Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já mám Madvell už několikátý model a jsem spokojená velice. Páruji s mobilem Xiaomi.
Garmin Fénix S6. Ale používám je jako sporttester. Všechny „chytré“ funkce jsem postupně povypínala, protože mě to obtěžovalo. Nechala jsem jen sms a příchozí hovory.
Mám Garmin Vivoactive 5, ale mám je hlavně kvůli sportu a pohybu celkově, smart funkce pro mě nejsou stěžejní.
Důležité je si tak nějak urovnat v hlavě na co konkrétně budeš hodinky využívat a jaké funkce jsou pro tebe důležité a pak vybírat až dle toho.
Mám Huawei Watch GT5, vyloženě jenom na sledování času, zvednutí hovoru a vibračnímu budíku, který mi nevzbudí přitulené dítě. A chtěla jsem klasický elegantní vzhled vhodný na ženskou ruku, nelíbí se mi hranaté ani sportovní minimalistické designy. Vydrží nabité přes týden, jsem spokojená.
Roky mam jako telefon Samsung a tak jedu ve stejné značce i na hodinkách, aktuálně mam galaxy watch 5. Jsem spokojená.
Jedine Garmin ![]()
Mam Venu Sq a pokrývají všechno, co potrebuju - platby kartou, monitoring základních funkcí, záznam aktivit, tréninkový plan.
Až odejdou do garminiho nebe, koupím si model, co me bude umět i navigovat na bezecke trase, tyhle to neumí.