr měl mozek KO, jeho rodiče dali souhlas s darováním orgánů :hug: Ségra na tom byla hodně dlouho špatně, pak se to zlepšilo, ale 24.ledna zemřela, byla to moje mladší sestřička, o kterou jsem se vždycky starala, organizovala ji, chránila ji a teď tu není :,(

Nejsou slova, která by tě utěšila, hrozné neštěstí. Je dobře, že jsi tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.2.17 23:44

@destrukce ach jo :-( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
11.2.17 23:45
@destrukce píše:
Bylo by jí 32 let, měli syna 8 let, toho máme teď v péči my s manželem, jsou s naším synem jen o 2 roky od sebe, tak spolu zlobí, chodí k psychologovi, ale je to pro něho hodně těžký :? Sice se pořád něčím zaměstnávám, čtu tady nenáročný diskuze, snažím se na ni nemyslet, ale nějak mi to pořád nejde :,(

Je to ještě hodně čerstvé. Čas to trochu otupí, ale ta bolest už zůstane.
Posílám ti sílu na dálku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.2.17 00:03
@destrukce píše:
Děkuju, asi to čas otupí, ale je mi hrozně, jsem teď vlastně jedináček. Manželovi zemřel bratr před lety na leukémii než stihl mít rodinu, tak jsme zůstali úplně sami, já teda mám ještě oba rodiče a manžel už jenom mamku, ale stejně :roll:

Děkuj Bohu, že máš manžela, a ty děti, rodinu, to je velký dar. Věřím, že vás to nakonec paradoxně stmelí a posílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.2.17 00:07

@destrukce a co tví rodiče, jak na tom jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.2.17 00:13

@destrukce Je mi to moc líto. :,( Musí to být velmi těžké. Pro vás všechny i pro malého. Posílám hodně sil vám všem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.2.17 01:27
@destrukce píše:
Tak, ani popřát jí nemůžu :oops:

ona jistě ví, jak ji máš ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.2.17 01:28

@destrukce a maličký ví, že má dnes narozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
12.2.17 02:33

@destrukce normálně mám slzy v očích.. Je mi to moc líto.
Je dobře, že máte jeden druhého, kluk vás, babičku s dědou a vy dohromady jeho, který tady po sestře zůstal a něco krásného z ní nese dál. Hlavně se neuzavírejte se svou bolestí každý sám do sebe, mluvte spolu, poplakejte si spolu, nestydte sa za své slzy před sebou..čas tu bolest zmírní, ale potrvá to. Přeju hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
12.2.17 03:54

Vím, že to bude asi znít divně, ale myslím si, že bys sis prostě měla dát čas na truchlení. Máš na něj právo. Neutíkej od těch nepříjemných pocitů, nesnaž se před tím trápením schovávat v anonymních diskuzích, neotupuj. Tvé pocity mají smysl, tak jim dovol existovat, přijmi je. Nemusíš se jimi nechat válcovat, ale potřebuješ to všechno vědomě zpracovat, procítit a pak jít dál. Duše dostala hroznou ránu a časem se s jizvou zahojí, ale musíš se jí věnovat, ne se k ní otáčet zády, protože je ti její křik nepříjemný.
Hodně síly ti přeji, pokud ti můj komentář nepomohl, tak se omlouvám. Drž se! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
12.2.17 05:42

@destrukce sestra by byla urcite rada, ze je jeji syn u vas, u jeji starsi super segry. Jeji syn ti to porad pripomina, ale bud za to rada, mas jeji cast porad u sebe… je to hrozny, bolestivy, ale i pro osmilety dite. Ty jsi prisla o sestru, on o maminku s tatinkem, o domom, o jistotu. Pamatuju si i prvni diskusi. Drzte se :hug: :hug: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová