Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Pincenza nooo ale může to zvednout třebas chlap, že jo
Uááá tak u Tebe taky teda pěkný… Podle metříku vidím, že máš miminko, no lepší nevědět..
![]()
@Pulpy tohle jsem kdysi taky řešila. udělala jsem to tak, že jsem si tenkrát sehnala jinou telef. kartu na dobíjení a volala z ní.
nikdo nepozná, že patří tobě, když to teda nikomu neřekneš.
skrýt číslo nevím, já osobně takovéto telef. nezvedám.
Otázka je, co se tím náhodným zavoláním dá zjistit
Pouze to, jestli to zvedne muž nebo žena. Což ale o případné nevěře nic nevypoví… ![]()
Také jsem kdysi měla podobný telecí nápad…a co jsem zjistila? tak akorát prd
jen jestli je to žena nebo muž. ALE POkud má alespoň špetku rozumu, tak se do telefonu někomu cizímu nebude zpovídat, ani jak se jmenuje a už vůbec né, co např. dělá nebo kde bydlí.
Klidně to cizí číslo může být nějaká pracovnice banky, úřadu, pracovnice nějakého průzkumu nebo bůhví co…a ty hned budeš plašit, co s ní tvůj chlap má. Bud máš důkazy a pak telefonát nepotřebuješ, a nebo nemáš vůbec nic a telefonát na tom nic nezmění…
Náhodou
Mně jednou pořád volal nějaký chlap - cizinec, co pořád chtěl vědět, jestli jsem, kdo si myslí, že jsem
Já z toho teda trochu vítr, tak jsme večer vzali kamarádky služební telefon a ona vyfikla neskutečný herecký představení, kdy se vydávala za asistentku vymahačské firmy s tím, že mu pořád tvrdila, že tady má jeho číslo a exekuci na jméno třeba Novák a on „chudák“ asi po 10 minutách ujišťování, že to není on, řekl: " Ježiš, já nejsem Novák, já jsem ****!!!"
Pak na sebe vyžvanil všechno a nevím, jestli si to nějak pak spojil, až se probral z šoku, ale už nikdy nezavolal ![]()
@káťa píše:
Otázka je, co se tím náhodným zavoláním dá zjistitPouze to, jestli to zvedne muž nebo žena. Což ale o případné nevěře nic nevypoví…
Tak nějak, já se taky cizím číslům do telefonu nepředstavuju…
Fííjo, to je alespoň diskuze!! Každopádně mě zajímá jak to dopadne, jestli někdo zavolá a kdo bude na druhý straně, ženský jestli fakt některá z vás bude volat, tak se nezapomeňte zeptat, ke komu jste se to dovolali
![]()
@káťa píše:
Otázka je, co se tím náhodným zavoláním dá zjistitPouze to, jestli to zvedne muž nebo žena. Což ale o případné nevěře nic nevypoví…
tak leda začít, ahooj je tam Lenka? a ten ti řekne ne žádná Lenka tam není a musíš a kam jsem se to dovolala vůbec?? A třeba někdo něco řekne ![]()
No holky já teda do telefonu ani neříkám jak se jmenuji.. Takže u mě by to neprošlo a to ani nejsem milenka, kdybych byla, tak si dám sakra pozor, ale jsou určitě i milenky, které na sebe bonznou všechno ![]()
@Ginuš no hele třeba moje máma se tradičně do telefonu představuje příjmením, řekne - kupříkladu - Nováková, prosím.. takže pro mě to není neobvyklý ![]()
@snee fakt? No já se jednou hádala s operátorem - měli jsme doma simku po známých ( než vyprší smlouva ) a oni volali, bylo to psáno na ženskou a on hned že jsem Nováková a že mám u nich smlouvu a o prodloužení atd a já že nejsem Nováková a oni no a kdo jste a já no to není důležité kdo jsem, důležité je, že nejsem Nováková
telefonát na úrovni
. Představuji se pouze do služebáku, tam musím ![]()
@Ginuš Služebák nemám
sice si s ním všichni pletou můj soukromý, ale do toho se představovat prostě nebudu… tedy lidem, co mám v seznamu jo, ale neznámým ne.