Chytrý kartáček pro děti

583
6.10.16 13:02

Chytrý kartáček pro děti

Ahoj, vybiram synovi chytry kartacek. Našla jsem tedy jen dva…
Philips Sonicare za cca 1700,– a Kolibree za 2800,–. Pochopitelne bych radeji ten levnejsi, ale ted me zajima, jak vlastne funguje ta aplikace, ktera k tomu je. Myslim - čisteni ve forme videohry. Prijde mi to jako genialni napad.
U Kolibree jsem se docetla, ze reaguje presne na pohyb kartacku, takze po obrazovce se pohybuje pirat a pohybem kartacku v puse ho deti ovladaji.
U Sonicare si tim nejsem jista. Poustela jsem si videa na youtube a prijde mi, ze je sparovany pouze casovac a na obrazovce to pouze ukazuje, co ma dite delat. V takovem pripade to celkem ztraci vyznam… ale doufam, ze se pletu a opravdu take reaguje na pohyb…
Nemate nekdo chytry Sonicare doma? Rada bych nejake nazory, zkusenosti.

Jinak samotny elektricky kartacek ma syn uz cca rok, takze byvh nerada utracela za v podstate totez, jde mi o funkcnost s tou aplikaci (videohrou).
Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
6.10.16 14:18
@tweetyna píše:
Ahoj, vybiram synovi chytry kartacek. Našla jsem tedy jen dva…
Philips Sonicare za cca 1700,– a Kolibree za 2800,–. Pochopitelne bych radeji ten levnejsi, ale ted me zajima, jak vlastne funguje ta aplikace, ktera k tomu je. Myslim - čisteni ve forme videohry. Prijde mi to jako genialni napad.
U Kolibree jsem se docetla, ze reaguje presne na pohyb kartacku, takze po obrazovce se pohybuje pirat a pohybem kartacku v puse ho deti ovladaji.
U Sonicare si tim nejsem jista. Poustela jsem si videa na youtube a prijde mi, ze je sparovany pouze casovac a na obrazovce to pouze ukazuje, co ma dite delat. V takovem pripade to celkem ztraci vyznam… ale doufam, ze se pletu a opravdu take reaguje na pohyb…
Nemate nekdo chytry Sonicare doma? Rada bych nejake nazory, zkusenosti.Jinak samotny elektricky kartacek ma syn uz cca rok, takze byvh nerada utracela za v podstate totez, jde mi o funkcnost s tou aplikaci (videohrou).
Diky :mavam:

A napojeni na pocitac je v koupelne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
6.10.16 14:24

@tasa napoji se pres bluetooth na tablet nebo mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.10.16 16:36
@tweetyna píše:
@tasa napoji se pres bluetooth na tablet nebo mobil

a ten se vezme do koupelny…a dítě ho poleje, uz to vidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
6.10.16 19:57

@tasa tak to u nas nehrozi. Nas syn opravdu takovy kraviny nedela. Nicmene jsem se ptala na neco jineho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.