Chytré hodinky, kterékoliv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.1.25 03:46

Chytré hodinky, kterékoliv

Ahooj všem,
Prosím vás mám problém nosím chytré hodinky značky Huawei je to nějaká starší verze. V práci hýbu hodně rukama, dělám na kvalitě pneumatik, ale i tak stojím na místě a jak točím pneumatikou a hýbu rukama na místě počítá mi to kroky. Dělám 12h a ukazuje mi to víc jak 20tis kroků, přitom vím že to není možné.
Nemáte nějaký typ hodinek co by mi opravdu měřili jen kroky, když opravdu chodím a né že stojím na místě? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16184
30.1.25 04:38
@Petruska2214 píše: Více

Většina hodinek funguje skrz pohyb ruky, kdy to bere pohyb jako chůzi. Proto se pak doporučuje dát hodinky na nohu, kdy to vezme opravdu jen kroky, nebo si je v práci sundat :nevim: Taky dist hybu rukama, tak to není objektivní. Ale zase tak přesně to mít nepotrebuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21511
30.1.25 07:54

Měla jsem Samsung, teď mám Garmin. Oboje mi počítají kroky, když máchám hodně rukama. Jak už bylo napsáno, je to dané technologií snímání pohybu dle intenzity pohybu rukou. Jednou jsem jen normálně šla a hodinky mi identifikovaly, že jedu na rotopedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.1.25 08:18

To se obávám, že jiné hodinky nevyřeší, víceméně všechny fungují na tento princip.
To je asi stejný problém jako že mi to neměří kroky když jdu s kočárkem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.25 08:25

A mohu se teda zeptat s jakými hodinkami jste nejvíce spokojený? Chtěla bych nějaké co bych mohla nosit i normálně aby nevypadali moc sportovně, jestli mi rozumíte :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.1.25 08:29

@Petruska2214 Mám Amazfit GTS 2 mini a jsem spokojená. Kupovala jsem je tedy z trošku jiných důvodů, ale dají se dle mne nosit kamkoli.

• Citovat
  • Upravit
Asta135
30.1.25 08:42

Já to vyřešila silikonovým náramkem a napnutím na kotník, pokud ti jde hlavně o ty kroky ;) a nebo pak klasickej krokoměr

• Citovat
  • Upravit
259
30.1.25 09:18

@Petruska2214 koukla bych třeba na Garmin vivoactiv 5, všechny typy vivoactiv jsou takový elegantnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
30.1.25 10:29

Já mám Madvell a jsem moc spokojená. Chtěla jsem kulatý ciferník, na Ali jsem si k nim dokoupila pásky a měním dle nálady/oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33353
30.1.25 10:34
@Petruska2214 píše: Více

Apple Watch 40mm, ty větší už se mi na ženě nelíběj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák