Chytla jsem mouchu v letu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7376
13.11.12 16:08

chytla jsem mouchu v letu

Chytila jsem mouchu v letu a parádně mi hrabe:DDD malá už dvě hodiny spí a já nevím, na co šáhnout. Vše doma je hotové, jídlo uvařené, vyžehlené, uklizené, nádobí na umývaání žádné :D Co děláte vy, jak jste doma samy a máte volný čas? Šla bych i do vany číst, ale Murphyho zákon říká, že v momentě kdy bych si namočila zadek, by se malá probudila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
13.11.12 16:10

Tak si nenapoustej vanu :-) Si ve vane muzes cist i na sucho, ne? ;) :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
@Majdula83 píše:
Tak si nenapoustej vanu :-) Si ve vane muzes cist i na sucho, ne? ;) :lol: :P

to by odpovídalo mému spóučasnému stavu hrabání mysli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy

Stav se i u nás :-D Je nachystáno na vaření, tak to můžeš dodělat :-) A po tom samozřejmě i uklidit :-) :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7376
@Majdula83 píše:
Tak si nenapoustej vanu :-) Si ve vane muzes cist i na sucho, ne? ;) :lol: :P

to by odpovídalo mému spóučasnému stavu hrabání mysli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
13.11.12 16:13
@MarieOVMUC píše:
Chytila jsem mouchu v letu a parádně mi hrabe:DDD malá už dvě hodiny spí a já nevím, na co šáhnout. Vše doma je hotové, jídlo uvařené, vyžehlené, uklizené, nádobí na umývaání žádné :D Co děláte vy, jak jste doma samy a máte volný čas? Šla bych i do vany číst, ale Murphyho zákon říká, že v momentě kdy bych si namočila zadek, by se malá probudila :D
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Taky bych doma potřebovala uklidit, ale já to z jedné strany hážu do skříněk a rovnám a z druhé strany to malá vyhazuje :mrgreen: vzdávám to :mrgreen:

A když už malá spí dlouho (kde jsou ty časy :,( :lol: ) tak jsem si pustila hezký filmík dala si kávičku něco sladkého :oops: a pohodička… Nebo hezkou knížku a užívala si každou minutu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Tak jako po dnešku buď ráda, že nevím, kde bydlíš, přišla bych na tebe spáchat atentát :lol: Jako tohle je fakt čirá provokace :cert:
Až někdy zase budu mít volný čas, tak budu šít, háčkovat, zkoušet nové recepty, číst kvanta knížek, koukat na filmy, seriály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.11.12 16:18

Tys zehlila jidlo? :o

• Citovat
  • Upravit
7376
13.11.12 16:18

Treba pred chvíli jsem cíhala s kockou na tu mouchu a chytla jsem ji :DD Ach jo, přečtené mám doma všechno možné, četla jsem na záchodě i manuál k pračce, co jsem náhodou našla :D nebo etikety na brefu :D udělala jsem si pořádek v počítači, takže manžel zase bude řvát, že nic nemůže najít :D napsala jsem dopis ježíškovi a promazala staré sms v mobilu.. :D teď už se můžu jít jen procházet před oknem nahatá :D už mě nenapadá nic co bych tak doma kutila :D možná umyju lustry.. ale to zase způsobí, že jak se namočím do saponu, malá se probudí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.11.12 16:19

@ncc1701 jo a za poslední dva měsíce jsem videla všechny díly všech seriálu star trek asi 4 x:D běží mi to jako kulisa v obýváku, když jsem doma sama jen s malou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
13.11.12 16:21
@MarieOVMUC píše:
Treba pred chvíli jsem cíhala s kockou na tu mouchu a chytla jsem ji :DD Ach jo, přečtené mám doma všechno možné, četla jsem na záchodě i manuál k pračce, co jsem náhodou našla :D nebo etikety na brefu :D udělala jsem si pořádek v počítači, takže manžel zase bude řvát, že nic nemůže najít :D napsala jsem dopis ježíškovi a promazala staré sms v mobilu.. :D teď už se můžu jít jen procházet před oknem nahatá :D už mě nenapadá nic co bych tak doma kutila :D možná umyju lustry.. ale to zase způsobí, že jak se namočím do saponu, malá se probudí :D

Já ti závidííííímmm. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.11.12 16:22
@anoli30 píše:
Já ti závidííííímmm. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nezávid, kdyz nespí, tak hucí, protože ji rostou 4 zuby naráz, tak potom usne a mi hrabe. D chybí mi stimul :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.11.12 16:22

Pokud někdo neví, co s volným časem a brouzdání po emiminu už ho nudí, ať si začne sestavovat rodokmen… Dělám na tom už třináctým rokem (po volných chvilkách) a v některých větvích se pořád nemůžu dostat do 19. století… A v těch, co už tam jsou, se zas nemůžu dostat k napoleonským válkám…
Prostě „never ending story“… :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.11.12 16:26

Jupí, kocour tu kolem me chodil a vyl, že chce tu mouchu, vyhnala jsem ho, páč si mi sednul na klávesnici, no a on to sel zkusit do ložnice za terezkou, tak už ji mám v náručí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová