Chytili mě pod vlivem

13
18.6.22 15:46

Chytili mě pod vlivem

Dobrý den včera me chytli a nadýchala jsem 1,26 promile a musela si pro mě přijet mamka (mluvila jsem úplně normálně chodila rovně atd) mamce řekli ze to nahlásí na úřad ale neřekli jak dál se to bude řešit. Nevíte někdo jak by to mohlo být? Jaké problémy z toho bude mít moje mamka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
18.6.22 15:55

Proč by měla mít problémy tvoje mamka? Copak jsi nezletilá, že by za tebe měla nést odpovědnost? Nejspíš ne, takže bych řekla, že poprvé se to řeší jen pokutou, odebráním řidičáku a dočasného zákazu řízení. Ale vlastní zkušenost nemám a řekla bych, že ani nebudu. Někdo totiž chápe, že pod vlivem nemá za volantem co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20933
18.6.22 15:57

@Anonym253 kdo tě chytil? Při jaké činnosti? To je zase dotaz jak od hotentota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
18.6.22 15:58

Nejspíš je zakladatelka nezletilá a chytli ji někde venku a dostala dýchnout. Nehlásí se to na sociálku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14714
18.6.22 15:58

@Petule030 Podle mě neřídila, chytili ji asi při nějakém zátahu na nezletilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.6.22 15:59

@Cenarius policisté před klubem (je mi 17)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
18.6.22 16:00

Ano, bude mít problémy tvoje máma a ten, kdo ti nalil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65622
18.6.22 16:01
@Anonym253 píše:
Dobrý den včera me chytli a nadýchala jsem 1,26 promile a musela si pro mě přijet mamka (mluvila jsem úplně normálně chodila rovně atd) mamce řekli ze to nahlásí na úřad ale neřekli jak dál se to bude řešit. Nevíte někdo jak by to mohlo být? Jaké problémy z toho bude mít moje mamka?

tak půjde to na OSPOD, za jak dlouho ti bude 18? Může to být na pohovor u kurátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.6.22 16:01
@Michelle_M píše:
@Petule030 Podle mě neřídila, chytili ji asi při nějakém zátahu na nezletilé.

A jo, ani nevím, proč jsem automaticky myslela, že řídila auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
18.6.22 16:03

@Petule030 já v první chvíli taky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
18.6.22 16:05

Mě vždycky zajímalo, jak donutí nějaké puberťáky postavající před hospodou k dechové zkoušce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.6.22 16:06

Měla jsem v 15r. větší škraloup. Trošku jsem se přiopila s partou a putovala na jipku. Jsem tehdy donesla tatovu slivovici. Byla s toho přednáška. Jinak nic. A doživotně jsem sama sebe vytrestala, že alkohol jde úplně mimo.
První a poslední blbost tohoto druhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.6.22 16:07

@vokishka píše:
tak půjde to na OSPOD, za jak dlouho ti bude 18? Může to být na pohovor u kurátora.

18 mi je v září, mamka se právě snažila si o tom něco zjistit co za problémy z toho bude mít a našla ze to může být kurátor ale taky ze se sociálka přijde podívat domů nebo se budou ptát sousedů a u ní v práci na různé otázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25119
18.6.22 16:09

Podávání alkoholu mládeži..
1.26 je dost, takže s tím laskavě přestaň, jinak ve 40 budeš troska.. §204 tr. zákoníku se vztahuje na toho, kdo ti alkohol podal,
u tebe hrozí jen OSPOD a matka půjde na pohovor
to bych ti teda na jejím místě od plic něco moc pěkného řekla.. takhle se opíjet- máš důvod? proč? tohle fakt nebyly dvě piva nebo dvě dvojky vína
tohle bylo tvrdé, že? už to nedělej.. beztak budete v hledáčku, tak si na to už dávej pozor
a vřele ti doporučuju tuhle partičku vyměnit za nějakou méně závadovou - radši si běžte někam zaplavat, zabruslit, do kina.. je tolik možností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65622
18.6.22 16:10
@Anonym253 píše:
@vokishka píše:
tak půjde to na OSPOD, za jak dlouho ti bude 18? Může to být na pohovor u kurátora.18 mi je v září, mamka se právě snažila si o tom něco zjistit co za problémy z toho bude mít a našla ze to může být kurátor ale taky ze se sociálka přijde podívat domů nebo se budou ptát sousedů a u ní v práci na různé otázky

to už skoro ani nestihnou. I kdyby přišli domů a s někým mluvili, už nějaké represe těžko budou dělat po dobu těch tří měsíců. U nás kluk na základce zmlátil jiného tak, že to vyšetřuje policie a je to už delší dobu a jen chodí k výslechu a na středisko výchovné péče, jinak se nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí