21.12.2012 tři dny tmy, věříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
10.11.12 13:08

Citace: Dvacátého prvního prosince roku 2012 dojde k neobvyklému astronomickému úkazu: planety naší sluneční soustavy se totiž v tento čas seřadí na svých oběžných drahách do jedné přímky. Tento jev nastává jednou za 25 920 let, což je doba trvání jednoho platónského neboli kosmického roku. I laikovi v oboru astrologie je však jasné, že magnetická síla, která bude v tuto dobu působit na naši planetu, bude obrovská. Vezmeme-li v úvahu, že síla Luny způsobuje příliv a odliv moří a oceánů, co pak teprve dokáže magnetická síla sedmi planet dohromady!?! Z tohoto pohledu lze celkem logicky, aniž by byl člověk astrolog, očekávat nebývalé přírodní děje.

Tak už jenom kvůli tomuhle bych tedado lesa (jak tvrdí nasa) nechodila 8o
Počkám si na ty úkazy pěkně doma v teple :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.11.12 13:16

Nestrašte, včera jak to ukazovali na nově, tak jsem pak nemohla spát, 21.a 22. 12: mám školu, 22.12 píšu test a nerada bych kuli nějakým úkazům uvízla někde ve vlaku 100km od mimina :cert: Já tomu věřila, věřila…a jak se to začlo blížit, tak nevěřím, jinak bych se z toho zcvokla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
10.11.12 13:16

„Dvacátého prvního prosince roku 2012 dojde k neobvyklému astronomickému úkazu“

jj, půl planety se naráz posere strachy. To bude úkaz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
10.11.12 13:21

@Žirafátko To máš absolutně pravdu, a kdyby se to tak výrazně a negativně nepromítalo do energetické roviny Země už teď, tak bych se tomu taky zasmála… Ale k smíchu už to nějak není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.11.12 13:21
@Žirafátko píše:
„Dvacátého prvního prosince roku 2012 dojde k neobvyklému astronomickému úkazu“jj, půl planety se naráz posere strachy. To bude úkaz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.11.12 13:22
@Nadji píše:
@Žirafátko To máš absolutně pravdu, a kdyby se to tak výrazně a negativně nepromítalo do energetické roviny Země už teď, tak bych se tomu taky zasmála… Ale k smíchu už to nějak není..

Holky, něco určitě nastanem, ale věřme tomu že konec to nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
10.11.12 13:25

@1simona1 Konec, to určitě nee:-) To, jak se mění vibrace Země a lidí, jak se mění lidé samotní, to se dá sledovat už delší dobu a že se něco změní výrazně, tím jsem si jistá) Ale datum není důležité. Na tomhle dnu je důležité jen to, že tolik lidí se bojí, neví čeho, a tak produkují spoustu negativní energie. Poznat to bylo už vloni, letos to bude o dost výraznější. Nejlepší bude zalézt do postele a počkat tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
10.11.12 13:26
@1simona1 píše:
Holky, něco určitě nastanem, ale věřme tomu že konec to nebude :kytka:

Souhlasím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.11.12 13:31
@Žirafátko píše:
„Dvacátého prvního prosince roku 2012 dojde k neobvyklému astronomickému úkazu“jj, půl planety se naráz posere strachy. To bude úkaz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

možná bude ozonová vrstva s toho smradu, jak se všichni pos… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.11.12 13:33
@Nadji píše:
@1simona1 Konec, to určitě nee:-) To, jak se mění vibrace Země a lidí, jak se mění lidé samotní, to se dá sledovat už delší dobu a že se něco změní výrazně, tím jsem si jistá) Ale datum není důležité. Na tomhle dnu je důležité jen to, že tolik lidí se bojí, neví čeho, a tak produkují spoustu negativní energie. Poznat to bylo už vloni, letos to bude o dost výraznější. Nejlepší bude zalézt do postele a počkat tam :)

budu mít do 23.12. chlapa v práci dělá venku asi ho zamknu doma :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
10.11.12 13:34
@Nadji píše:
@1simona1 Konec, to určitě nee:-) To, jak se mění vibrace Země a lidí, jak se mění lidé samotní, to se dá sledovat už delší dobu a že se něco změní výrazně, tím jsem si jistá) Ale datum není důležité. Na tomhle dnu je důležité jen to, že tolik lidí se bojí, neví čeho, a tak produkují spoustu negativní energie. Poznat to bylo už vloni, letos to bude o dost výraznější. Nejlepší bude zalézt do postele a počkat tam :)

Přesně tak, nejlíp každý udělá když se na to připraví pozitivním myšlením :kytka: Protože naše myšlenky utváří naší budoucnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
10.11.12 13:40

@IvkaH ten můj dostal nařízenou dovolenou ;)

@JIŘLINKA Souhlasím :) Pozitivní myšlení, setrvání v srdci a „ohraně“ v lásce k sobě a ostatním je jediná šance pro nás i tuhle planetu. Bát se, co bude, jak bude.. je úplně zbytečné a vydává to člověka všanc negacím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.11.12 13:43
@Nadji píše:
@IvkaH ten můj dostal nařízenou dovolenou ;)

protože budou 3 dny tmy? :mrgreen: Musím to mojemu říct až se probudí, ať to v práci navrhne (pošlou ho akrát do háje :roll::D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
10.11.12 13:48

@IvkaH nee :lol: protože nám přijde jako dobrý nápad prodloužit si vánoční volno a být spolu :). Přes prázdniny nebyl doma, tak si to vynahradíme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.11.12 13:50

Holky já nevím jestli se poser. smíchy nebo ze strachu :mrgreen: Jako já doufám, že se nic nestane.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová