Čí je to telefonní číslo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
20.7.14 00:25

@Pincenza nooo ale může to zvednout třebas chlap, že jo :lol: Uááá tak u Tebe taky teda pěkný… Podle metříku vidím, že máš miminko, no lepší nevědět.. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.14 05:52

@Pulpy tohle jsem kdysi taky řešila. udělala jsem to tak, že jsem si tenkrát sehnala jinou telef. kartu na dobíjení a volala z ní. :) nikdo nepozná, že patří tobě, když to teda nikomu neřekneš. :) skrýt číslo nevím, já osobně takovéto telef. nezvedám.

• Citovat
  • Upravit
káťa
20.7.14 08:00

Otázka je, co se tím náhodným zavoláním dá zjistit :nevim: Pouze to, jestli to zvedne muž nebo žena. Což ale o případné nevěře nic nevypoví… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31278
20.7.14 08:09

Také jsem kdysi měla podobný telecí nápad…a co jsem zjistila? tak akorát prd :roll: jen jestli je to žena nebo muž. ALE POkud má alespoň špetku rozumu, tak se do telefonu někomu cizímu nebude zpovídat, ani jak se jmenuje a už vůbec né, co např. dělá nebo kde bydlí.

Klidně to cizí číslo může být nějaká pracovnice banky, úřadu, pracovnice nějakého průzkumu nebo bůhví co…a ty hned budeš plašit, co s ní tvůj chlap má. Bud máš důkazy a pak telefonát nepotřebuješ, a nebo nemáš vůbec nic a telefonát na tom nic nezmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
20.7.14 08:39

Náhodou :D Mně jednou pořád volal nějaký chlap - cizinec, co pořád chtěl vědět, jestli jsem, kdo si myslí, že jsem :D Já z toho teda trochu vítr, tak jsme večer vzali kamarádky služební telefon a ona vyfikla neskutečný herecký představení, kdy se vydávala za asistentku vymahačské firmy s tím, že mu pořád tvrdila, že tady má jeho číslo a exekuci na jméno třeba Novák a on „chudák“ asi po 10 minutách ujišťování, že to není on, řekl: " Ježiš, já nejsem Novák, já jsem ****!!!" :lol: Pak na sebe vyžvanil všechno a nevím, jestli si to nějak pak spojil, až se probral z šoku, ale už nikdy nezavolal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101559
20.7.14 10:57
@káťa píše:
Otázka je, co se tím náhodným zavoláním dá zjistit :nevim: Pouze to, jestli to zvedne muž nebo žena. Což ale o případné nevěře nic nevypoví… :nevim:

Tak nějak, já se taky cizím číslům do telefonu nepředstavuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
20.7.14 11:51

Fííjo, to je alespoň diskuze!! Každopádně mě zajímá jak to dopadne, jestli někdo zavolá a kdo bude na druhý straně, ženský jestli fakt některá z vás bude volat, tak se nezapomeňte zeptat, ke komu jste se to dovolali :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
20.7.14 11:52
@káťa píše:
Otázka je, co se tím náhodným zavoláním dá zjistit :nevim: Pouze to, jestli to zvedne muž nebo žena. Což ale o případné nevěře nic nevypoví… :nevim:

tak leda začít, ahooj je tam Lenka? a ten ti řekne ne žádná Lenka tam není a musíš a kam jsem se to dovolala vůbec?? A třeba někdo něco řekne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101559
20.7.14 13:03

@snee Jo, třeba „co je vám do toho…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
20.7.14 13:04

@j.a.n.i1 a tak třeba se chytne a řekne i číslo nohy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 13:49

No holky já teda do telefonu ani neříkám jak se jmenuji.. Takže u mě by to neprošlo a to ani nejsem milenka, kdybych byla, tak si dám sakra pozor, ale jsou určitě i milenky, které na sebe bonznou všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
20.7.14 14:34

@Ginuš no hele třeba moje máma se tradičně do telefonu představuje příjmením, řekne - kupříkladu - Nováková, prosím.. takže pro mě to není neobvyklý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 14:43

@snee fakt? No já se jednou hádala s operátorem - měli jsme doma simku po známých ( než vyprší smlouva ) a oni volali, bylo to psáno na ženskou a on hned že jsem Nováková a že mám u nich smlouvu a o prodloužení atd a já že nejsem Nováková a oni no a kdo jste a já no to není důležité kdo jsem, důležité je, že nejsem Nováková :lol: telefonát na úrovni :mrgreen:. Představuji se pouze do služebáku, tam musím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.7.14 14:48

@Pulpy Tak jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
101559
20.7.14 14:50

@Ginuš Služebák nemám :-) sice si s ním všichni pletou můj soukromý, ale do toho se představovat prostě nebudu… tedy lidem, co mám v seznamu jo, ale neznámým ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák