Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Citace: Dvacátého prvního prosince roku 2012 dojde k neobvyklému astronomickému úkazu: planety naší sluneční soustavy se totiž v tento čas seřadí na svých oběžných drahách do jedné přímky. Tento jev nastává jednou za 25 920 let, což je doba trvání jednoho platónského neboli kosmického roku. I laikovi v oboru astrologie je však jasné, že magnetická síla, která bude v tuto dobu působit na naši planetu, bude obrovská. Vezmeme-li v úvahu, že síla Luny způsobuje příliv a odliv moří a oceánů, co pak teprve dokáže magnetická síla sedmi planet dohromady!?! Z tohoto pohledu lze celkem logicky, aniž by byl člověk astrolog, očekávat nebývalé přírodní děje.
Tak už jenom kvůli tomuhle bych tedado lesa (jak tvrdí nasa) nechodila ![]()
Počkám si na ty úkazy pěkně doma v teple ![]()
Nestrašte, včera jak to ukazovali na nově, tak jsem pak nemohla spát, 21.a 22. 12: mám školu, 22.12 píšu test a nerada bych kuli nějakým úkazům uvízla někde ve vlaku 100km od mimina
Já tomu věřila, věřila…a jak se to začlo blížit, tak nevěřím, jinak bych se z toho zcvokla ![]()
„Dvacátého prvního prosince roku 2012 dojde k neobvyklému astronomickému úkazu“
jj, půl planety se naráz posere strachy. To bude úkaz
![]()
@Žirafátko To máš absolutně pravdu, a kdyby se to tak výrazně a negativně nepromítalo do energetické roviny Země už teď, tak bych se tomu taky zasmála… Ale k smíchu už to nějak není..
@Žirafátko píše:
„Dvacátého prvního prosince roku 2012 dojde k neobvyklému astronomickému úkazu“jj, půl planety se naráz posere strachy. To bude úkaz![]()
![]()
@Nadji píše:
@Žirafátko To máš absolutně pravdu, a kdyby se to tak výrazně a negativně nepromítalo do energetické roviny Země už teď, tak bych se tomu taky zasmála… Ale k smíchu už to nějak není..
Holky, něco určitě nastanem, ale věřme tomu že konec to nebude ![]()
@1simona1 Konec, to určitě nee:-) To, jak se mění vibrace Země a lidí, jak se mění lidé samotní, to se dá sledovat už delší dobu a že se něco změní výrazně, tím jsem si jistá) Ale datum není důležité. Na tomhle dnu je důležité jen to, že tolik lidí se bojí, neví čeho, a tak produkují spoustu negativní energie. Poznat to bylo už vloni, letos to bude o dost výraznější. Nejlepší bude zalézt do postele a počkat tam ![]()
@1simona1 píše:
Holky, něco určitě nastanem, ale věřme tomu že konec to nebude
Souhlasím ![]()
@Žirafátko píše:
„Dvacátého prvního prosince roku 2012 dojde k neobvyklému astronomickému úkazu“jj, půl planety se naráz posere strachy. To bude úkaz![]()
![]()
možná bude ozonová vrstva s toho smradu, jak se všichni pos…
![]()
@Nadji píše:
@1simona1 Konec, to určitě nee:-) To, jak se mění vibrace Země a lidí, jak se mění lidé samotní, to se dá sledovat už delší dobu a že se něco změní výrazně, tím jsem si jistá) Ale datum není důležité. Na tomhle dnu je důležité jen to, že tolik lidí se bojí, neví čeho, a tak produkují spoustu negativní energie. Poznat to bylo už vloni, letos to bude o dost výraznější. Nejlepší bude zalézt do postele a počkat tam
budu mít do 23.12. chlapa v práci dělá venku asi ho zamknu doma
![]()
@Nadji píše:
@1simona1 Konec, to určitě nee:-) To, jak se mění vibrace Země a lidí, jak se mění lidé samotní, to se dá sledovat už delší dobu a že se něco změní výrazně, tím jsem si jistá) Ale datum není důležité. Na tomhle dnu je důležité jen to, že tolik lidí se bojí, neví čeho, a tak produkují spoustu negativní energie. Poznat to bylo už vloni, letos to bude o dost výraznější. Nejlepší bude zalézt do postele a počkat tam
Přesně tak, nejlíp každý udělá když se na to připraví pozitivním myšlením
Protože naše myšlenky utváří naší budoucnost ![]()
@IvkaH ten můj dostal nařízenou dovolenou ![]()
@JIŘLINKA Souhlasím
Pozitivní myšlení, setrvání v srdci a „ohraně“ v lásce k sobě a ostatním je jediná šance pro nás i tuhle planetu. Bát se, co bude, jak bude.. je úplně zbytečné a vydává to člověka všanc negacím.
@Nadji píše:
@IvkaH ten můj dostal nařízenou dovolenou
protože budou 3 dny tmy?
Musím to mojemu říct až se probudí, ať to v práci navrhne (pošlou ho akrát do háje
) ![]()
@IvkaH nee
protože nám přijde jako dobrý nápad prodloužit si vánoční volno a být spolu
. Přes prázdniny nebyl doma, tak si to vynahradíme)
Holky já nevím jestli se poser. smíchy nebo ze strachu
Jako já doufám, že se nic nestane.