Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chytila jsem mouchu v letu a parádně mi hrabe:DDD malá už dvě hodiny spí a já nevím, na co šáhnout. Vše doma je hotové, jídlo uvařené, vyžehlené, uklizené, nádobí na umývaání žádné
Co děláte vy, jak jste doma samy a máte volný čas? Šla bych i do vany číst, ale Murphyho zákon říká, že v momentě kdy bych si namočila zadek, by se malá probudila ![]()
Tak si nenapoustej vanu
Si ve vane muzes cist i na sucho, ne?
![]()
@Majdula83 píše:
Tak si nenapoustej vanuSi ve vane muzes cist i na sucho, ne?
![]()
![]()
to by odpovídalo mému spóučasnému stavu hrabání mysli ![]()
Stav se i u nás
Je nachystáno na vaření, tak to můžeš dodělat
A po tom samozřejmě i uklidit
![]()
@Majdula83 píše:
Tak si nenapoustej vanuSi ve vane muzes cist i na sucho, ne?
![]()
![]()
to by odpovídalo mému spóučasnému stavu hrabání mysli ![]()
@MarieOVMUC píše:
Chytila jsem mouchu v letu a parádně mi hrabe:DDD malá už dvě hodiny spí a já nevím, na co šáhnout. Vše doma je hotové, jídlo uvařené, vyžehlené, uklizené, nádobí na umývaání žádnéCo děláte vy, jak jste doma samy a máte volný čas? Šla bych i do vany číst, ale Murphyho zákon říká, že v momentě kdy bych si namočila zadek, by se malá probudila
Taky bych doma potřebovala uklidit, ale já to z jedné strany hážu do skříněk a rovnám a z druhé strany to malá vyhazuje
vzdávám to ![]()
A když už malá spí dlouho (kde jsou ty časy
) tak jsem si pustila hezký filmík dala si kávičku něco sladkého
a pohodička… Nebo hezkou knížku a užívala si každou minutu ![]()
Tak jako po dnešku buď ráda, že nevím, kde bydlíš, přišla bych na tebe spáchat atentát
Jako tohle je fakt čirá provokace ![]()
Až někdy zase budu mít volný čas, tak budu šít, háčkovat, zkoušet nové recepty, číst kvanta knížek, koukat na filmy, seriály…
Treba pred chvíli jsem cíhala s kockou na tu mouchu a chytla jsem ji
Ach jo, přečtené mám doma všechno možné, četla jsem na záchodě i manuál k pračce, co jsem náhodou našla
nebo etikety na brefu
udělala jsem si pořádek v počítači, takže manžel zase bude řvát, že nic nemůže najít
napsala jsem dopis ježíškovi a promazala staré sms v mobilu..
teď už se můžu jít jen procházet před oknem nahatá
už mě nenapadá nic co bych tak doma kutila
možná umyju lustry.. ale to zase způsobí, že jak se namočím do saponu, malá se probudí ![]()
@ncc1701 jo a za poslední dva měsíce jsem videla všechny díly všech seriálu star trek asi 4 x:D běží mi to jako kulisa v obýváku, když jsem doma sama jen s malou ![]()
@MarieOVMUC píše:
Treba pred chvíli jsem cíhala s kockou na tu mouchu a chytla jsem jiAch jo, přečtené mám doma všechno možné, četla jsem na záchodě i manuál k pračce, co jsem náhodou našla
nebo etikety na brefu
udělala jsem si pořádek v počítači, takže manžel zase bude řvát, že nic nemůže najít
napsala jsem dopis ježíškovi a promazala staré sms v mobilu..
teď už se můžu jít jen procházet před oknem nahatá
už mě nenapadá nic co bych tak doma kutila
možná umyju lustry.. ale to zase způsobí, že jak se namočím do saponu, malá se probudí
Já ti závidííííímmm.
![]()
@anoli30 píše:
Já ti závidííííímmm.![]()
![]()
nezávid, kdyz nespí, tak hucí, protože ji rostou 4 zuby naráz, tak potom usne a mi hrabe. D chybí mi stimul ![]()
Pokud někdo neví, co s volným časem a brouzdání po emiminu už ho nudí, ať si začne sestavovat rodokmen… Dělám na tom už třináctým rokem (po volných chvilkách) a v některých větvích se pořád nemůžu dostat do 19. století… A v těch, co už tam jsou, se zas nemůžu dostat k napoleonským válkám…
Prostě „never ending story“…
![]()
Jupí, kocour tu kolem me chodil a vyl, že chce tu mouchu, vyhnala jsem ho, páč si mi sednul na klávesnici, no a on to sel zkusit do ložnice za terezkou, tak už ji mám v náručí ![]()