Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky asi jsem blázen ale poslední dobou ročítám net o tom 21,12 a nasla jsem hodne clánku ze maji pry byt 3 dny temnoty, ze zemre hodne lidi, ze se mame zabednit a byt doma nevycházet..atd no jako rima si z je to blbost ale hlodá to ve me. tak se mi moc nesmejte ![]()
to je už asi třetí diskuse během posledních dnů na toto téma…nevěřím, ale začíná mě znervoznovat, že tolik lidí tomu podléhá ![]()
já se nesměju tobě, ale všem kteří tomu věří
klid nic nebude ![]()
Dnes o tom na nově ve zprávách mluvili, nějakej odborník tam o tom mluvil, že je to nesmysl, takže tak…
@Verca1989 píše:
Dnes o tom na nově ve zprávách mluvili, nějakej odborník tam o tom mluvil, že je to nesmysl, takže tak…
jj ale clovek si rika ze to ríkají umyslne aby nevyvolali paniku mezi lidmi
3 dny tmy super aspon se prospíme malá mi za světla špatně spí
Vůbec nechapu, proč to ta nova vůbec dává do zprav, zbytečně plaší lidi. ![]()
Nevím jestli věřím, spíš ne, ale když se nad tím zamyslím, možná člověk lépe zvládně tři dny temna, než kdyby přišly extrémní záplavy, zemětřesení a tak..
Možná to lidi děsí, už z toho pohledu, že jsme zvyklý na televize, počítače a tak celkově..
Dřív od půl 4 seděli lidi doma u svíček a měli tmu..
Výborná diskuze na toto téma je tady:
https://www.emimino.cz/…soby-128375/
Když teda člověk pomine to, jak jsme se tam pěkně pobavily, ta je tam i vysvětleno, proč je to kec ![]()
@K.Black Ale hlavní je, že gekončík žere
![]()
@Popapip http://www. emimino. cz/diskuse/21122012-predpoved-128454/
Já nechápu, kdo kde vzal tu přesnost, že to bude 3 dny…to mi nejde teda na rozum..
proč ne týden nebo měsíc??
Jo říkali to ve zprávách, je na tom asi to co na všech zaručených zprávách o konci světa apod. Nakonec, co chceš dělat, kdyby opravdu něco? Ve zprávách v anketě pán říkal, že snad během té tmy půjde tahle zk..vláda do pr..
Tak lidi to vidí různě.
To že Mayský kalendář přestali psát neznamená že tím ohlásili konec světa..
je sice fakt že do nedávna jsem tomu věřila, ale po shlédnutí dokumentárního filmu s Nostradamem už ani moc ne…
Lidi se zahubí sami mezi sebou a tak je nějak myšlen konec světa.. ale má přijít nová doma, lepší, tak třeba ta hvězda padne jen na naši vládu ![]()
Ale když to teda přijde tak prý to bude drsné a že mrtvý budou vycházet s hrobu a nám se budou smát.. asi že budem trpět… to sou ale šifry ve větách no
každopádně ač vypadám jak blázen se budu bát až ten den příjde.. ale z druhé stránky bude po výplatě takže si ji aspoň užijeme ![]()