Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem mně děvčata tak zblbli že jsem večer před spaním dumala nad tím jak nás malej vzbudí když se nebude šířit zvuk a teda budueme muset spát na etapy
jooo a svíčky :d tak to je další věc
![]()
Hehe, 3 dny tma, lidi budou při svíčkách, to je jako za našich prababiček
Konečně 3 dny žádná televize, počítače, mobilní telefony. Aspoň si s malou přečteme více pohádek a budeme spolu jako rodina. Jen ven bych se bála chodit, zloději toho určitě využijí ve velkém ![]()
Jsem zvědavá, jestli jsou tyto předpovědi pravdivé, přeci jen tady byla už spousta konců světa a nevím, jakých katastrof…Ale kdyby přeci je, raději zavčasu nakoupím svíčky ![]()
No, řeknu Vám to takhle, nezávidím těm, kteří mají záchody venku ![]()
Tak si říkám, co by se asi stalo, kdybych na emiminu založil diskusi s názvem „po pindíku mně lezou zelení mužíčci s fialováma trenýrkama“… ![]()
Sorry za ten předchozí příspěvek, ale ty „zaručené“ zprávy o konci světa ve mně vyvolávají přesně takové úvahy… ![]()
@Marina8 píše:
No, řeknu Vám to takhle, nezávidím těm, kteří mají záchody venku
@Jura007 píše:
Tak si říkám, co by se asi stalo, kdybych na emiminu založil diskusi s názvem „po pindíku mně lezou zelení mužíčci s fialováma trenýrkama“…
a já bych to celé ještě doplnila fotem
At všichni uvěří
![]()
Foto bych brala. ![]()
Jinak k tomu, že se nebude šířit zvuk..to snad nejde, kdosi psal, že je to jen ve vzduchoprázdnu a tam zas není kyslík. ![]()
Jinak pokud bude tma, že neuvidím nic a svíčky nebudou hořet-což někdo tvrdí, že nemají, a nebude zvuk, tak absolutně nebudu vědět kde děcka v bytě mám, jaksi je neuvidím a ani neuslyším. Asi se zamkneme s kýblem v jednom pokoji, to je větší pravděpodobnost, že je našátrám. A jediné pozitivum vidím v tom, že je neuslyším se pořád hádat. ![]()
Jinak se taky bojím. ![]()
Já k tomu povím jen jedno…věřím, že řada lidí zemře, ale to jenom z toho důvodu, že si život vemou sami nebo zešílí hrůzou. Ta představa co by se mělo stát je opravdu šílená a slabí jedinci to neunesou.
Přiznám se, že nevěřím na naplánovaný konec světa nebo na tři dny bez světla a veškerých zvuků, ale pokud si to jenom představím, je mi z toho zle, protože něco hodně zlého se může stát kdykoliv, něco může do naší planety vrazit…
Každopádně bych pořádně vyčinila tomu, kdo tyto hlody šíří ![]()
Kdyby neměmly svítit ani svíčky, tak nám to může být jedno, protože tím pádem nebude kyslík a ani my ne??? ![]()
no…mm povedal, že mi z toho d.be
, mám zakázaný PC
,ak budem chodiť na také stránky
![]()
pekný deň ![]()
@ani3012 píše:
no…mm povedal, že mi z toho d.be![]()
![]()
, mám zakázaný PC
![]()
![]()
![]()