Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám Garmin a jsem spokojená. Ono ale jde primárně o to, co od nich očekáváš.
Já mám za pár stovek redmi watch. Jde mi mimo čas, hlavně o to, kdyby mě někdo akutně naháněl - v práci mám telefon potichu. A jde z nich volat - hodí se to, když řídím.
Koupila jsem je jako „rozbalené“. Baterka vydrží tyden.
Edit, kecám, baterka vydrží 2-3 týdny. Podle používání.
Příspěvek upraven 08.09.25 v 21:03
@Anonymní píše: Více
Měla jsem Vivoactive 3, nyní mám Fénix 5S
Xiaomi smart band 9. Jsem z nich nadšená, potřebovala jsem přesně to, co hodinky poskytují. Baterka vydrží skoro 2 týdny.
Já mám telefon Xiaomi, tak jedu i v hodinkách, mám Xiaomi S1 active a super. Dlouho vydrží a velký výběr sportů.
@teroonka hm, já nabíjím maximálně co druhý den. Ale to je daň za propojení s mobilem, zobrazování notifikací a možnost volání. Ale jak jsem psala, jsem s nimi fakt spokojená, umí přesně to, co jsem od nich chtěla.
Mam fenixy, polary a aj nejake z Aliexpresu… spokojny som zo vsetkymi ale kazde pouzivam na nieco ine a maju ine parametre.
Vzhladom k obsahu dotazu si kup ake chces, hlavne anonymne ![]()
Mam Google pixel watch 3 a jsem spokojena. Predtim jsem mela xiaomi a neds se to srovnat. Ale záleží na co je chces, co je pro tebe důležité.
Rozhodující je, co od těch hodinek očekáváš ![]()
Já jedu leta letoucí v Garminech, jenom upgraduju model. A jsem spokojená. Ale třeba bych byla spokojená i s jinými. Nicméně já je mám především jako sporttester a ne jako chytré hodinky.
Čauky…jaké máte chytré hodinky a jste s nimi spokojené?