Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
Tomu taky pořád nějak nerozumím..Co se jako teda má stát, že bude 3 dny tma?
první den se Zeměkoule zastaví, protože se zadrhne otáčecí mechanismus - zároveň v tento den vyšle varovný signál svému tvůrci
druhý den se dostaví vyšší bytost s olejničkou a promaže soukolí kolem zemské osy, která už několik desítek let povrzává
třetí den ona bytost zeměkouli postrčí, aby si mohla několik dalších tisíc let hrát na perpetuum mobile a vrátí se v poklidu domů
a po všechny 3 dny, co bude zeměkoule mimo provoz, budou po jejím povrchu buď pobíhat zděšení tvorečkové nebo se budou ti samí tvorečkové strachy choulit ve sklepech svých obydlí
@neumisa píše:
první den se Zeměkoule zastaví, protože se zadrhne otáčecí mechanismus - zároveň v tento den vyšle varovný signál svému tvůrcidruhý den se dostaví vyšší bytost s olejničkou a promaže soukolí kolem zemské osy, která už několik desítek let povrzává
třetí den ona bytost zeměkouli postrčí, aby si mohla několik dalších tisíc let hrát na perpetuum mobile a vrátí se v poklidu domů
a po všechny 3 dny, co bude zeměkoule mimo provoz, budou po jejím povrchu buď pobíhat zděšení tvorečkové nebo se budou ti samí tvorečkové strachy choulit ve sklepech svých obydlí
Nevím jestli se mám bát nebo smát..
![]()
@Silwinka87 smát
.Ty lidi, co způsobují paniku, by měli zavřít
.Já osobně věřím vědcům z Nasa a naším astronomům, tyhle žvásty to je šílenost. Jako přišlo mi to vtipný, ale ted už mě to fakt rozčiluje. Bože takovej žvást
![]()
@neumisa píše:
první den se Zeměkoule zastaví, protože se zadrhne otáčecí mechanismus - zároveň v tento den vyšle varovný signál svému tvůrcidruhý den se dostaví vyšší bytost s olejničkou a promaže soukolí kolem zemské osy, která už několik desítek let povrzává
Jak tu tak pročítám ty diskuze o konci světa, o tom a onom, musím se smát. Ale ne proto, že bych nevěřila, ono se totiž něco stane a to něco bude třeba i uvědomění si, jak je skvělé žít, pokud se nic nestane. Možná by chtělo, aby si zapřísáhlí odpůrci něco málo přečetli, poslechli nebo shlédli v důvěryhodnějších zdrojích, než jen jako ovce poslouchat zprávy v TV a věřit, že to co tam tvrdí je jediná pravda. Je to už 7 let, co nám na střední učitelka dějepisu pustila video o konci světa - konci Mayského kalendáře a od té doby nepravidelně sleduji dokumenty, poslouchám přednášky a společně teď už s manželem pročítáme literaturu a je to opravdu zajímavé. NIKDO neví, co se opravdu stane, ale jsem ráda, že to už brzy zjistíme.
@Anabellkaa píše:
Jak tu tak pročítám ty diskuze o konci světa, o tom a onom, musím se smát. Ale ne proto, že bych nevěřila, ono se totiž něco stane a to něco bude třeba i uvědomění si, jak je skvělé žít, pokud se nic nestane. Možná by chtělo, aby si zapřísáhlí odpůrci něco málo přečetli, poslechli nebo shlédli v důvěryhodnějších zdrojích, než jen jako ovce poslouchat zprávy v TV a věřit, že to co tam tvrdí je jediná pravda. Je to už 7 let, co nám na střední učitelka dějepisu pustila video o konci světa - konci Mayského kalendáře a od té doby nepravidelně sleduji dokumenty, poslouchám přednášky a společně teď už s manželem pročítáme literaturu a je to opravdu zajímavé. NIKDO neví, co se opravdu stane, ale jsem ráda, že to už brzy zjistíme.
Já jsem teda hodně zvědavá, jestli se něco stane.. ![]()
Ale doufám, že ne..
@neumisa píše:
Jó, tak to mě uklidnilo a už chápu. ![]()
@Anabellkaa Ano třeba se něco stane, ale určitě nebude konec světa a nebo 3 dny tma
.A už i ti Mayové tisíckrát říkali, že to konec světa nezamená.
@neumisa píše:
Já se spíše bojím těch dimenzí, co říkají mayové. Sami říkají, že bude přechod dimenzí a ne konec světa. Ta tma má být relativní, kdo je prý připraven dostat se tam bude to jen chvíli, nebo to prý ani nepozná. A kdo není připraven, tak prý ani nepozná, že se něco děje, vše pojede jako dosud. Ale kdo si není jist přejitím do 5. dimenze, tak to bude právě ono, a asi předpokládají, že takovýh lidí bude plno. Pokud příjde konec světa jako nárazem nebo tak…tak se to stejně nedozvím ne? ![]()
Stačí zagooglit a zadat 5.dimenze a skáčou mi osypky strachu na zádech.
Už sem si řekla, že nebudu nic studovat.
@kamikaa píše:
@Anabellkaa Ano třeba se něco stane, ale určitě nebude konec světa a nebo 3 dny tma![]()
.A už i ti Mayové tisíckrát říkali, že to konec světa nezamená.
Neznamená to konec světa, ale konec jednoho cyklu dlouhého přes 5000 let.
Teda ale ten článek o zabedněných oknech a nedívání se z okna nebo zemřu mě tedy dost děsí.
Nikdo vlastně nevíme, co se bude dít. Podle mě se něco dít rozhodně bude, jen se bojím, jaké následky TO bude mít. Začínám se toho bát. Kdyby byla jen ty 3 dny tma tak se vše dá zvládnout. Ale jestli bude něco horšího…
Vy se tomu ostatní posmíváte, ale kdyby skutečně začala ta obávaná tma, beztak byste se třásly strachy v koutě bytu a prosily Boha, aby zase bylo vše jako dříve. A kdyby to tak bylo, neumím si představit zrovna v těch třech dnech například porodit dítě. Jsem zvědavá, jestli by nemocnice byly MIMO PROVOZ nebo co by se dělo. Třeba by vypukla panika a lidé by začali rabovat…
@micha.bello píše:
Teda ale ten článek o zabedněných oknech a nedívání se z okna nebo zemřu mě tedy dost děsí.Nikdo vlastně nevíme, co se bude dít. Podle mě se něco dít rozhodně bude, jen se bojím, jaké následky TO bude mít. Začínám se toho bát. Kdyby byla jen ty 3 dny tma tak se vše dá zvládnout. Ale jestli bude něco horšího…
Vy se tomu ostatní posmíváte, ale kdyby skutečně začala ta obávaná tma, beztak byste se třásly strachy v koutě bytu a prosily Boha, aby zase bylo vše jako dříve. A kdyby to tak bylo, neumím si představit zrovna v těch třech dnech například porodit dítě. Jsem zvědavá, jestli by nemocnice byly MIMO PROVOZ nebo co by se dělo. Třeba by vypukla panika a lidé by začali rabovat…
Musím přiznat, že nad tímto vším jsem taky přemýšlela..Že se to prostě může zvrtnout..A stát se může cokoliv.. ![]()
Tomu taky pořád nějak nerozumím..Co se jako teda má stát, že bude 3 dny tma?