21.12.2012 tři dny tmy, věříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2872
12.11.12 12:05

Tak jsem mně děvčata tak zblbli že jsem večer před spaním dumala nad tím jak nás malej vzbudí když se nebude šířit zvuk a teda budueme muset spát na etapy :D jooo a svíčky :d tak to je další věc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.12 12:40

Hehe, 3 dny tma, lidi budou při svíčkách, to je jako za našich prababiček :-) Konečně 3 dny žádná televize, počítače, mobilní telefony. Aspoň si s malou přečteme více pohádek a budeme spolu jako rodina. Jen ven bych se bála chodit, zloději toho určitě využijí ve velkém :-D
Jsem zvědavá, jestli jsou tyto předpovědi pravdivé, přeci jen tady byla už spousta konců světa a nevím, jakých katastrof…Ale kdyby přeci je, raději zavčasu nakoupím svíčky :-D

• Citovat
  • Upravit
3164
12.11.12 12:43

No, řeknu Vám to takhle, nezávidím těm, kteří mají záchody venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.11.12 12:46

Tak si říkám, co by se asi stalo, kdybych na emiminu založil diskusi s názvem „po pindíku mně lezou zelení mužíčci s fialováma trenýrkama“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.11.12 12:47

Sorry za ten předchozí příspěvek, ale ty „zaručené“ zprávy o konci světa ve mně vyvolávají přesně takové úvahy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.11.12 12:51
@Marina8 píše:
No, řeknu Vám to takhle, nezávidím těm, kteří mají záchody venku :D
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
817
12.11.12 13:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
12.11.12 13:05
@Jura007 píše:
Tak si říkám, co by se asi stalo, kdybych na emiminu založil diskusi s názvem „po pindíku mně lezou zelení mužíčci s fialováma trenýrkama“… :lol:

a já bych to celé ještě doplnila fotem :palec: :palec: :lol: :lol: At všichni uvěří :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.11.12 13:22

Foto bych brala. :-)
Jinak k tomu, že se nebude šířit zvuk..to snad nejde, kdosi psal, že je to jen ve vzduchoprázdnu a tam zas není kyslík. :nevim:
Jinak pokud bude tma, že neuvidím nic a svíčky nebudou hořet-což někdo tvrdí, že nemají, a nebude zvuk, tak absolutně nebudu vědět kde děcka v bytě mám, jaksi je neuvidím a ani neuslyším. Asi se zamkneme s kýblem v jednom pokoji, to je větší pravděpodobnost, že je našátrám. A jediné pozitivum vidím v tom, že je neuslyším se pořád hádat. :-)
Jinak se taky bojím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
12.11.12 13:32

Já k tomu povím jen jedno…věřím, že řada lidí zemře, ale to jenom z toho důvodu, že si život vemou sami nebo zešílí hrůzou. Ta představa co by se mělo stát je opravdu šílená a slabí jedinci to neunesou.
Přiznám se, že nevěřím na naplánovaný konec světa nebo na tři dny bez světla a veškerých zvuků, ale pokud si to jenom představím, je mi z toho zle, protože něco hodně zlého se může stát kdykoliv, něco může do naší planety vrazit…
Každopádně bych pořádně vyčinila tomu, kdo tyto hlody šíří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
12.11.12 13:34

Kdyby neměmly svítit ani svíčky, tak nám to může být jedno, protože tím pádem nebude kyslík a ani my ne??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
12.11.12 14:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
12.11.12 15:23

no…mm povedal, že mi z toho d.be :zed: :zed: :zed:, mám zakázaný PC :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:,ak budem chodiť na také stránky :twisted: :think:

pekný deň :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
12.11.12 16:02
@ani3012 píše:
no…mm povedal, že mi z toho d.be :zed: :zed: :zed:, mám zakázaný PC :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:,ak budem chodiť na také stránky :twisted: :think:pekný deň :kytka:
:-D :-D Tak mu je neukazuj :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.11.12 16:10

@calli no to jsou pekny zvasty :roll: .Ten frajer by se mel jit lecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová