Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hlásim se do klubu kosmonautů !!!!!!
teď už jsem jen milovnice sci-fi (nikoliv fantasy)
hailliejade píše:
jo a můj malý sen? mooooooooooc by se mi líbila úplně maličkatá příjemná kavárnička
manžel je ve výpovědi a zvažuje totéž, dáme to dohromady? chce začít se dvěma stavebníma buňkama ![]()
Pudloslava píše:hailliejade píše:manžel je ve výpovědi a zvažuje totéž, dáme to dohromady? chce začít se dvěma stavebníma buňkama
jo a můj malý sen? mooooooooooc by se mi líbila úplně maličkatá příjemná kavárnička
Můžete začít u nás v Brně s kavárničkou pro maminky s dětmi. Moc takových zařízení tady není na to, kolik je mamin s miminama, které si chtějí zajít pokecat u kafíčka
Držím palec
Pudli, a ty by sis tam mohla otevřít malou lékařskou poradničku ![]()
lulje: ono by takových zařízení mohlo být… V Brně není zásadní problém s úředníkama, ale v držbě pozemků a obchodování s nima… Ale to je na jinou diskusi.
Že se do toho plantám - Ráma mě moc neoslovil, popisy kosmické lodě na pěti a více stranách mě nezaujaly
Ale miluju jeho povídky - Zkazky z planety Země jsou moje oblíbené…
Pudlo, já teda můžu i fantasy ![]()
Krásné téma
a většina z vás má i krásné povolání. A moc se mi líbí, jak píšete, že jste spokojeni.
Já jsem dámská krejčová, což v dnešní době není nic. Udělala jsem si nástavbu, takže jsem s maturou a mohla bych vést šicí dílnu či podobně. Leč dneska se moc nešije. Pracovala jsem u jedné zahraniční firmy ve výrobě. Práce mi nevadila, ale vadila mi namyšlenost a nadřezenost rakouských vedoucích.
Teď jsem na druhé rodičovské dovolené. Co bude za dva roky nevím. Buď se tam vrátím nebo a to bych raději, našla něco jiného. Bavilo by mě pracovat s lidmi.
A kdybych se mohla znovu rozhodnout. Šla bych do zravotnictví. Obdivuji zdravotní sestry, jejich práce, i když vím, že je těžká, by mě bavila.
Mava: tos možná nezažila české dvacetileté manažery v nadnárodních firmách…
![]()
Jo ještě jsem zapoměla…
Baví mě dělat a vychovávat děti. Tady jsem zatím našla nejvíc ze sebe.
Můj velký sen byl dlouhá léta být jako Makepeacová (milovala jsem seriál Dempsey a Makepeacová). Taky jsem chtěla být básnířkou, ale to už vůbec není na uživení.
Takže ideálně kriminalista a ve volném čase básnířka. ![]()
Jura007 píše:
Pudli, co říkáš třeba na takové Clarkovo „Setkání s Rámou“?
clarka nemam moc rada, je takovej rozvlacnej… lem a Asimov, asimov hezky pise, ale je silene samolibej, nesmej se cist rozhovory s nim
eviah píše:
Můj velký sen byl dlouhá léta být jako Makepeacová (milovala jsem seriál Dempsey a Makepeacová). Taky jsem chtěla být básnířkou, ale to už vůbec není na uživení.Takže ideálně kriminalista a ve volném čase básnířka.
ty jo, tak to je na vlastní seriál ![]()
Pudli, jestli to nebude tím, že je to Američan… a syn ruského židovského emigranta k tomu… ![]()
(Abych nepomlouval - ve mně se taky občas ozvou „dvě procenta židovských genů“, jak s oblibou říkám…)
A tak mě napadá… My co máme jiné zaměstnání než jsme si vysnili, to bychom tady pomalu mohli zakládat klub nazvaný třeba „Druhá šance“… no nic, fantazíruju… ![]()
Musim fakt uznat, ze tema je to paradni
Tak jako tady jsem se nepobavila uz dlouho… Zajimave je, cim jsme chteli byt a kam nas ten osud zaval ![]()
webparazit: tak to se zkus podívat ještě na téma „Jméno, příjmení a komická situace“…
Jen tak skromně upozorňuju…
![]()