21.12.2012 tři dny tmy, věříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
10.11.12 08:36

To je sranda tady :lol: a dovedete si představit kolik lidí bude mít fakt zabednino a nevyleze ven? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.11.12 08:42

Tak já si dělám zásoby na 40 dní a ono už to jsou jen tři dny :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.11.12 09:13

@Katka86 TWL…já nevím co se furt řeší..jestli přijde konec tak přijde a nějaký zásoby tomu nezabrání…já jen doufám že to bude teda rychlé a nebudeme trpět!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.11.12 09:22

@jesenka33 Má být jen tma 3 dny, né konec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.11.12 09:26
@kamikaa píše:
@jesenka33 Má být jen tma 3 dny, né konec :mrgreen: :mrgreen:

3 dny a 3 noci a teď babo raď jak rozeznáme den od noci :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.11.12 09:28

@1simona1 to nerozeznáš právě z toho se lidi maj zbláznit!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.11.12 09:29
@jesenka33 píše:
@1simona1 to nerozeznáš právě z toho se lidi maj zbláznit!!! :mrgreen: :mrgreen:

Thy kráso, to teda znamená tři dny volna v práci :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.11.12 09:31

@1simona1 jj volno bude ale nezapomen bude neplacené…pak už žádná práce nebude!!! :mrgreen: :mrgreen: Je mi jasný proč u nás ve fabrice chtěj zrušit 14tej plat-páč už lidem bude na houno!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.11.12 09:34
@jesenka33 píše:
@1simona1 jj volno bude ale nezapomen bude neplacené…pak už žádná práce nebude!!! :mrgreen: :mrgreen: Je mi jasný proč u nás ve fabrice chtěj zrušit 14tej plat-páč už lidem bude na houno!!! :mrgreen: :mrgreen:

kašlat na to.. poslední výplatu ještě mít budem a nemusíme platit nájem, vodo-topo, elektrinu… a pak se budem veselit na oném světě a přepokládám v pekle když ten milostiví nás nezebere páč nechodíme do kostela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.11.12 09:37

:mrgreen: :mrgreen: to je prča tady :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.11.12 09:44

@1simona1 Přemejšlím,přišli mi popelnice..jestli je mám zaplatit nebo se na to vybodnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jé tuhle jsem četla dobrej vtip jak Bil Gejc(nevím jak se to píše)umře a jde se kouknout do nebe, tak lítaj andělé, modlí se, jsou tam všude květiny a klidno…Pak se jde kouknout do pekla všude samej sex, alkohol, nahý ženský …Tak říká pánu Bohu že chce do pekla! Přijde tam a šup čert ho šupne do kotle…a Bil říká co to je že viděl jak se tady maj dobře, kde jsou ty ženský, chlast a čert na to :Bile to bylo jen DEMO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.11.12 09:49
@jesenka33 píše:
@1simona1 Přemejšlím,přišli mi popelnice..jestli je mám zaplatit nebo se na to vybodnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Jé tuhle jsem četla dobrej vtip jak Bil Gejc(nevím jak se to píše)umře a jde se kouknout do nebe, tak lítaj andělé, modlí se, jsou tam všude květiny a klidno…Pak se jde kouknout do pekla všude samej sex, alkohol, nahý ženský …Tak říká pánu Bohu že chce do pekla! Přijde tam a šup čert ho šupne do kotle…a Bil říká co to je že viděl jak se tady maj dobře, kde jsou ty ženský, chlast a čert na to :Bile to bylo jen DEMO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tož teda co,, v nebi zas bude nuda a na mně moc ticho jako… :lol:
KOnec konců na popelnice se vyprdni…užij si prachy. já Zas přemýšlím jestli zaplatím hypo a nerozfofruji prachy někde na ostrově :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
10.11.12 09:49
@Loki01 píše: :) nejlepší je ze se autor neorientuje v časových pásmech. kdyz bude v Moskvě 11 tak v ČR určitě nebude 12 :mrgreen:

presne toto napadlo aj mňa…že o 11 hod. ale akého času :-D
Pokiaľ viem, tak máme aj dátumovú hranicu a teraz čo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.11.12 09:50
@ani3012 píše:
presne toto napadlo aj mňa…že o 11 hod. ale akého času :-D
Pokiaľ viem, tak máme aj dátumovú hranicu a teraz čo? :)

ten konec příjde postupně.. třeba byl informován o časovém posunu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.11.12 09:51

@1simona1 :mrgreen: :mrgreen:.Takže když 3 dny, tak 24. se rozjasní jo? Chápu to dobře??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová